Οδοντόκρεμες

Ενεργά φίλτρα

AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML NATURE ELEMENTS BAKING SODA

Η AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML NATURE ELEMENTS BAKING SODA προσφέρει φυσική φρεσκάδα και προστασία στα δόντια σας. Απολαύστε την αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτή την οδοντόκρεμα. Αφήστε τη φόρμουλα με μαγευτικό μπέικινγκ σόδα να περιποιηθεί τα δόντια και τα ούλα σας με φυσικό τρόπο. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο και αίσθηση φρεσκάδας κάθε μέρα με την AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML NATURE ELEMENTS BAKING SODA.
Τιμή 2,56 €

AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML WHITE NOW + PROTECT ΑΜΕΣΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Η λευκάνση που πάντα ονειρευόσασταν τώρα είναι εδώ! Η AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML WHITE NOW PROTECT προσφέρει άμεση λεύκανση και προστασία για λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη λάμψη των δοντιών σας!
Τιμή 2,56 €

Aim οδοντόκρεμα expert protection sensitivity & gum 75ml

Οδοντόκρεμα της AIM με δράση που ανακουφίζει από την ευαισθησία των δοντιών, η οποία προκαλείται από τη φθορά του σμάλτου που περιβάλλει τα δόντια, με αποτέλεσμα την έκθεση του ευαίσθητου εσωτερικού μέρους τους.

Δράση: Ευαίσθητα Δόντια

Τιμή 2,50 €

AIM οδοντόκρεμα family protection white 75ml

Η AIM Family Protection White βοηθά να επανέλθει η φυσική λευκότητα των δοντιών. Η λευκαντική της σύνθεση με Sodium Bicarbonate βοηθά στην απαλή αναζωογόνηση του όμορφου φυσικού λευκού χαμόγελού σας.

Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην επανόρθωση του σμάλτου από τις μικρές ενδείξεις της τερηδόνας, που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων* για πιο δυνατά δόντια μέρα με τη μέρα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €

AIM οδοντόκρεμα fresh & white crystal gel 75ml

Η οδοντόκρεμα AIM Fresh & White Crystal Gel 75ml δίνει λάμψη στα δόντια σας και σας χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί. Με τη μοναδική της σύνθεση, αυτή η οδοντόκρεμα θα σας κάνει να αισθανθείτε σίγουροι για τη λάμψη του χαμόγελό σας κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 1,76 €

AIM οδοντόκρεμα herbal 75ml

Η ΑΙΜ Family Protection Herbal περιέχει φθόριο, ασβέστιο και φυσικό εκχύλισμα μέντας, για δυνατά δόντια και φρεσκάδα που διαρκεί. Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην ενδυνάμωση των δοντιών επανορθώνοντας ακόμα και τις μικρές αόρατες ενδείξεις της τερηδόνας που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων*, πριν μετατραπούν σε τερηδόνα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €

AIM οδοντόκρεμα nature elements charcoal 75ml

96% Συστατικά φυσικής προέλευσης*.

Για ολοκληρωμένη προστασία που διαρκεί, εμπνευσμένη από τη φύση, επιλέξτε την AIM Expert Protection ΝATURE ELEMENTS για εσάς και την οικογένειά σας.

Εμπλουτισμένη με ενεργό άνθρακα που βοηθά στην λεύκανση των δοντιων.

Γεύση με εκχύλισμα μέντας για δροσερή αναπνοή.

Mε Zinc Μineral φυσικής προέλευσης που βοηθά στον βαθύ καθαρισμό του στόματος.

To αποτέλεσμα: 2X μεγαλύτερη προστασία κατά της πλάκας*. Καθαρίζει το στόμα και λευκαίνει τα δόντια.

*Κλινική μελέτη για την αξιολόγηση της πλάκας σε σύγκριση με απλή φθοριούχο οδοντόκρεμα βουρτσίζοντας 2 φορές την ημέρα.

