• Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml Proderm - 1
  • Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml Proderm - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςProderm

Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml

Το Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απαλή και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που ντουζάρετε. Η μοναδική του φόρμουλα περιποιείται απαλά το δέρμα, ενώ το άρωμα πούδρας θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι. Αποκτήστε το Proderm αφρόλουτρο τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της περιποίησης στο σπίτι σας!
16686
8720181202278
3,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & αλόη 500ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & αλόη 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Η μοναδική σύνθεσή του με βάλσαμο και αλόη θα αφήσει το δέρμα του μωρού σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το μωρό σας να απολαύσει την αίσθηση ενός απαλού και αρωματικού λουτρού με το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο. Αποκτήστε το τώρα και χαρίστε στο μωρό σας την περιποίηση που του αξίζει!
Τιμή 2,96 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml

Ανακαλύψτε το απαλό και φρέσκο Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml. Η τέλεια φόρμουλα για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και του φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία μπάνιου.
Τιμή 8,82 €

PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο Proderm ειδικά σχεδιασμένο για μωρά μέχρι 12 μηνών. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, καθαρίζει υγιεινά το κεφαλάκι και το σώμα του μωρού, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα του από την ξηρότητα.

Τιμή 1,43 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο για την ατοπική δερματίτιδα σε μορφή gel 200ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο είναι η ιδανική επιλογή για την ατοπική δερματίτιδα του μωρού σας. Με μοναδική σύνθεση gel 200ml που προσφέρει απαλό καθαρισμό και ενυδάτωση, το προϊόν μας θα φροντίσει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αφήστε το Septona baby να φροντίσει το μωρό σας και να του χαρίσει την περιποίηση που αξίζει.

Τιμή 3,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελεδάκια sour tropical mix 90gr

Το FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TROPICAL MIX 90GR ΕΛ είναι ένα απολαυστικό μείγμα εξωτικών γεύσεων που θα σας ταξιδέψει σε έναν τροπικό παράδεισο. Με την ξινή γεύση του και την μοναδική του υφή, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις γεύσεις των τροπικών φρούτων σε κάθε δαγκωματιά και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και γεύσεις. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τα FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TROPICAL MIX 90GR ΕΛ τώρα και α
Τιμή 0,84 €

Endless υγρό καθαριστικό πιάτων με ξύδι 4lt

Υγρό πιάτων για το αποτελεσματικό πλύσιμο των πιάτων και των σκευών με Ultra δύναμη και φυσικό ξύδι για αποτελεσματική απόσμηση από τροφές όπως ψάρι, αυγό κ.ά. Λίγες σταγόνες μόνο αρκούν.

Έχει ουδέτερο Ph και είναι απαλό με τα χέρια.

Τιμή 5,29 €

Cisne premium πανί μικροϊνών για τα τζάμια 38x40cm

Πανάκι καθαρισμού με μικροΐνες σε μπλε χρώμα της εταιρείας Cisne, κατάλληλο για τον καθαρισμό των τζαμιών και των γυάλινων επιφανειών. Το πανάκι μικροϊνών μαζεύει με ευκολία και φυλακίζει τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένεται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιείται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση του στο πλυντήριο ρούχων.

Διαστάσεις:

Μήκος: 38εκ.

Πλάτος: 40εκ.

Τιμή 1,85 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ίσια μαύρα 20cm 40τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια Bio paper Freddo είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό βιοδιασπώμενο χαρτί και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια. Έχουν μήκος 20cm και είναι σε μαύρο χρώμα, με ίσια σχεδίαση. Το πακέτο περιέχει 40 τεμάχια και είναι κατάλληλα για χρήση σε καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα εστίασης. Επιπλέον, τα χάρτινα καλαμάκια είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βοηθούν στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Τιμή 0,47 €