• AIM οδοντόκρεμα natural elements με σόδα μαγειρικής 75ml
  • AIM οδοντόκρεμα natural elements με σόδα μαγειρικής 75ml

AIM οδοντόκρεμα natural elements με σόδα μαγειρικής 75ml

Η AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML NATURE ELEMENTS BAKING SODA προσφέρει φυσική φρεσκάδα και προστασία στα δόντια σας. Απολαύστε την αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτή την οδοντόκρεμα. Αφήστε τη φόρμουλα με μαγευτικό μπέικινγκ σόδα να περιποιηθεί τα δόντια και τα ούλα σας με φυσικό τρόπο. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο και αίσθηση φρεσκάδας κάθε μέρα με την AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML NATURE ELEMENTS BAKING SODA.
35948
8710522624753
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

AIM οδοντόκρεμα white now 75ml

Η AIM White NOW με τη White Correct technology φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας. Άμεσα, 1 τόνος λευκότερα δόντια*.

Με φθόριο, κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Τιμή 2,31 €

Colgate οδοντόκρεμα max white infinite 75ml

Η Colgate Max White Infinite 75ml οδοντόκρεμα είναι το απόλυτο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αυτή η οδοντόκρεμα αφαιρεί τις πιο ανθεκτικές πλάκες και βάφει τα δόντια σας σε λευκότητα που διαρκεί. Αποκτήστε την Colgate Max White Infinite 75ml σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην πρώτη χρήση!
Τιμή 2,26 €

AIM οδοντόκρεμα white now + protect για άμεση λεύκανση 75ml

Η λευκάνση που πάντα ονειρευόσασταν τώρα είναι εδώ! Η AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML WHITE NOW PROTECT προσφέρει άμεση λεύκανση και προστασία για λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη λάμψη των δοντιών σας!
Τιμή 2,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrino φακές ψιλές 500gr

Πλούσιες σε φυτικές ίνες, φώσφορο και μαγγάνιο, οι ελληνικές Φακές Ψιλές Agrino, εκτός του ότι είναι θρεπτικές, αποτελούν και εγγύηση για ένα νόστιμο γεύμα.

Τιμή 2,12 €

Luna ετικέτες τιμών αυτοκόλλητες λευκές ρολό 10x500τεμ 656716

Οι Luna ετικέτες τιμών αυτοκόλλητες λευκές ρολό 10x500τεμ 656716 είναι το τέλειο προϊόν για κάθε κατάστημα. Με την υψηλή ποιότητα και την ευκολία στη χρήση τους, αυτές οι ετικέτες θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις Luna ετικέτες τιμών και να βελτιώσετε την παρουσίασή σας στο κατάστημα σας!
Τιμή 3,71 €

Endless μαλακτικό fresh φρεσκάδα ωκεανού 3lt

Το μαλακτικό ρούχων Fresh της Endless εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,40 €

Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm

Το Κύκλωψ κοντάρι ξύλινο με ψιλή βίδα 120cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργάτη. Με την ακρίβειά του και την αξιοπιστία του, το Κύκλωψ κοντάρι θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο ποιοτικό προϊόν για τις εργασίες σας!
Τιμή 0,95 €