Τιμή 2,56 €

AIM οδοντόκρεμα nature elements coco white 75ml

Για ολοκληρωμένη προστασία που διαρκεί, εμπνευσμένη από τη φύση, επιλέξτε την AIM Expert Protection ΝATURE ELEMENTS για εσάς και την οικογένειά σας. Η απαλή σύνθεσή της συνδυάζει φυσικό εκχύλισμα καρύδας με την ήπια φόρμουλα του Zinc Mineral και βοηθά στην προστασία κατά της πλάκας για 12 ώρες. Κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση για ολοκληρωμένη προστασία. Βοηθά να επανέλθει η φυσική λευκότητα των δοντιών. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καρύδας, γνωστό για τις φυσικές καθαριστικές του ιδιότητες. Αποτέλεσμα: Ολοκληρωμένη προστασία εμπνευσμένη από τη φύση.

Τιμή 2,18 €

AIM οδοντόκρεμα white now 75ml

Η AIM White NOW με τη White Correct technology φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας. Άμεσα, 1 τόνος λευκότερα δόντια*.

Με φθόριο, κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Κανονική τιμή 2,31 € Τιμή 2,01 €
  • -0,30 €
  • -0,30 €

AIM οδοντόκρεμα white now activated charcoal 75ml

Οδοντόκρεμα με κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση που συνδυάζει mineral clay με activated charcoal. Απομακρύνει φυσικά τους λεκέδες, ενώ είναι απαλή με το σμάλτο. Ενισχυμένη με την τεχνολογία White correct της White Now για ένα ΑΜΕΣΑ* λευκότερο χαμόγελο.

* Το αποτέλεσμα της λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. 96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

100% ανακυκλώσιμη συσκευασία - Το σωληνάριο** περιέχει 31% ανακυκλωμένο πλαστικό.

**Με εξαίρεση το καπάκι.

Τιμή 2,96 €

Aim οδοντόκρεμα white now forever gold 75ml

Το Aim οδοντόκρεμα white now forever gold 75ml είναι η τέλεια επιλογή για λαμπερό χαμόγελο! Με τη μοναδική του σύνθεση, αυτή η οδοντόκρεμα σας χαρίζει λευκά δόντια που διαρκούν για πάντα. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 3,37 €

Aim οδοντόκρεμα white now gold 2x75ml

Η AIM White NOW με τη White Correct technology φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας. Άμεσα 3 φορές λευκότερα δόντια*. Προσφέρει σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες. Περιέχει φθόριο και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

Τιμή 5,93 €
  • Πακέτο

Aim οδοντόκρεμα white now gold 75ml

Η Aim οδοντόκρεμα white now gold 75ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο! Η μοναδική της φόρμουλα προσφέρει άμεση λεύκανση και φρεσκάδα, κάνοντας τα δόντια σας να λάμπουν σαν χρυσό. Με το Aim white now gold, κάθε χαμόγελο γίνεται αξεπέραστο. Αγοράστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 2,96 €

AIM οδοντόκρεμα white now ice cool 75ml

Η AIM White NOW Ice Cool με τη White Correct technology σας χαρίζει άμεσα, 1 τόνο λευκότερα δόντια*. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

Με φθόριο και με δροσερή γεύση φρεσκάδας, κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Κανονική τιμή 2,27 € Τιμή 2,01 €
  • -0,26 €
  • -0,26 €

Aim οδοντόκρεμα white now sensitive 75ml

Οδοντόκρεμα της AIM με λευκαντική δράση, ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει από την ευαισθησία των δοντιών. Τα ειδικά συστατικά που περιέχει, εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών. Παράλληλα, δρα κατά της φθοράς του σμάλτου που περιβάλλει τα δόντια και έχει ως αποτέλεσμα την έκθεση του εσωτερικού τους, που προκαλεί το αίσθημα της ευαισθησίας.

