• Septona kids σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια 750ml Septona - 1
  • Septona kids σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια 750ml Septona - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona kids σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια 750ml

Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ ο πλούσιος αφρός και το υπέροχο άρωμα του, κάνουν το μπάνιο διασκέδαση.

2971
5201410220582
3,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά: Εκχύλισμα αλόης, Υδατικό απόσταγμα χαμομηλιού, Υδατικό απόσταγμα βαμβακιού

Χρήση: Ιδανικό για τον καθημερινό καθαρισμό μαλλιών και σώματος. Βάλτε μια ποσότητα στο χέρι σας και κάντε απαλό μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά και επιδερμίδα. Ξεπλύνετε. Εξωτερική χρήση μόνο.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 500ml

Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2σε1 με ειδική αντλία & ήπια σύνθεση με γλυκερίνη και φυσικό εκχύλισμα μελιού.

Χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα και άλλες χρωστικές. Με PH φιλικό προς τη βρεφική επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένο.

Ιδανικό για την καθημερινή υγιεινή του μωρού.

Τιμή 4,05 €

Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml

Το Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απαλή και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που ντουζάρετε. Η μοναδική του φόρμουλα περιποιείται απαλά το δέρμα, ενώ το άρωμα πούδρας θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι. Αποκτήστε το Proderm αφρόλουτρο τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της περιποίησης στο σπίτι σας!
Τιμή 3,89 €

PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο Proderm ειδικά σχεδιασμένο για μωρά μέχρι 12 μηνών. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, καθαρίζει υγιεινά το κεφαλάκι και το σώμα του μωρού, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα του από την ξηρότητα.

Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Antica erboristeria σαμπουάν με λεβάντα 250ml

Το Antica erboristeria σαμπουάν με λεβάντα 250ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα φρεσκάρει και θα αναζωογονήσει τα μαλλιά τους. Η λεβάντα προσφέρει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την υγεία των μαλλιών σας. Αποκτήστε το Antica erboristeria σαμπουάν με λεβάντα τώρα και απολαύστε μαλλιά λαμπερά και υγιή!
Τιμή 2,07 €

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt

Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt είναι το τέλειο προϊόν για να δώσετε ένα φρέσκο και καθαρό άρωμα στα ρούχα σας. Η μοναδική σύνθεσή του με muschio bianco θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και ευχάριστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αγοράστε το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύση!
Τιμή 3,14 €

Cisne kox αρωματικό χώρου aloe vera 1lt

Ζήσε την φρεσκάδα του φυσικού αρώματος του Aloe Vera με το Cisne kox αρωματικό χώρου 1lt. Φέρετε τη φύση στον χώρο σας και δημιουργήστε ένα αίσθημα ηρεμίας και φρεσκάδας που θα σας συνοδεύει καθημερινά. Αφήστε το Cisne kox να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φυσική ομορφιά και ευεξία.
Τιμή 9,99 €

Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm

Η Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας! Με τις διαστάσεις της να σας επιτρέπουν να φυτέψετε τα αγαπημένα σας φυτά με άνεση και στυλ, αυτή η γλάστρα θα δώσει νέα αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον κήπο σας με ένα κλικ!
Τιμή 2,14 €

Istra σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr

Οι σαρδέλες Istra σε φυτικό λάδι είναι ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα που μπορεί να απολαύσετε σε κάθε γεύμα. Το προϊόν παρασκευάζεται από φρέσκες σαρδέλες που συντηρούνται σε φυτικό λάδι, προσφέροντας μια πλούσια γεύση και υψηλή θρεπτική αξία. Μπορείτε να τις απολαύσετε σκέτες, σε σαλάτες ή σαν μέρος ενός αλμυρού πιάτου. Κάθε συσκευασία περιέχει 125γρ.
Τιμή 1,07 €