• NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 100τεμ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ  - 1
  • NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 100τεμ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ  - 1

NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 100τεμ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ

Οι Normalclinic μπατονέτες βαμβού 100 τεμ σε σακουλάκι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρεί την υγιεινή της κάθε μέρα. Με υψηλής ποιότητας υλικά και άνετη χρήση, αυτές οι μπατονέτες είναι απαραίτητες για κάθε γυναίκα που νοιάζεται για τον εαυτό της. Αποκτήστε τώρα τις Normalclinic μπατονέτες και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και προστασίας κάθε μέρα.
36311
3800213311422
0,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cotton plus ωτοκαθαριστές 200τεμ

Οι Cotton plus ωτοκαθαριστές 200τεμ είναι ο απόλυτος τρόπος για να διατηρήσετε τα αυτιά σας καθαρά και υγιή. Η υψηλή ποιότητα και η αποτελεσματικότητά τους δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Αποκτήστε τους σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης.
Τιμή 0,77 €

Septona ecolife ωτοκαθαριστές βιοδιασπώμενοι με 100% οργανικό βαμβάκι 100τεμ

Οι χάρτινες μπατονέτες Ecolife, χάρη στις άκρες τους από 100% οργανικό βαμβάκι, καθαρίζουν απαλά και προσφέρουν φυσική φροντίδα σε όλη την οικογένεια. Χρησιμοποιώντας τις μπατονέτες SEPTONA ecolife μειώνετε το προσωπικό σας περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθώς οι μπατονέτες είναι βιοδιασπώμενες και η συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη. Η απόρριψη να γίνεται πάντα στους ειδικούς κάδους ανακύλωσης.

Μικροβιολογικά ελεγμένο.

Τιμή 0,95 €

Softness ωτοκαθαριστές κουτί 200τεμ

Οι ωτοκαθαριστές είναι κατάλληλοι για την απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα των αυτιών. Το κουτί περιέχει 200 τεμάχια ωτοκαθαριστϋν, που είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση των αυτιών. Η μαλακή υφή τους εξασφαλίζει άνεση και απαλότητα κατά τη χρήση, ενώ η ειδική τους σχεδίαση τους επιτρέπει να φτάνουν σε δύσκολα σημεία του αυτιού με ασφάλεια.

Τιμή 0,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Dr.beckmann ξεβαφή ρούχων πολύ δυνατή σκόνη 150gr

Η Dr. Beckmann ξεβαφή ρούχων πολύ δυνατή σκόνη 150gr είναι η ιδανική λύση για τις δύσκολες λεκέδες στα ρούχα σας. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο ανθεκτικούς λεκέδες, κάνοντας τα ρούχα σας να φαίνονται σαν καινούργια. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 4,16 €

Sensodyne οδοντόκρεμα repair & protect whitening 75ml

H Sensodyne Repair & Protect είναι μια οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία Novamin με το φθόριο. Εντοπίζει τα ευαίσθητα σημεία των δοντιών σας. Όταν έρχεται σε επαφή με το σάλιο, το συστατικό Novamin ενεργοποιείται και προσκολλάται ισχυρά στην εκτεθειμένη οδοντίνη, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό κάλυμμα που βοηθά στην αναδόμηση αυτών των ευαίσθητων περιοχών.

Με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα, η Sensodyne Repair & Protect συνεχίζει να αναδομεί, να ενδυναμώνει και να προστατεύει τα δόντια σας, ενώ παράλληλα προσφέρει αποτελεσματική ανακούφιση από την ευαισθησία που διαρκεί.

Επιπλέον, βοηθά στην αποκατάσταση και διατήρηση της φυσικής λευκότητας των δοντιών σας.

Τιμή 4,00 €

Agros χυμός cranberry 1lt

Ο χυμός κράνμπερι "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια δροσιστική και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν έναν υγιεινό και φρουτώδη χυμό. Ο χυμός κράνμπερι έχει γνωστοποιηθεί για τις ευεργετικές του ιδιότητες και την υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.

Τιμή 1,80 €

Melissa κριθαράκι μέτριο ολικής αλέσεως 500gr

Τα ζυμαρικά Melissa κριθαράκι μέτριο ολικής άλεσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών με χαμηλά λιπαρά.

Τιμή 1,31 €