Δράση: Ευαίσθητα Δόντια, Λεύκανση

Τιμή 2,87 €

Aim οδοντόκρεμα white now time correct 75ml

Η Aim White Now 75ml Time Correct οδοντόκρεμα είναι το απόλυτο μυστικό για λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Η μοναδική της φόρμουλα εξασφαλίζει άμεση λεύκανση και προστασία από την πρωτεΐνη που προκαλεί την κηλίδα των δοντιών. Αφήνει το στόμα σας φρέσκο και δροσερό για ώρες. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε με το υπέροχο χαμόγελό σας!
Τιμή 3,00 €

AIM οδοντόκρεμα white system 2x75ml

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η σύνθεση της καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στην προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί. Μέρα με τη μέρα αναδυκνύει ένα φυσικό υγιές, λευκότερο χαμόγελο.

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα για τη φθορά του σμάλτου, σε σύγκριση με χρήση κοινής οδοντόκρεμας που περιέχει χαλαζία. Κλινική μελέτη για την αφαίρεση οδοντικών λεκέδων που πραγματοποιήθηκε σε 76 άτομα.

Τιμή 2,58 €

AIM οδοντόκρεμα white system 75ml

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η ήπια σύνθεση της AIM White System καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στη προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί.

Τιμή 1,97 €

Aim οδοντόκρεμα white system enamel 75ml

H AIM White System Enamel προσφέρει πιο λευκά δόντια και συμβάλλει στην επανόρθωση του σμάλτου. Χαρίζει λαμπερό χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών. Η ήπια σύνθεσή της καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες, βοηθώντας στην επανόρθωση της φυσικής λευκότητας των δοντιών. Επιπλέον, περιέχει φθόριο και ασβέστιο που συμβάλλουν στην επανόρθωση του σμάλτου και στην καθημερινή προστασία του λευκότερου χαμόγελού σας.

Τιμή 1,97 €

AIM οδοντόκρεμα παιδική +7 ετών 75ml

Η ΑΙΜ Οδοντόκρεμα 7-13 ετών είναι ειδική για την προστασία των δοντιών. Περιέχει ενεργό φθόριο που συμβάλλει στην προστασία από τις επιθέσεις των οξέων που μπορούν να προκαλέσουν τερηδόνα και βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών. Έχει απαλή γεύση μέντας που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Τιμή 1,84 €

AIM οδοντόκρεμα παιδική 2-6 ετών 75ml

H AIM Οδοντόκρεμα 2-6 ετών είναι ειδική για την προστασία των δοντιών. Περιέχει ενεργό φθόριο που συμβάλλει στην προστασία από τις επιθέσεις των οξέων που μπορούν να προκαλέσουν τερηδόνα και βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών. 'Έχει ευχάριστη γεύση φρούτων, που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Τιμή 1,53 €

Aquafresh junior παιδική οδοντόκρεμα 6+ χρονών 75ml

Ήπια οδοντόκρεμα ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά από 6 ετών και πάνω, με τεχνολογία Sugar Acid Protection 24ωρης δράσης, που παρέχεται με το φθόριο, βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου και προστατεύει τα δόντια από τη φθορά.

Τιμή 1,78 €

Aquafresh little teeth παιδική οδοντόκρεμα 3-5 χρονών 50ml

Η Aquafresh little teeth παιδική οδοντόκρεμα 3-5 χρονών 50ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των δοντιών των μικρών μας φίλων. Με μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει τα δόντια και τα ούλα, το Aquafresh little teeth προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για την καθημερινή περιποίηση της στοματικής υγιεινής των παιδιών μας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να περάσει και αποκτήστε το Aquafresh little teeth για ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο!
Τιμή 1,53 €

Aquafresh οδοντόκρεμα active white 125ml

Οδοντόκρεμα της Aquafresh με λευκαντική δράση, η οποία περιέχει ειδικά συστατικά που εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών.

