• Normal Clinic ωτοκαθαριστές bamboo κουτί 300τεμ Normal Clinic - 1
  • Normal Clinic ωτοκαθαριστές bamboo κουτί 300τεμ Normal Clinic - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNormal Clinic

Normal Clinic ωτοκαθαριστές bamboo κουτί 300τεμ

Τα Normal Clinic ωτοκαθαριστές bamboo κουτί 300τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη στη φροντίδα του αυτιού. Κατασκευασμένα από φυσικό bamboo, προσφέρουν μια απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα, ενώ παράλληλα σέβονται το περιβάλλον. Με το Normal Clinic ωτοκαθαριστές bamboo κουτί 300τεμ, θα αισθανθείτε φρεσκάδα και ευεξία κάθε μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
36314
3800213311415
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 100τεμ ΚΟΥΤΑΚΙ

Ανανεωμένες μπατονέτες βαμβού για τη φροντίδα της υγείας σας. Με 100 τεμάχια σε ένα βολικό κουτάκι, οι NORMALCLINIC μπατονέτες είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Απαλές, απορροφητικές και αξιόπιστες, θα σας προσφέρουν τη μέγιστη προστασία και άνεση που χρειάζεστε. Αποκτήστε τώρα τις NORMALCLINIC μπατονέτες και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας κάθε μέρα.
Τιμή 0,69 €

Johnson's μπατονέτες 200τεμ

Οι JOHNSON'S ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ 200τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για την περιποίηση του δέρματός σας. Με μοναδική φόρμουλα που προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, αυτές οι μπατονέτες θα σας προσφέρουν την απαλότητα και τη φρεσκάδα που χρειάζεστε. Αγοράστε τώρα τις JOHNSON'S ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ 200τεμ και αφήστε το δέρμα σας να αναπνεύσει!
Τιμή 1,76 €

Softness ωτοκαθαριστές κουτί 200τεμ

Οι ωτοκαθαριστές είναι κατάλληλοι για την απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα των αυτιών. Το κουτί περιέχει 200 τεμάχια ωτοκαθαριστϋν, που είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση των αυτιών. Η μαλακή υφή τους εξασφαλίζει άνεση και απαλότητα κατά τη χρήση, ενώ η ειδική τους σχεδίαση τους επιτρέπει να φτάνουν σε δύσκολα σημεία του αυτιού με ασφάλεια.

Τιμή 0,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νο49 30x12cm 4lt

Η πλαστική λεκάνη αχιβάδα Νο49 με διαστάσεις 30x12cm και χωρητικότητα 4lt είναι ο απόλυτος βοηθός στο μπάνιο σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το λειτουργικό σχήμα της, αποτελεί μια αναγκαιότητα σε κάθε μπάνιο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
Τιμή 1,26 €

ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 30gr

Κάποιοι τις αποκαλούν «ραντεβουδάκια». Άλλοι απλά «ραντεβού». Κάποιοι άλλοι «φιλάκια». Όπως και αν τις αποκαλούν όμως, ένα είναι σίγουρο. Δεν υπάρχει Έλληνας ή Ελληνίδα που να μην έχει δοκιμάσει τις μοναδικές ροζ αρωματικές παστίλιες της ΒΙΑΠ MENTEL και να μην τις έχει συνδέσει με μία προσωπική του στιγμή. Δεν είναι απλά παστίλιες. Είναι η γλυκιά ιστορία της Ελλάδας!

Τιμή 0,78 €

Master chef πατατάκια κυματιστά με αλάτι 250gr

Τα Master chef πατατάκια κυματιστά με αλάτι 250gr είναι ιδανικά για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη γευστική εμπειρία των Master chef πατατάκια!
Τιμή 2,39 €

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus maxi night 18τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας. Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,50 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 900ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 4,21 €