Οδοντόβουρτσες

Ενεργά φίλτρα

Agnella οδοντόβουρτσα medium e606

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e606 είναι μια μεσαία σκληρότητα οδοντόβουρτσας που παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Η σχεδίασή της είναι εργονομική και προσφέρει άνετη χρήση κατά το βούρτσισμα. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

Τιμή 0,40 €

Agnella οδοντόβουρτσα medium e608

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e608 είναι μια μεσαία σκληρότητα οδοντόβουρτσας που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Έχει εργονομική λαβή για άνετη χρήση και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Η Agnella είναι μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής σας.
Τιμή 0,40 €

Agnella οδοντόβουρτσα medium e917

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e917 είναι μια μεσαίας σκληρότητας οδοντόβουρτσα που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Έχει σχεδιασμό που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε δύσκολα σημεία και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Η Agnella είναι μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής σας.
Τιμή 0,40 €

Agnella οδοντόβουρτσα medium e919

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e919 είναι μια μεσαίας σκληρότητας οδοντόβουρτσα που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Έχει σχεδιασμό που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της στόματος και διευκολύνει το βούρτσισμα. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρει μακροχρόνια αντοχή. Η Agnella medium e919 είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και διατίθεται σε διάφορα χρώματα.
Τιμή 0,40 €

Agnella οδοντόβουρτσα παιδική medium e983

Η οδοντόβουρτσα παιδική medium Agnella e983 είναι σχεδιασμένη ειδικά για τα παιδιά, με μέτρια σκληρότητα ώστε να είναι απαλή στα δόντια τους. Έχει εργονομική λαβή που είναι εύκολη στο κράτημα και είναι κατάλληλη για τα παιδιά που έχουν ήδη αναπτυχθεί σε αυξημένη ζωηρότητα και την ανάγκη για έναν εντατικό καθαρισμό δοντιών.
Τιμή 0,40 €

Aim οδοντόβουρτσα 2-6 ετών

Η Aim οδοντόβουρτσα 2-6 ετών είναι η ιδανική επιλογή για τα μικρά παιδιά σας. Με μοναδικό σχεδιασμό που τραβάει την προσοχή τους και μαλακές τρίχες που φροντίζουν τα παιδικά δόντια, η Aim οδοντόβουρτσα είναι ο σύμμαχος που χρειάζεστε για να διασφαλίσετε την υγιεινή στο στόμα του παιδιού σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στο παιδί σας την καλύτερη περιποίηση που του αξίζει!
Τιμή 2,02 €

AIM οδοντόβουρτσα antiplaque μέτρια

Μια οδοντόβουρτσα σχεδιασμένη να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό που βοηθά στην προστασία από την τερηδόνα, τη συσσώρευση λεκέδων και τη δυσάρεστη αναπνοή. Έχει θυσάνους πολλαπλών γωνιών για να καθαρίζει ανάμεσα στα δόντια απομακρύνοντας την πλάκα και προστατεύοντας από την τερηδόνα. Επίσης, βοηθά στη στίλβωση των δοντιών και τη πρόληψη των λεκέδων.

Τιμή 0,68 €

AIM οδοντόβουρτσα antiplaque μέτρια 2τεμ

Η AIM οδοντόβουρτσα antiplaque μέτρια 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την στοματική υγιεινή σας. Με ειδικό σχεδιασμό για να αφαιρεί την πλάκα αποτελεσματικά και απαλά, αυτή η οδοντόβουρτσα θα σας προσφέρει μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε την πλάκα να καταστρέψει την υγεία των δοντιών σας. Επιλέξτε AIM οδοντόβουρτσα antiplaque και απολαύστε υγιή και λαμπερά δόντια κάθε μέρα.
Τιμή 1,16 €

AIM οδοντόβουρτσα classic fresh μέτρια

Οδοντόβουρτσα με στρογγυλεμένες ίνες, ανισοϋψές προφίλ για καλύτερο μεσοδόντιο καθαρισμό και εύχρηστη επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας.

Είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από τη γλώσσα βακτήρια, που αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες κακοσμίας του στόματος.

