• Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg
  • Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg
  • Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg
  • Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg
  • Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg
  • Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg
  • Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg
  • Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg
  • Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg
  • Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg
  • Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg
  • Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙον

Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg

Η Ιον κουβερτούρα γάλακτος 2x1kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα σε κάθε μπουκιά. Με την πλούσια γεύση της γάλακτος και την απαλή υφή της κουβερτούρας, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με κάθε δάγκωμα. Απολαύστε την σε γλυκά, τούρτες ή ακόμη και απευθείας από τη συσκευασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την υπέροχη γεύση που σίγουρα θα σας κερδίσει.
15937
5012501014115
30,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ιον κουβερτούρα λευκής 2x1kg

Η Ιον κουβερτούρα λευκής 2x1kg είναι ο απόλυτος σύμμαχος κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής! Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή της, δημιουργείτε τις πιο λαχταριστές λιχουδιές που θα κάνουν το στομάχι σας να χορεύει από ευχαρίστηση. Αφεθείτε στη γεύση και την ποιότητα της Ιον κουβερτούρας και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις.
Τιμή 23,52 €

Oscar κουβερτούρα υγείας 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,63 €

Καγιά σοκολάτα τρούφα 150gr

Καφέ διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Καγιά, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Τιμή 1,40 €

Nestle dessert κουβερτούρα λευκή 180gr

Η λευκή κουβερτούρα Nestle dessert είναι η τέλεια προσθήκη στις γλυκές δημιουργίες σας. Με την απαλή της γεύση και την κρεμώδη υφή, θα κάνει κάθε γλυκό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Αποκτήστε τώρα την Nestle dessert κουβερτούρα λευκή 180gr και απογειώστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Ζωγράφος φρουκτόζη 200gr

Ως φυσικό προϊόν, η φρουκτόζη είναι μιάμιση φορά γλυκύτερη από τη ζάχαρη, οπότε καταναλώνεται σε μικρότερη ποσότητα, παρέχοντας μέχρι και 45% λιγότερες θερμίδες. Μπορεί να αντικαταστήσει την ζάχαρη. Κρατάει τα γλυκύσματα φρέσκα για περισσότερο χρόνο.

Τιμή 1,66 €

Bref μπλοκ WC power active pine 2x50ml

Ανανεωτικό άρωμα πεύκου για μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα. Η τεχνολογία μας εξαλείφει άμεσα τις δυσάρεστες οσμές και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Bref power active μπλοκ τουαλέτας pine 2x50ml για μια αποτελεσματική και αρωματική εμπειρία στην κάθε χρήση.
Τιμή 2,36 €

Arion food πασατέμπος ψιλός ψημένος αλατισμένος 200gr

Ο Arion food πασατέμπος ψιλός ψημένος αλατισμένος 200gr της εταιρίας Arion food είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή του, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τον σε σαλάτες, σάντουιτς ή απλά ως σνακ. Αποκτήστε τον τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 1,88 €

Bolsom πολυκαθαριστικό σε πάστα 1kg

Το Bolsom nol πολυκαθαριστικό 1kg πάστα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας! Με την πρωτοποριακή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Bolsom nol πολυκαθαριστικό τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 4,34 €