• Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων με χαμομήλι 26μεζ 1,575lt
  • Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων με χαμομήλι 26μεζ 1,575lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΑρκάδι

Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων με χαμομήλι 26μεζ 1,575lt

Με την δύναμη του πράσινου σαπουνιού και με φυσικό εκχύλισμα ελιάς δημιουργήσαμε την συμπυκνωμένη φυσική σύνθεσή του με άριστους καθαριστικούς παράγοντες . Τα ενεργά συστατικά του, το κάνουν αποτελεσματικό και στους πιο επίμονους λεκέδες .Με φυσικό διακριτικό άρωμα πιστοποιημένο δερματολογικά και υποαλλεργικά είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες .Πιστοποιημένο προιόν VEGAN. Η συσκευασία περιέχει 26 πλύσεις . Είναι βιοαποικοδομήσιμο και η φιάλη του είναι ανακυκλώσιμη .

32643
5201498041338
6,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
5-15% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, <5% σαπούνι, πολυκαρβοξυλικές ενώσεις, λαμπρύνουσες ουσίες, ένζυμα, συντηρητικό, αρωματικές ουσίες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος! Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.
Μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας. Να μην αναμιχθεί με άλλα προϊόντα με βάση το χλώριο.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
Κίνδυνος ερεθισμού

Στοιχεία Προμηθευτή
Γ. ΜΑΛΙΚΟΥΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΑΠΩΝΟΣ Α.Ε., Μενάνδρου 15-17, 10553, ΑΘΗΝΑ, Τηλ: 210 3211057-210 3242685

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

My planet υγρό απορρυπαντικό ρούχων sweet dreams 20μεζ 1,16lt

Το My planet baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων sweet dreams 20μεζ 1,16lt είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα του μωρού σας. Με το γλυκό άρωμα των sweet dreams, τα ρούχα θα μυρίζουν φρέσκα και καθαρά για πολλές μέρες. Η φόρμουλα χωρίς φωσφόρο είναι απαλή για το δέρμα του μωρού και αποτελεσματική στην απομάκρυνση των λεκέδων. Αγοράστε το My planet baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων sweet dreams τώρα και δώστε στο μωρό σας την φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 5,30 €

Εύρηκα new born μαλακτικό ρούχων 1lt

Μαλακτικό ειδικό για βρεφικά ρούχα.

Είναι ένα μαλακτικό σχεδιασμένο ειδικά για ρούχα νεογέννητων, κατάλληλο όμως και για τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Περιέχει >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένο & υποαλλεργικό. Εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, προστατεύει τα ρούχα από τη φθορά, προσφέροντας εύκολο σιδέρωμα και διατηρώντας τα απαλά και αφράτα.

Συσκευασία: 1 λίτρο.

Τιμή 3,97 €
Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt
Περιορισμένη προσφορά!

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Κανονική τιμή 8,53 € Τιμή 6,59 €
  • -1,94 €
  • -1,94 €

Agnotis baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1lt

Το βρεφικό απορρυπαντικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 93% φυσική προέλευση προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα. Καταπολεμήστε τους λεκέδες από τα ρούχα του μωρού σας με το φυσικό απορρυπαντικό ρούχων Agnotis. Η  φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και οργανικού χαμομηλιού. 

Τιμή 4,98 €
Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt
Περιορισμένη προσφορά!

Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ "μωρουδιακό" άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Κανονική τιμή 3,39 € Τιμή 2,87 €
  • -0,52 €
  • -0,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 2kg

Τα Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 2kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με φρέσκο μέλι και πλούσια γεύση, αυτά τα δαχτυλίδια θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλαυση και την θρέψη που προσφέρουν!
Τιμή 11,46 €

Κύπελο λευκό χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ

Το λευκό κύπελο χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας! Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αυτό το κύπελο θα κάνει την καθημερινή σας κούπα καφέ πιο απολαυστική από ποτέ. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας με στυλ!
Τιμή 1,68 €

Nature valley μπάρες πρωτεϊνης με αλατισμένη καραμέλα 4x40gr

Οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley με αλατισμένη καραμέλα είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Με την ιδανική συνδυασμό γλυκού και αλμυρού, αυτές οι μπάρες θα σας καταπλήξουν με τη γεύση τους και θα σας προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε. Απολαύστε τις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με την πλούσια γεύση της καραμέλας.
Τιμή 4,70 €

Sensodyne οδοντόβουρτσα complete protection μαλακή

Η οδοντόβουρτσα Sensodyne Complete Protection είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτομα με ευαίσθητα δόντια. Η μικρή κεφαλή με την κλίση που διαθέτει, οι μαλακές εξωτερικές και οι εσωτερικές σπειροειδείς τρίχες της, προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό σε δόντια και ούλα, απομακρύνοντας την πλάκα ακόμα και από τα πιο δύσκολα σημεία.

Τιμή 3,63 €