Δράση: Λεύκανση

Τιμή 1,81 €

Aquafresh οδοντόκρεμα fresh & minty 75ml

Η Aquafresh οδοντόκρεμα fresh & minty 75ml προσφέρει μια αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας και μέντας που θα σας κάνει να αισθάνεστε απόλυτα δροσεροί κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. Με την υπογραφή της Aquafresh, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι προσφέρετε στον εαυτό σας την καλύτερη περίθαλψη για τα δόντια σας. Αποκτήστε το Aquafresh οδοντόκρεμα fresh & minty 75ml τώρα και απολαύστε μια ανανεωμένη αίσθηση κάθε μέρα!
Τιμή 1,45 €

Aquafresh οδοντόκρεμα herbal 125ml

Η AQUAFRESH 125ml ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ HERBAL είναι η καλύτερη επιλογή για να διατηρήσετε τη λευκότητα και την υγεία των δοντιών σας. Με τη μοναδική της σύνθεση βοτάνων, παρέχει φρεσκάδα και προστασία από την πλάκα και την τερηδόνα. Αφήνει το στόμα σας αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα. Αγοράστε τώρα την AQUAFRESH 125ml ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ HERBAL και απολαύστε ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,69 €

Aquafresh οδοντόκρεμα intense clean lasting fresh 75ml

Οδοντόκρεμα της Aquafresh με λευκαντική δράση, η οποία περιέχει ειδικά συστατικά που εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών.

Δράση: Λεύκανση

Τιμή 1,55 €

Aquafresh οδοντόκρεμα intense clean whitening 75ml

Η Aquafresh intense clean 75ml whitening οδοντόκρεμα είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με τη μοναδική της σύνθεση προσφέρει εντατικό καθαρισμό και λεύκανση, δίνοντας σας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε κάθε μέρα. Αποκτήστε την Aquafresh intense clean 75ml whitening οδοντόκρεμα τώρα και απολαύστε ένα υπέροχο χαμόγελο!
Τιμή 1,55 €

Aquafresh οδοντόκρεμα mild & minty 125ml

Η AQUAFRESH 125ml ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ MILD&MINTY είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που προσφέρει φρεσκάδα και προστασία για τα δόντια τους. Με τη μοναδική του σύνθεση, αυτή η οδοντόκρεμα δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και δροσιάς που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε την AQUAFRESH 125ml ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ MILD&MINTY σήμερα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα.
Τιμή 1,69 €

Aquafresh οδοντόκρεμα mild & minty 75ml

Η Aquafresh οδοντόκρεμα mild & minty 75ml είναι η ιδανική επιλογή για να αποκτήσετε ένα λαμπερό χαμόγελο. Με τη μοναδική του σύνθεση που συνδυάζει την απαλή φρεσκάδα και τη δροσερή γεύση του μέντας, θα αισθανθείτε αμέσως την ανανέωση και την καθαρότητα στο στόμα σας. Αφήστε την Aquafresh να σας προσφέρει την προστασία που χρειάζεστε και απολαύστε κάθε βουτιά από το μείγμα της. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε τη λάμψη των δοντιών σας!
Τιμή 1,45 €

Aquafresh οδοντόκρεμα triple action 125ml

Η Aquafresh οδοντόκρεμα triple action 125ml της εταιρίας Aquafresh είναι το ιδανικό προϊόν για ένα λαμπερό χαμόγελο και δυνατές δόντια. Με την προηγμένη του τριπλή δράση, προσφέρει προστασία από την τερηδόντωση, την πλάκα και την κακοσμία της αναπνοής. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα υγιές χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,69 €

Aquafresh οδοντόκρεμα triple protection fresh & minty 125ml

Η aquafresh Fresh & Minty είναι μια οδοντόκρεμα για όλη την οικογένεια με υπέροχη γεύση, που προσφέρει τριπλή προστασία. Με sugar acid protection 24ωρης δράσης, που παρέχεται από το φθόριο, προστατεύει από τα οξέα της πλάκας που παράγονται από τη διάσπαση των σακχάρων, την βασική αιτία της τερηδόνας.

