• Floreal τάλκ-πούδρα 200gr Floreal - 1
  • Floreal τάλκ-πούδρα 200gr Floreal - 2
  • Floreal τάλκ-πούδρα 200gr Floreal - 3
  • Floreal τάλκ-πούδρα 200gr Floreal - 4
  • Floreal τάλκ-πούδρα 200gr Floreal - 5
  • Floreal τάλκ-πούδρα 200gr Floreal - 6
  • Floreal τάλκ-πούδρα 200gr Floreal - 1
  • Floreal τάλκ-πούδρα 200gr Floreal - 2
  • Floreal τάλκ-πούδρα 200gr Floreal - 3
  • Floreal τάλκ-πούδρα 200gr Floreal - 4
  • Floreal τάλκ-πούδρα 200gr Floreal - 5
  • Floreal τάλκ-πούδρα 200gr Floreal - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFloreal

Floreal τάλκ-πούδρα 200gr

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Ιδανικό για τη προστασία των βρεφών σε ιδιαίτερα ευαίσθητα σημεία.

2874
8005520185000
1,21 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η τάλκ πούδρα για βρέφη είναι ένα προϊόν που συχνά χρησιμοποιείται για την περιποίηση του βρεφικού δέρματος, κυρίως για την απορρόφηση υγρασίας και την πρόληψη ερεθισμών. Η τάλκ πούδρα είναι ένα λεπτό, απαλό και σκόνη σαν προϊόν που συνήθως περιέχει ταλκ, ένα μείγμα από φυσικά μεταλλικά άλατα.

Ορισμένες χρήσεις της τάλκ πούδρας για βρέφη περιλαμβάνουν:

1. **Απορρόφηση υγρασίας:** Η τάλκ πούδρα μπορεί να βοηθήσει στην απορρόφηση της υγρασίας και του ιδρώτα από το βρεφικό δέρμα, προλαμβάνοντας έτσι τον ερεθισμό και τις εξάνθημενες περιοχές.

2. **Πρόληψη ερεθισμών:** Η εφαρμογή τάλκ πούδρας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ερεθισμών στις περιοχές όπως οι πτυχές του δέρματος.

3. **Μικροδιάσταση:** Ορισμένοι γονείς χρησιμοποιούν την τάλκ πούδρα για να διευκολύνουν την αλλαγή πάνας.

Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η χρήση τάλκ πούδρας έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση λόγω πιθανών ανεπιθύμητων επιπτώσεων, όπως η αναπνοή της σκόνης από το βρέφος και ο κίνδυνος αναπνευστικών προβλημάτων. Συνεπώς, πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τάλκ πούδρα για το βρέφος σας, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας για συμβουλές και κατευθυντήριες οδηγίες. Επιπλέον, υπάρχουν εναλλακτικές προϊόντα περιποίησης που μπορεί να είναι πιο ασφαλή για το δέρμα του βρέφους σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SEPTONA ΥΓΡΗ TALC 150ML

Πούδρα σε υγρή μορφή χωρίς κίνδυνο εισπνοής

Απορροφά την περιττή υγρασία & τον ιδρώτα

Προστατεύει από ερεθισμούς

Τιμή 1,85 €

Johnson's λάδι βρεφικό με αλόη 300ml

Ενυδατικό λάδι με αλόη ιδανικό για εσάς και το μωρό σας. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και θρέψη, για υγιή και απαλή επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το Baby Oil για το βρεφικό μασάζ και απολαύστε μια χαλαρωτική εμπειρία που ενδυναμώνει τη σχέση σας με το μωρό σας. Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Τιμή 2,56 €

Septona υγρή πούδρα 100ml

Η υγρή πούδρα SEPTONA calm n’ care με βάλσαμο και χαμομήλι, είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η σύνθεσή της με ταλκ και φυσικούς μαλακτικούς παράγοντες απορροφά την περιττή υγρασία και προστατεύει την επιδερμίδα του μωρού σας από ερεθισμούς, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Χωρίς κίνδυνο εισπνοής. Απλώνεται εύκολα.

Τιμή 2,98 €

Borotalco πούδρα 100gr

Η Borotalco πούδρα 100gr είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς που χρειάζεσαι. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με το Borotalco πούδρα 100gr!
Τιμή 1,77 €

Proderm παιδική πούδρα 100gr

Η βρεφική πούδρα Proderm είναι ειδικά μελετημένη για να προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού από συγκάματα και ερεθισμούς. Απορροφά την περιττή υγρασία από τις πτυχές του δέρματος. Απαλή, υποαλλεργική, δερματολογικά ελεγμένη.

Τιμή 1,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα τροφή πουλιών κελαϊδίνη 200gr

Η Ματίνα τροφή πουλιών κελαϊδίνη 200gr είναι μια τροφή που σχεδιάστηκε για να προσφέρει τις αναγκαίες θρεπτικές ουσίες στα πουλιά, ειδικά στα κελαϊδίνια. Η τροφή αυτή περιλαμβάνει συστατικά που είναι σημαντικά για την υγεία των πουλιών και την διατροφή τους.

Τιμή 0,74 €

Γκρέκα ψιλοκομμένες τομάτες 400gr

Εκλεκτές ψιλοκομμένες τομάτες ΓΚΡΕΚΑ σε μεγάλα κομμάτια για να διατηρήσουν το άρωμα, την ποιότητα, την αυθεντική γεύση, τη φρεσκάδα. Ιδανικές για να προσφέρουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

100% ελληνικές τομάτες

Τομάτα καλοκαιρινής συγκομιδής

Εκλεκτές και ώριμες τομάτες από τον εύφορο κάμπο Σερρών

Χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Τιμή 0,85 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Soft μαλακτικό ρούχων olio di argan 50μεζ 2,75lt

Το μαλακτικό ρούχων Olio di Argan 40μεζ σε συσκευασία 3lt είναι ένα προϊόν που περιέχει έλαιο αργκάν, το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Το μαλακτικό αυτό ρούχων θα δώσει μια μοναδική αίσθηση μαλακίας στα ρούχα σας, ενώ θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα αργκάν. Ιδανικό για τη φροντίδα των ρούχων σας και για να τα κρατήσετε απαλά και φρέσκα.

Τιμή 3,21 €