• AIM οδοντόκρεμα expert protection natural care 75ml
  • AIM οδοντόκρεμα expert protection natural care 75ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAim

AIM οδοντόκρεμα expert protection natural care 75ml

Οδοντόκρεμα της AIM, η οποία βοηθά στην πρόληψη της πλάκας και της τερηδόνας.

Δράση: Πλάκα, Τερηδόνα

38384
8720181153143
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

AIM οδοντόκρεμα family protection white 75ml

Η AIM Family Protection White βοηθά να επανέλθει η φυσική λευκότητα των δοντιών. Η λευκαντική της σύνθεση με Sodium Bicarbonate βοηθά στην απαλή αναζωογόνηση του όμορφου φυσικού λευκού χαμόγελού σας.

Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην επανόρθωση του σμάλτου από τις μικρές ενδείξεις της τερηδόνας, που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων* για πιο δυνατά δόντια μέρα με τη μέρα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €

AIM οδοντόκρεμα white now 75ml

Η AIM White NOW με τη White Correct technology φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας. Άμεσα, 1 τόνος λευκότερα δόντια*.

Με φθόριο, κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Τιμή 2,31 €

Colgate οδοντόκρεμα total whitening 75ml

Η Colgate Total Whitening οδοντόκρεμα 75ml προσφέρει λευκά δόντια και προστασία για ολόκληρη την ημέρα. Με τη μοναδική της φόρμουλα, απομακρύνει τις παράσιτες και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο με τη Colgate Total Whitening οδοντόκρεμα!
Τιμή 2,08 €

AIM οδοντόκρεμα white now + protect για άμεση λεύκανση 75ml

Η λευκάνση που πάντα ονειρευόσασταν τώρα είναι εδώ! Η AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML WHITE NOW PROTECT προσφέρει άμεση λεύκανση και προστασία για λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη λάμψη των δοντιών σας!
Τιμή 2,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Overlay express πολυκαθαριστής & χλώριο 650ml

Ο πολυκαθαριστής & χλώριο Overlay express 650ml της εταιρίας Overlay είναι η ιδανική λύση για άμεση και αποτελεσματική καθαριότητα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα απολυμαίνει και αναζωογονεί τις επιφάνειες. Μην αφήνετε κανέναν λεκέ ή βρωμιά να σας εμποδίσει από την απόλυτη καθαριότητα. Αποκτήστε το Overlay express 650ml τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 2,47 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods lenor color 40τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες All in 1 Pods Lenor Color 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν βαθιά καθαρισμένα και φρέσκα ρούχα, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα χρώματα τους. Αφήνουν μια μοναδική μυρωδιά Lenor που διαρκεί για πολλές ημέρες. Αποκτήστε τις Ariel υγρές κάψουλες τώρα και απολαύστε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!
Τιμή 13,36 €

Χαρά υγρό καθαριστικό τζαμιών spray 500ml

Ανακαλύψτε τη λύση για λαμπερά και καθαρά τζάμια με το Χαρά υγρό καθαριστικό spray. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα τζάμια σας λαμπερά και διαυγή. Η εύκολη και γρήγορη εφαρμογή του σας επιτρέπει να απολαύσετε άμεσα τα αποτελέσματα. Αποκτήστε το Χαρά υγρό καθαριστικό spray τζαμιών 500ml τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των τζαμιών σας!

Τιμή 1,16 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & λεβάντα 500ml

Το απαλό σαμπουάν & αφρόλουτρο SEPTONA calm n’ care με βάλσαμο και λεβάντα, είναι ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει τα μαλλιά και την επιδερμίδα του μωρού σας, αφήνοντας χαλαρωτικό άρωμα που το βοηθά να κοιμάται καλύτερα! Δεν προκαλεί δάκρυα. Φυσικό pH 5,5.

Τιμή 2,96 €