• Miss Sandy σαμπουάν herbal keratin & sunflower 750ml Miss Sandy - 1
  • Miss Sandy σαμπουάν herbal keratin & sunflower 750ml Miss Sandy - 2
  • Miss Sandy σαμπουάν herbal keratin & sunflower 750ml Miss Sandy - 1
  • Miss Sandy σαμπουάν herbal keratin & sunflower 750ml Miss Sandy - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMiss Sandy

Miss Sandy σαμπουάν herbal keratin & sunflower 750ml

Το Miss Sandy σαμπουάν herbal keratin & sunflower 750ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα με βότανα κερατίνης και ηλίανθου προσφέρει ενυδάτωση, ενισχύει την τρίχα και προστατεύει από τη θραύση. Απολαύστε την αίσθηση των μαλλιών σας να είναι μαλακά, λεία και ανθεκτικά σε κάθε βούρτσισμα. Αφήστε το Miss Sandy σαμπουάν να σας κάνει να νιώθετε όμορφη και σίγουρη κάθε μέρα.
15314
5203216791044
2,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona baby σαμπουάν για κορίτσια 500ml

Το Septona baby σαμπουάν είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση των μικρών κοριτσιών σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα gel και την απαλή του μυρωδιά, το σαμπουάν αυτό θα κάνει το μπάνιο τους μια ευχάριστη εμπειρία. Επιπλέον, η ειδική σύνθεσή του φροντίζει και προστατεύει τα μαλλιά τους, αφήνοντάς τα μαλακά και λαμπερά. Αγοράστε το Septona baby σαμπουάν σήμερα και δώστε στα μικρά σας αγγελούδια τη φροντίδα που τους αξίζει!

Τιμή 3,21 €

PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο Proderm ειδικά σχεδιασμένο για μωρά μέχρι 12 μηνών. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, καθαρίζει υγιεινά το κεφαλάκι και το σώμα του μωρού, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα του από την ξηρότητα.

Τιμή 1,43 €

Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml

Το Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απαλή και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που ντουζάρετε. Η μοναδική του φόρμουλα περιποιείται απαλά το δέρμα, ενώ το άρωμα πούδρας θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι. Αποκτήστε το Proderm αφρόλουτρο τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της περιποίησης στο σπίτι σας!
Τιμή 3,89 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 500ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και την απαλότητα του μωρού σας. Η μοναδική σύνθεσή του με βάλσαμο και χαμομήλι θα αφήσει το δέρμα του μωρού σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την ευχάριστη αίσθηση ενός καθαρού και αρωματικού μπάνιου με το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο.

Τιμή 2,96 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο για την ατοπική δερματίτιδα σε μορφή gel 200ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο είναι η ιδανική επιλογή για την ατοπική δερματίτιδα του μωρού σας. Με μοναδική σύνθεση gel 200ml που προσφέρει απαλό καθαρισμό και ενυδάτωση, το προϊόν μας θα φροντίσει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αφήστε το Septona baby να φροντίσει το μωρό σας και να του χαρίσει την περιποίηση που αξίζει.

Τιμή 3,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Stroll καρότσι λαϊκής αδιάβροχο 24lt 35x28x87cm

Το καρότσι λαϊκής, χωρητικότητας 24 λίτρων, διαθέτει 2 ρόδες και βάση στήριξης, είναι εύκολο στη μετακίνηση, σταθερό και ιδανικό για επίπεδες επιφάνειες. Κατασκευασμένο από ύφασμα, το οποίο προστατεύει το εσωτερικό από εξωτερικά στοιχεία και καιρικές συνθήκες, όπως την απευθείας έκθεση στον ήλιο, αλλά και τη βροχή καθώς το υλικό είναι αδιάβροχο και δεν το διαπερνά το νερό.

Τιμή 14,03 €

Septona σερβιέτες feel free night 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, ειδικά σχεδιασμένες με μεγαλύτερη απορροφητικότητα για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου, προσφέροντας ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Νύχτας

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι με σχέδιο superman

Ανανεώστε το στυλ σας με το Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι και σχέδιο superman! Φανταστικό για κάθε περίσταση και ιδανικό για τους λάτρεις του superman. Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε με αυτό το μοναδικό ποτήρι!
Τιμή 0,81 €

Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm

Το Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των πολύτιμων αντικειμένων σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm και να αναβαθμίσετε την οργάνωση του σπιτιού σας!
Τιμή 2,13 €

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 26x17x26cm 250τεμ

Αυτές οι τσάντες χάρτινες κραφτ καφέ είναι μια ανθεκτική, ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τη μεταφορά αντικειμένων και τη συσκευασία προϊόντων.

Τιμή 20,46 €