• Aquafresh οδοντόκρεμα triple protection herbal 75ml
  • Aquafresh οδοντόκρεμα triple protection herbal 75ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAquafresh

Aquafresh οδοντόκρεμα triple protection herbal 75ml

49537
8016825932541
1,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Colgate οδοντόκρεμα παιδική 2-5 ετών 50ml

H AIM Οδοντόκρεμα 2-5 ετών είναι ειδική για την προστασία των δοντιών. Περιέχει ενεργό φθόριο που συμβάλλει στην προστασία από τις επιθέσεις των οξέων που μπορούν να προκαλέσουν τερηδόνα και βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών. 'Έχει ευχάριστη γεύση φρούτων, που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Τιμή 0,89 €

Colgate οδοντόκρεμα max white infinite 75ml

Η Colgate Max White Infinite 75ml οδοντόκρεμα είναι το απόλυτο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αυτή η οδοντόκρεμα αφαιρεί τις πιο ανθεκτικές πλάκες και βάφει τα δόντια σας σε λευκότητα που διαρκεί. Αποκτήστε την Colgate Max White Infinite 75ml σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην πρώτη χρήση!
Τιμή 2,26 €

Corega κρέμα οδοντοστοιχίας στερεωτική super 3D 70gr

Η COREGA ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΩΝ SUPER 3D είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν αξιόπιστη στερέωση και άνεση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Με την πρωτοποριακή της τεχνολογία, εξασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια στην κράτηση των δοντιών, ενώ παράλληλα προσφέρει μία φυσική αίσθηση που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι φοράτε οδοντοστοιχίες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αυτοπεποίθηση και την άνεση που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 7,84 €

AIM οδοντόκρεμα white system 2x75ml

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η σύνθεση της καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στην προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί. Μέρα με τη μέρα αναδυκνύει ένα φυσικό υγιές, λευκότερο χαμόγελο.

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα για τη φθορά του σμάλτου, σε σύγκριση με χρήση κοινής οδοντόκρεμας που περιέχει χαλαζία. Κλινική μελέτη για την αφαίρεση οδοντικών λεκέδων που πραγματοποιήθηκε σε 76 άτομα.

Τιμή 2,58 €

Corega κρέμα οδοντοστοιχίας στερεωτική neutral 3D 70gr

Η στερεωτική κρέμα οδοντοστοιχιών COREGA NEUTRAL 3D θα σας προσφέρει την απόλυτη αίσθηση σταθερότητας και άνεσης καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Με τη μοναδική της φόρμουλα, εξασφαλίζει μια ουδέτερη γεύση που δεν ενοχλεί το στόμα σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την απόλυτη προστασία και άνεση που προσφέρει το COREGA NEUTRAL 3D!
Τιμή 9,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & αμύγδαλο 300ml

Το Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & αμύγδαλο 300ml είναι το τέλειο προϊόν για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη ενυδάτωση και απαλότητα. Η μοναδική σύνθεσή του με γάλα και αμύγδαλο αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ οι απαλές αρωματικές νότες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Αποκτήστε το Endless κρεμοσάπουνο σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και αναζωογόνησης!
Τιμή 1,04 €

Pellito καπνιστά αμύγδαλα 140gr

Τα αμύγδαλα της εταιρίας Pellito είναι ψημένα με καπνιστή γεύση. Είναι νόστιμα και πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Χρησιμοποιούνται στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική αλλά τρώγονται και σκέτα σαν σνακ.

Τιμή 2,80 €

Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα τροπικά φρούτα σε κύβους 400gr

Η "Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα τροπικά φρούτα σε κύβους 400γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα σε κύβους, με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα πιθανώς να περιέχει κομμάτια φρούτων όπως πεπόνι, μάνγκο, ανανάς, βερίκοκο και άλλα, που είναι χαρακτηριστικά των τροπικών περιοχών και συνήθως έχουν φρουτώδη, γλυκιά και εξωτική γεύση.

Τιμή 4,48 €

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη κλασική 1lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 1,27 €

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ

Αυθεντικό και απλό. Το ξυραφάκι μίας χρήσης για άντρες BIC 1, χάρη στον έξυπνο και απλό σχεδιασμό της σταθερής κεφαλής με μονή λεπίδα εξακολουθεί να προσφέρει τέλειο ξύρισμα. Η λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι έχει επικάλυψη χρωμίου για να αντέχει στον χρόνο. Η λευκή λαβή είναι εύκολη στη χρήση. Απλά, BIC.

Τιμή 1,10 €