Τιμή 1,80 €

Avengers οδοντόκρεμα παιδική 75ml

Η Avengers οδοντόκρεμα παιδική 75ml είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς φαν των Avengers που δεν αγαπούν το βούρτσισμα των δοντιών τους. Με μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει τα δόντια και τα ούλα, αυτή η οδοντόκρεμα θα κάνει το βούρτσισμα διασκέδαση για τα παιδιά σας. Αποκτήστε την Avengers οδοντόκρεμα τώρα και χαρίστε στα παιδιά σας ένα λαμπερό χαμόγελο που θα τους κάνει ήρωες στον κόσμο τους!
Τιμή 1,55 €

Blanx οδοντόκρεμα αφαίρεση λεκέδων 75ml

Με την Blanx οδοντόκρεμα αφαίρεση λεκέδων 75ml, θα ανακαλύψετε το μυστικό για λαμπερά λευκά δόντια. Η μοναδική της φόρμουλα αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και δίνει λάμψη στα δόντια σας. Αποκτήστε τη Blanx σήμερα και κλέψτε την προσοχή με το υπέροχο χαμόγελό σας!
Τιμή 4,58 €

Blanx οδοντόκρεμα λεύκανση 75ml

Λευκαίνει και προστατεύει με φυσικό τρόπο

Χαμηλή περιεκτικότητα σε λειαντικά συστατικά – δεν φθείρει το σμάλτο

Ενεργά συστατικά και ιόντα φθορίου αποκαθιστούν τη φυσική λευκότητα των δοντιών.

Εξειδικευμένη αντιβακτηριδιακή δράση κατά των μικροοργανισμών

Τιμή 4,58 €

COLGATE ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ml NATURAL ΛΕΜΟΝΙ

Η Colgate οδοντόκρεμα 75ml με φυσικό λεμόνι είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο και φρέσκο αναπνοή. Η μοναδική φόρμουλα της Colgate συνδυάζει αποτελεσματική προστασία κατά της τερηδόνας και της πλάκας με τη φρεσκάδα του φυσικού λεμονιού. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε καθαρή και υγιή διακόσμηση κάθε μέρα!
Τιμή 1,69 €

Colgate οδοντόκρεμα advanced white 100ml

Η οδοντόκρεμα Colgate Advanced White σε συσκευασία 100ml προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα για τη στοματική υγεία σας. Η σύνθεσή της σχεδιάστηκε για να παρέχει προηγμένη προστασία και καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να διατηρήσει τη λευκότητα των δοντιών σας.

Τιμή 1,69 €

Colgate οδοντόκρεμα advanced white charcoal 2x75ml

Η οδοντόκρεμα Colgate Max White Charcoal με ενεργό άνθρακα περιέχει απαλά μεταλλικά μικροσωματίδια τα οποία καθαρίζουν επιμελώς τα δόντια σας απομακρύνοντας απαλά τους λεκέδες σε μια εβδομάδα.

Τιμή 4,01 €

Colgate οδοντόκρεμα baking soda 75ml

Η σύνθεση της Colgate Baking Soda με διττανθρακική σόδα έχει καθαριστική αφρώδη δράση, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων από τα δόντια σας, αφήνοντας σε ολόκληρο το στόμα μια αναζωογονητική αίσθηση βαθιάς καθαριότητας.

Βοηθά στην καταπολέμηση της τερηδόνας, αφήνει τα δόντια λευκότερα με φυσική γεύση μέντας.

Τιμή 1,43 €

Colgate οδοντόκρεμα cavity protect 75ml

Η Colgate Cavity Protection 75ml οδοντόκρεμα είναι η ιδανική επιλογή για υγιείς δόντια και προστασία από τις τρύπες. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει βαθιά καθαριστική δράση και προστασία κατά της τερηδόνας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα! Μην χάσετε την ευκαιρία να φροντίσετε την υγεία των δοντιών σας με την Colgate Cavity Protection 75ml οδοντόκρεμα.
Τιμή 1,16 €

