• Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr Fissan - 1
  • Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr Fissan - 2
  • Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr Fissan - 3
  • Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr Fissan - 4
  • Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr Fissan - 5
  • Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr Fissan - 1
  • Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr Fissan - 2
  • Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr Fissan - 3
  • Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr Fissan - 4
  • Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr Fissan - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFissan

Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr

Πούδρα ειδικά μελετημένη για να φροντίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα του µωρού, καθώς και να απορροφά την περιττή υγρασία από τις πτυχώσεις του δέρματος.

Προστατεύει από την τριβή που προκαλείται μεταξύ πάνας και δέρματος έτσι ώστε το βρέφος να νιώθει άνετα μετά από κάθε αλλαγή.

Δερματολογικά ελεγμένη.

10362
8004020935351
2,19 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Talc, Paraffinum Liquidum, Parfum.
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 24 μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Ρίξτε πούδρα πρώτα στο χέρι στις και μετά απλώστε στο δέρμα του μωρού.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή: Να αποφεύγεται η επαφή της πούδρας με τη μύτη και το στόμα του μωρού. Αποφύγετε την εισπνοή από βρέφη.
Για εξωτερική χρήση μόνο!
Στοιχεία Προμηθευτή
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΡ. A.B.E.E., Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 26, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα - Τηλ: 210 6173000, Fax: 210 6197081, Εmail: gr-info@sarantisgroup.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Johnson's λάδι βρεφικό με αλόη 300ml

Ενυδατικό λάδι με αλόη ιδανικό για εσάς και το μωρό σας. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και θρέψη, για υγιή και απαλή επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το Baby Oil για το βρεφικό μασάζ και απολαύστε μια χαλαρωτική εμπειρία που ενδυναμώνει τη σχέση σας με το μωρό σας. Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Τιμή 2,56 €

Borotalco πούδρα 100gr

Η Borotalco πούδρα 100gr είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς που χρειάζεσαι. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με το Borotalco πούδρα 100gr!
Τιμή 1,77 €

Felce azzurra τάλκ - πούδρα 100gr

Το βελούδινο ταλκ Felce Azzura Classico με φυσικό άρωμα και χωρίς χρωστικές ουσίες, προστατεύει την επιδερμίδα σας από ερεθισμούς.

Τιμή 0,95 €

Felce azzurra τάλκ - πούδρα 150gr

Το βελούδινο ταλκ Felce Azzura Classico με φυσικό άρωμα και χωρίς χρωστικές ουσίες, προστατεύει την επιδερμίδα σας από ερεθισμούς.

Τιμή 2,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Fabuloso καθαριστικό πατώματος με θαλασσινή αύρα 1lt

Το Fabuloso απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά και λεκέδες από λίπη. Η αρωματική σύνθεσή του χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί για 24ώρες! Για κουζίνα, μπάνιο, πάτωμα και όλες τις επιφάνειες που πλένονται.

Ανώτερη αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση 97% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,76 €

Όλυμπος ταχίνι με πορτοκάλι 300gr

Το ταχίνι της εταιρείας Όλυμπος προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό σουσαμιού, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αμινοξέων. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Τιμή 3,58 €

Arion food χυμός πορτοκάλι 1lt

Αναζωογονητικός χυμός πορτοκαλιού 1lt από την Arion food. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Ιδανικός για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας στιγμές και να ανακαλύπτετε νέες γεύσεις. Αποκτήστε τον Arion food χυμό πορτοκαλιού 1lt τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,18 €

Endless σακούλες απορριμμάτων αρωματικές, μεγάλες με χερούλια 58x72cm 20τεμ

Οι αρωματικές Endless σακούλες απορριμμάτων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με μέγεθος 58x72cm και μεγάλη χωρητικότητα, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Με τα χερούλια τους, είναι εύκολο να μεταφέρετε τα απορρίμματα με άνεση. Αποκτήστε τώρα τις Endless αρωματικές σακούλες και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,97 €

Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ

Ανανεωτικές Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ που θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης! Απολαύστε το μοναδικό συνδυασμό μέντας και τσιχλόφυλλου που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 100 τεμαχίων και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης!
Τιμή 6,10 €