• NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 200τεμ ΚΟΥΤΑΚΙ  - 1
  • NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 200τεμ ΚΟΥΤΑΚΙ  - 1

NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 200τεμ ΚΟΥΤΑΚΙ

Οι μπατονέτες βαμβού NORMALCLINIC είναι η ιδανική λύση για την περιποίηση του αυτιού σας. Με 200 τεμάχια σε κάθε κουτάκι, αυτές οι μπατονέτες είναι απαραίτητες για την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας βαμβάκι, είναι απαλές και απορροφητικές, εξασφαλίζοντας άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε την ποιότητα να πάει πίσω - επιλέξτε τώρα τις μπατονέτες βαμβού NORMALCLINIC για την άψογη φροντίδα που αξίζε?
36312
3800213311408
1,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 200τεμ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ

Οι NORMALCLINIC μπατονέτες βαμβού 200 τεμ σε σακουλάκι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που νοιάζεται για την υγιεινή της. Με υψηλής ποιότητας υλικά και μοναδικής τεχνολογίας κατασκευής, οι μπατονέτες αυτές εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τις NORMALCLINIC μπατονέτες και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που σας προσφέρουν!
Τιμή 0,82 €

Normal Clinic ωτοκαθαριστές bamboo κουτί 300τεμ

Τα Normal Clinic ωτοκαθαριστές bamboo κουτί 300τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη στη φροντίδα του αυτιού. Κατασκευασμένα από φυσικό bamboo, προσφέρουν μια απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα, ενώ παράλληλα σέβονται το περιβάλλον. Με το Normal Clinic ωτοκαθαριστές bamboo κουτί 300τεμ, θα αισθανθείτε φρεσκάδα και ευεξία κάθε μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa ριγκατόνι 500gr

Το Ριγκατόνι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα

Χρόνος βρασμού: 10-12 λεπτά. Ιδανικό για σούπες.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,26 €

Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr

Τα Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ! Απολαύστε την γεύση τους και αποκτήστε ενέργεια για όλη την ημέρα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα της εταιρίας Korona!
Τιμή 0,78 €

Ήλιος βανίλια 5x1,5gr

Η Βανίλια, με τη θαυμάσια αρωματική γεύση της, είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιημένη αρωματική ουσία στις ζύμες, τα γλυκά, και άλλα επιδόρπια. μπισκότα, πίτες, κέικ, και όλες οι γλυκιές συνταγές απαιτούν στο μαγείρεμα βανίλια.

Τιμή 0,41 €

Agros χυμός μάνγκο & μήλο 330ml

Ανακαλύψτε τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης με τον Agros χυμό μάνγκο & μήλο 330ml. Απολαύστε τη φρεσκάδα του μάνγκο και τη γλυκύτητα του μήλου σε κάθε γουλιά. Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας και απολαύστε έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Αποκτήστε τον Agros χυμό μάνγκο & μήλο 330ml τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,73 €