• Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 400ml Fissan - 1
  • Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 400ml Fissan - 2
  • Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 400ml Fissan - 3
  • Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 400ml Fissan - 4
  • Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 400ml Fissan - 5
  • Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 400ml Fissan - 1
  • Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 400ml Fissan - 2
  • Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 400ml Fissan - 3
  • Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 400ml Fissan - 4
  • Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 400ml Fissan - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFissan

Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 400ml

Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2σε1 με ειδική αντλία & ήπια σύνθεση με γλυκερίνη και φυσικό εκχύλισμα μελιού.

Χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα και άλλες χρωστικές. Με PH φιλικό προς τη βρεφική επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένο.

Ιδανικό για την καθημερινή υγιεινή του μωρού.

10359
8004020001278
3,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua Glycerin Cocamidopropyl Betaine Sodium Lauroyl Glutamate Sodium Chloride Sodium Benzoate Acrylates/C10-30 Alkyl Parfum Stearic Acid Citric Acid Lauric Acid Sodium Laurate Glutamic Acid Acrylate Crosspolymer Caprylyl Glycol Sodium Methyl Lauroyl Taurate Sodium Hydroxide Tetrasodium EDTA Sodium Methyltaurate Honey Extract.
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12 μήνες
Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε καθημερινά στο τριχωτό της κεφαλής και στο σωματάκι του μωρού για να το καθαρίσετε απαλά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Για εξωτερική χρήση μόνο.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΡ. A.B.E.E., Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 26, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα - Τηλ: 210 6173000, Fax: 210 6197081, Εmail: gr-info@sarantisgroup.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & λεβάντα 500ml

Το απαλό σαμπουάν & αφρόλουτρο SEPTONA calm n’ care με βάλσαμο και λεβάντα, είναι ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει τα μαλλιά και την επιδερμίδα του μωρού σας, αφήνοντας χαλαρωτικό άρωμα που το βοηθά να κοιμάται καλύτερα! Δεν προκαλεί δάκρυα. Φυσικό pH 5,5.

Τιμή 2,96 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 500ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και την απαλότητα του μωρού σας. Η μοναδική σύνθεσή του με βάλσαμο και χαμομήλι θα αφήσει το δέρμα του μωρού σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την ευχάριστη αίσθηση ενός καθαρού και αρωματικού μπάνιου με το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο.

Τιμή 2,96 €

Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 500ml

Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2σε1 με ειδική αντλία & ήπια σύνθεση με γλυκερίνη και φυσικό εκχύλισμα μελιού.

Χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα και άλλες χρωστικές. Με PH φιλικό προς τη βρεφική επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένο.

Ιδανικό για την καθημερινή υγιεινή του μωρού.

Τιμή 4,05 €

PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο Proderm ειδικά σχεδιασμένο για μωρά μέχρι 12 μηνών. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, καθαρίζει υγιεινά το κεφαλάκι και το σώμα του μωρού, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα του από την ξηρότητα.

Τιμή 1,43 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml

Ανακαλύψτε το απαλό και φρέσκο Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml. Η τέλεια φόρμουλα για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και του φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία μπάνιου.
Τιμή 8,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία κύμινο τριμμένο 50gr

Κύμινο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 0,92 €

Syoss men σαμπουάν clean & cool 440ml

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τύπος Μαλλιών: Λιπαρά
  • Δράση: Αναδόμηση/Θρέψη

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,80 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίκαλης 5x47gr

Τα Papadopoulou cream crackers σίκαλης 5x47gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Με την πλούσια γεύση της σίκαλης και την τραγανή υφή τους, αυτά τα crackers θα σας κερδίσουν αμέσως. Ιδανικά για σνακ ή συνοδευτικό σε κάθε γεύμα, τα Papadopoulou cream crackers σίκαλης 5x47gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστική απόλαυση και ποιότητα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,54 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων gel φρεσκάδα 3x30μεζ 3x600ml

Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε μορφή τζελ με βαθιά καθαριστική δράση ακόμα και στα πιο ανθεκτικά λίπη. Xαρίζει στα σκεύη απίστευτη λάμψη και καθαριότητα.

Τιμή 15,00 €

Babylino sensitive πάνες midi No3 4-9kg 56τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,68 €