• AIM οδοντόκρεμα white system charcoal 75ml
  • AIM οδοντόκρεμα white system charcoal 75ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAim

AIM οδοντόκρεμα white system charcoal 75ml

42584
8720181436284
2,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

AIM οδοντόκρεμα herbal 75ml

Η ΑΙΜ Family Protection Herbal περιέχει φθόριο, ασβέστιο και φυσικό εκχύλισμα μέντας, για δυνατά δόντια και φρεσκάδα που διαρκεί. Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην ενδυνάμωση των δοντιών επανορθώνοντας ακόμα και τις μικρές αόρατες ενδείξεις της τερηδόνας που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων*, πριν μετατραπούν σε τερηδόνα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €

Colgate οδοντόκρεμα max fresh clean mint 100ml

Οδοντόκρεμα Maxfresh με γεύση μέντα από τη Colgate, που προσφέρει διαρκή προστασία ενάντια στη συσσώρευση βακτηρίων, για ένα πιο υγιές στόμα. Δροσίζει το στόμα και καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή.

Τιμή 1,58 €

AIM οδοντόκρεμα white now time correct 75ml

Η Aim White Now 75ml Time Correct οδοντόκρεμα είναι το απόλυτο μυστικό για λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Η μοναδική της φόρμουλα εξασφαλίζει άμεση λεύκανση και προστασία από την πρωτεΐνη που προκαλεί την κηλίδα των δοντιών. Αφήνει το στόμα σας φρέσκο και δροσερό για ώρες. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε με το υπέροχο χαμόγελό σας!
Τιμή 3,00 €

PARODONTAX ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ml HERBAL FRESH

Η Parodontax οδοντόκρεμα Herbal Fresh 75ml είναι η ιδανική επιλογή για υγιείς ούλες και δυνατά δόντια. Με τη φυσική της σύνθεση που περιέχει βότανα, προσφέρει φρεσκάδα και προστασία από την παροδοντίτιδα. Αποκτήστε τη σήμερα και αισθανθείτε τη διαφορά στην προστασία της στοματικής υγείας σας.
Τιμή 3,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Roshen johnny krocker γκοφρετάκια γάλακτος μωβ 1kg

Τα Roshen johnny krocker γκοφρετάκια γάλακτος μωβ 1kg είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε στιγμές γλυκιάς απόλαυσης. Με την απαλή γεύση του γάλακτος και το υπέροχο μωβ χρώμα, αυτά τα γκοφρετάκια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που σας προσφέρουν τα Roshen johnny krocker γκοφρετάκια!
Τιμή 8,70 €

Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο 10x120gr

Το Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο με βάρος 120gr ανά τεμάχιο και διαστάσεις 10x10 εκατοστά είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο. Το 4φυλλο χαρτί υγείας προσφέρει μεγαλύτερη απορροφητικότητα και αντοχή σε σχέση με τα κανονικά 2φυλλα χαρτιά υγείας. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και προσφέρει απαλότητα και άνεση στο δέρμα. Επίσης, το μέγεθος του είναι βολικό για χρήση σε όλες τις συνθήκες.
Τιμή 3,75 €

Tns βαση κοπης ξυλινη 19,5x29,5x0,8cm board-bamb-1 03-950-3346

Η βαση κοπης ξυλινη 19,5x29,5x0,8cm board-bamb-1 03-950-3346 της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, διαθέτει μια εκλεπτυσμένη σχεδίαση που θα σας εντυπωσιάσει. Με τις ακριβείς διαστάσεις της, θα μπορείτε να κόψετε τα τρόφιμα σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τη δική σας βάση κοπής της Tns σήμερα!
Τιμή 1,07 €

Tns θήκη φύλαξης ρούχων αεροστεγής 70x110cm

Πλαστική σακούλα κενού αέρος για την αποθήκευση ρούχων. Είναι αεροστεγής και κατάλληλη για ρούχα, κλινοσκεπάσματα και ογκώδη είδη. Αφαιρείτε τον αέρα από το ειδικό στόμιο με την ηλεκτρική σκούπα και έτσι εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο από την ντουλάπα σας. Είναι αδιάβροχη και προστατεύει το περιεχόμενό της από σκόνη, υγρασία και οσμές.

Τιμή 1,27 €