• Palmolive αφρόλουτρο παιδικό με αντλία 750ml
  • Palmolive αφρόλουτρο παιδικό με αντλία 750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPalmolive

Palmolive αφρόλουτρο παιδικό με αντλία 750ml

49062
8693495042857
2,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml

Το Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απαλή και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που ντουζάρετε. Η μοναδική του φόρμουλα περιποιείται απαλά το δέρμα, ενώ το άρωμα πούδρας θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι. Αποκτήστε το Proderm αφρόλουτρο τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της περιποίησης στο σπίτι σας!
Τιμή 3,89 €

PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο Proderm ειδικά σχεδιασμένο για μωρά μέχρι 12 μηνών. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, καθαρίζει υγιεινά το κεφαλάκι και το σώμα του μωρού, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα του από την ξηρότητα.

Τιμή 1,43 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο για την ατοπική δερματίτιδα σε μορφή gel 200ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο είναι η ιδανική επιλογή για την ατοπική δερματίτιδα του μωρού σας. Με μοναδική σύνθεση gel 200ml που προσφέρει απαλό καθαρισμό και ενυδάτωση, το προϊόν μας θα φροντίσει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αφήστε το Septona baby να φροντίσει το μωρό σας και να του χαρίσει την περιποίηση που αξίζει.

Τιμή 3,29 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml

Ανακαλύψτε το απαλό και φρέσκο Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml. Η τέλεια φόρμουλα για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και του φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία μπάνιου.
Τιμή 8,82 €

Septona kids αφρόλουτρο για κορίτσια 750ml

Το απαλό αφρόλουτρο για κορίτσια SEPTONA calm n' care KIDS, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας. Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ ο πλούσιος αφρός και το υπέροχο άρωμά του κάνουν το μπάνιο διασκέδαση!

Τιμή 2,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Hell καφές double espresso 250ml

Η Hell energy coffee double espresso 250ml είναι η απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν ένα δυνατό χτύπημα γεύσης και ενέργειας. Με την εκρηκτική του γεύση και την υψηλή περιεκτικότητα καφεΐνης, το Hell energy coffee double espresso 250ml θα σας δώσει την απαραίτητη ανανέωση και δύναμη που χρειάζεστε για την καθημερινότητά σας. Απολαύστε το παγωμένο ή σκέτο, και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 1,02 €

Wettex classic σπογγοπετσέτα No2

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo2 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Τιμή 1,27 €

Kraft χάρτινα ποτήρια double wall 12oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 355ml. Διατίθενται σε καφέ χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 355ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,71 €

Haribo roulette ρολάκια ζαχαρωτών 25gr

Λαχταριστά ζελεδάκια Haribo Roulette! Τι γεύση θα σου τύχει; Με τις πέντε, λαχταριστές γεύσεις του HARIBO Roulette ό,τι και να τύχεις θα είναι απόλαυση! Φρουτένια λιχουδιά με γεύση λεμονιού, πορτοκαλιού, ανανά, φραμπουάζ και φράουλας, με την έξυπνη συσκευασία για να παίζεις ρουλέτα και να το έχεις μαζί σου παντού!

Τιμή 0,31 €

Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl 4x80τεμ

Τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, τα μωρομάντηλα Pampers θα κρατήσουν το δέρμα του μωρού σας στεγνό και προστατευμένο. Επιπλέον, η απαλή φόρμουλα τους είναι κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα, ενώ το δροσερό άρωμά τους θα αφήσει το μωράκι σας αναζωογονημένο και φρέσκο. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl και προσφέρ
Τιμή 4,70 €