• Aquafresh οδοντόκρεμα intense clean whitening 75ml
  • Aquafresh οδοντόκρεμα intense clean whitening 75ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAquafresh

Aquafresh οδοντόκρεμα intense clean whitening 75ml

Η Aquafresh intense clean 75ml whitening οδοντόκρεμα είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με τη μοναδική της σύνθεση προσφέρει εντατικό καθαρισμό και λεύκανση, δίνοντας σας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε κάθε μέρα. Αποκτήστε την Aquafresh intense clean 75ml whitening οδοντόκρεμα τώρα και απολαύστε ένα υπέροχο χαμόγελο!
34005
5054563007735
1,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Corega κρέμα οδοντοστοιχίας στερεωτική neutral 3D 70gr

Η στερεωτική κρέμα οδοντοστοιχιών COREGA NEUTRAL 3D θα σας προσφέρει την απόλυτη αίσθηση σταθερότητας και άνεσης καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Με τη μοναδική της φόρμουλα, εξασφαλίζει μια ουδέτερη γεύση που δεν ενοχλεί το στόμα σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την απόλυτη προστασία και άνεση που προσφέρει το COREGA NEUTRAL 3D!
Τιμή 9,66 €

Colgate οδοντόκρεμα cavity protect με αντλία 100ml

Η Colgate Cavity Protect 100ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία των δοντιών σας. Με τη βοήθεια αυτής της οδοντόκρεμας, μπορείτε να απολαύσετε ένα λαμπερό χαμόγελο και να αντιμετωπίσετε την τεράστια ποικιλία των κερδών που προσφέρει. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε την Colgate Cavity Protect 100ml σήμερα και απολαύστε υγιή και προστατευμένα δόντια κάθε μέρα!
Τιμή 3,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ

Αυθεντικό και απλό. Το ξυραφάκι μίας χρήσης για άντρες BIC 1, χάρη στον έξυπνο και απλό σχεδιασμό της σταθερής κεφαλής με μονή λεπίδα εξακολουθεί να προσφέρει τέλειο ξύρισμα. Η λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι έχει επικάλυψη χρωμίου για να αντέχει στον χρόνο. Η λευκή λαβή είναι εύκολη στη χρήση. Απλά, BIC.

Τιμή 1,10 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh θαλασσινή αύρα 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτική θάλασσα στα ρούχα σας με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh. Απολαύστε τη φρεσκάδα της θάλασσας σε κάθε πλύσιμο, γεμίζοντας το χώρο με μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Με την προηγμένη του τεχνολογία, τα ρούχα σας θα είναι μαλακά και μυρωδάτα για πολύ καιρό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με το Soupline active fresh θαλασσινή αύρα!
Τιμή 3,77 €