Colgate οδοντόκρεμα cavity protect με αντλία 100ml

Η Colgate Cavity Protect 100ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία των δοντιών σας. Με τη βοήθεια αυτής της οδοντόκρεμας, μπορείτε να απολαύσετε ένα λαμπερό χαμόγελο και να αντιμετωπίσετε την τεράστια ποικιλία των κερδών που προσφέρει. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε την Colgate Cavity Protect 100ml σήμερα και απολαύστε υγιή και προστατευμένα δόντια κάθε μέρα!
Τιμή 3,34 €

Colgate οδοντόκρεμα cool stripe με αντλία 100ml

Η Colgate Cool Stripe 100ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα στο χαμόγελό σας κάθε μέρα. Με τη βοήθεια της αντλίας, μπορείτε να απολαύσετε εύκολη πρόσβαση στην αγαπημένη σας οδοντόκρεμα, ενώ η δροσερή γεύση Cool Stripe θα σας χαρίσει μια αναζωογονητική αίσθηση κάθε φορά που χαμογελάτε. Αγοράστε τώρα τη Colgate Cool Stripe 100ml και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας των δοντιϮν σας!
Τιμή 3,34 €

Colgate οδοντόκρεμα deep clean whitening 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα deep clean whitening 75ml προσφέρει βαθύ καθαρισμό και λεύκανση για λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε λευκά δόντια και αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτή την οδοντόκρεμα. Ανακαλύψτε την απόλυτη περιποίηση για τη στοματική υγιεινή σας με την Colgate deep clean whitening 75ml.
Τιμή 2,18 €

Colgate οδοντόκρεμα herbal 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα Herbal 75ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη λευκότητα και την υγεία των δοντιών σας. Με φυσικά συστατικά και ευχάριστο άρωμα, θα αισθανθείτε φρεσκάδα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτή την οδοντόκρεμα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,27 €

Colgate οδοντόκρεμα herbal original 50ml

Η Colgate Herbal οδοντόκρεμα 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Η μοναδική της φόρμουλα συνδυάζει τη φρεσκάδα της βοτανικής μέντας με την προστασία της Colgate, προσφέροντας σας μια αναζωογονητική εμπειρία καθημερινά. Αφήστε το υπέροχο άρωμα της Colgate Herbal να σας συνοδεύει κάθε φορά που χαμογελάτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
Τιμή 0,70 €

Colgate οδοντόκρεμα herbal original 75ml

Η Colgate Herbal 75ml Original οδοντόκρεμα είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την υγεία των δοντιών σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή της με βότανα προσφέρει φρεσκάδα και προστασία για όλη την ημέρα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε υγιείς δόντια και ένα λαμπερό χαμόγελο!
Τιμή 1,14 €

Colgate οδοντόκρεμα herbal white 75ml

Η Colgate Herbal 75ml White οδοντόκρεμα είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά λευκά δόντια και φρέσκο αναζωογονημένο χαμόγελο. Η μοναδική σύνθεσή της με φυσικά συστατικά όπως βότανα, θαλασσινό αλάτι και αντιοξειδωτικά παρέχει βαθιά καθαρισμό και προστασία από την πλάκα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
Τιμή 1,24 €

Colgate οδοντόκρεμα max fresh clean mint 100ml

Οδοντόκρεμα Maxfresh με γεύση μέντα από τη Colgate, που προσφέρει διαρκή προστασία ενάντια στη συσσώρευση βακτηρίων, για ένα πιο υγιές στόμα. Δροσίζει το στόμα και καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή.

Τιμή 1,61 €

Colgate οδοντόκρεμα max fresh cool mint 100ml

Ανανεωτική δροσιά και προστασία για την καθημερινή σας περιποίηση! Η Colgate Οδοντόκρεμα 100ml Max Fresh Cool Mint σας προσφέρει μια μοναδική αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας που διαρκεί. Με την αναζωογονητική γεύση του δροσερού μέντας, αυτή η οδοντόκρεμα θα σας χαρίσει ένα αναζωογονητικό χαμόγελο κάθε μέρα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία περιποίησης στο στόμα σας!
Τιμή 1,61 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού