• COLGATE COOL STRIPE 100ml - (ΑΝΤΛΙΑ) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)  - 1
  • COLGATE COOL STRIPE 100ml - (ΑΝΤΛΙΑ) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςColgate

Colgate οδοντόκρεμα cool stripe με αντλία 100ml

Η Colgate Cool Stripe 100ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα στο χαμόγελό σας κάθε μέρα. Με τη βοήθεια της αντλίας, μπορείτε να απολαύσετε εύκολη πρόσβαση στην αγαπημένη σας οδοντόκρεμα, ενώ η δροσερή γεύση Cool Stripe θα σας χαρίσει μια αναζωογονητική αίσθηση κάθε φορά που χαμογελάτε. Αγοράστε τώρα τη Colgate Cool Stripe 100ml και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας των δοντιϮν σας!
36727
5000209101527
3,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aim οδοντόκρεμα white now gold 2x75ml

Η AIM White NOW με τη White Correct technology φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας. Άμεσα 3 φορές λευκότερα δόντια*. Προσφέρει σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες. Περιέχει φθόριο και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

Τιμή 5,93 €
  • Πακέτο

Sensodyne οδοντόκρεμα repair & protect extra fresh 75ml

Η Sensodyne οδοντόκρεμα repair & protect extra fresh 75ml προσφέρει αποτελεσματική προστασία και ανακούφιση από την τρυπημένη ευαισθησία. Με τη φρεσκάδα που προσφέρει, θα αισθανθείτε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε υγιείς δόντια και φρέσκο χαμόγελο!
Τιμή 4,00 €

Colgate οδοντόκρεμα total original 75ml

Η Colgate Total Original οδοντόκρεμα 75ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την υγεία των δοντιών σας. Με τη μοναδική της σύνθεση που προστατεύει ενάντια στην πλάκα και την τερηδόνα, σας προσφέρει φρεσκάδα και προστασία για ολόκληρη την ημέρα. Αποκτήστε τη Colgate Total Original οδοντόκρεμα τϋρα και απολαύστε λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 2,08 €

Aim οδοντόκρεμα white now time correct 75ml

Η Aim White Now 75ml Time Correct οδοντόκρεμα είναι το απόλυτο μυστικό για λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Η μοναδική της φόρμουλα εξασφαλίζει άμεση λεύκανση και προστασία από την πρωτεΐνη που προκαλεί την κηλίδα των δοντιών. Αφήνει το στόμα σας φρέσκο και δροσερό για ώρες. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε με το υπέροχο χαμόγελό σας!
Τιμή 3,00 €

PARODONTAX ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ml HERBAL FRESH

Η Parodontax οδοντόκρεμα Herbal Fresh 75ml είναι η ιδανική επιλογή για υγιείς ούλες και δυνατά δόντια. Με τη φυσική της σύνθεση που περιέχει βότανα, προσφέρει φρεσκάδα και προστασία από την παροδοντίτιδα. Αποκτήστε τη σήμερα και αισθανθείτε τη διαφορά στην προστασία της στοματικής υγείας σας.
Τιμή 3,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη κλασική 1lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 1,27 €

Tesori άρωμα sandalo del kashmir e vetiver 100ml

Το Tesori άρωμα sandalo del kashmir e vetiver 100ml είναι ένα μοναδικό και εκλεπτυσμένο άρωμα που θα σας ταξιδέψει στις εξωτικές παραλίες του Κασμίρ. Η αρμονία του σανταλόξυλου και του βετιβέρ δημιουργεί ένα απαλό και ελκυστικό άρωμα που θα σας κερδίσει αμέσως. Αφεθείτε σε αυτήν τη μοναδική εμπειρία και ανακαλύψτε την αληθινή πολυτέλεια του Tesori.
Τιμή 4,59 €
Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr Τσατσάκης - 1 Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr Τσατσάκης - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr

Τα κριτσίνια σίτου με σουσάμι από τον Τσατσάκη είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή. Το προϊόν περιέχει 300γρ από νόστιμα και τραγανά κριτσίνια με σουσάμι, που προσφέρουν μια ευκολόφαγη λύση για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ ή συνοδευτικό στα γεύματά τους. Απολαύστε τα με διάφορα dips ή απλά ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα!

Κανονική τιμή 2,14 € Τιμή 1,72 €
  • -0,42 €
  • -0,42 €

VIAKAL ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ 2L CLASSICO

Ανανεώστε τον χώρο σας με το VIAKAL ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ 2L CLASSICO! Η επαγγελματική σύνθεσή του αφαιρεί αποτελεσματικά την αλάτιαση και τις νερολυμένες κηλίδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Με το VIAKAL, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!

Τιμή 4,82 €