Τιμή 1,60 €

Aim οδοντόβουρτσα comfort plus μαλακή 3τεμ

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Τιμή 1,85 €

AIM οδοντόβουρτσα gentle care μαλακή

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε μαύρο χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Τιμή 1,26 €

Aim οδοντόβουρτσα natural bamboo eco μαλακή 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Aim natural bamboo eco μαλακή είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον και την υγεία των δοντιών τους. Κατασκευασμένη από φυσικό μπαμπού, η οδοντόβουρτσα Aim προσφέρει μια μαλακή και αποτελεσματική καθαριότητα, ενώ παράλληλα σέβεται το περιβάλλον. Αποκτήστε τη δική σας Aim οδοντόβουρτσα σήμερα και απολαύστε ένα φυσικό και αποτελεσματικό βούρτσισμα για τα δόντια σας.
Τιμή 2,98 €

Aim οδοντόβουρτσα natural elements baking soda μαλακή 1τεμ

Η Aim οδοντόβουρτσα natural elements baking soda μαλακή 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και φυσικών συστατικών. Η μαλακή υφή της θα σας προσφέρει μια απαλή αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αφήστε την Aim να φροντίσει για την υγεία των δοντιών σας και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα.
Τιμή 2,47 €

AIM οδοντόβουρτσα professional μαλακή

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε λευκό χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Τιμή 1,90 €

Aim οδοντόβουρτσα sensitive micro tech care μαλακή με καπάκι 1τεμ

Η Aim οδοντόβουρτσα sensitive micro tech care μαλακή με καπάκι 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να φροντίζετε τα δόντια σας με απαλότητα και αποτελεσματικότητα. Με την εγγυημένη ποιότητα της Aim, αισθανθείτε τη διαφορά στην καθαριότητα και την προστασία των δοντιών σας. Αποκτήστε την Aim οδοντόβουρτσα sensitive micro tech care τώρα και απολαύστε την κορυφαία εμπειρία περιποίησης στο στόμα σας.
Τιμή 2,80 €

Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1τεμ

Η Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1 τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη λευκότητα και την υγεία των δοντιών σας. Με την ειδική της σύνθεση από ασημένιο ενεργό κάρβουνο, αφαιρεί αποτελεσματικά τις πλάκες και τους λεκέδες, προσφέροντας σας ένα λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε την Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χαμογελάτε!
Τιμή 2,50 €

AIM οδοντόβουρτσα ultra reach white now μέτρια

Χάρη στον πολύ λεπτό μακρύ λαιμό με μεταλλικό πυρήνα και τη συμπαγή κεφαλή, η AIM White Now Ultra Reach προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση για τον καθαρισμό ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας και την εναπόθεση της οδοντόκρεμας White Now σε όλα τα δόντια, ακόμα και στα πιο πίσω.

Τιμή 2,72 €

AIM οδοντόβουρτσα ultra reach μέτρια

H οδοντόβουρτσα ΑΙΜ Ultra Reach προσφέρει βαθύ καθαρισμό ακόμη και στα πίσω δόντια χάρη στο εργονομικού της σχήμα. Έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, συμπαγές σώμα θυσάνων και μικρή κεφαλή, για αποτελεσματικό καθαρισμό ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία. Επώνυμο Design υπογραφή του οίκου Pininfarina.

Σκληρότητα: μαλακή, μέτρια. 4 διαθέσιμα χρώματα (μαύρο, μπλε, ροζ, λευκό).

Τιμή 3,14 €

Aim οδοντόβουρτσα vertical expert double μαλακή 1τεμ

Για όσους επιθυμούν μια κλασική & ευέλικτη οδοντόβουρτσα με "εξερευνητική" δράση. Οι στρογγυλεμένες ίνες και το προφίλ θυσάνων προσφέρουν καλύτερη πρόσβαση ανάμεσα στα δόντια. Επιπλέον, η "εξυπνη” επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας, είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από αυτή βακτήρια, μία από τις βασικές αιτίες της κακοσμίας του στόματος

Τιμή 2,39 €

Aim οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή

Η ΑΙΜ Vertical Expert είναι η πρώτη οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις. Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά* από μια απλή οδοντόβουρτσα. Προσφέρει ακριβή καθαρισμό στα μεσοδόντια διαστήματα, χάρη στις μακριές και πολύ λεπτές ίνες.

Για αποτελεσματική προστασία των δοντιών βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.

*Επιστημονικές μελέτες, σε σύγκριση με μια απλή οδοντόβουρτσα με επίπεδο προφίλ θυσάνων.

Τιμή 2,29 €

Aim οδοντόβουρτσα vertical expert με καπάκι μέτρια 1τεμ

Η νέα οδοντόβουρτσα AIM Vertical Expert με καπάκι είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Με μεσαίου μεγέθους μπρίστες που αγκαλιάζουν τα δόντια σας και καπάκι για προστασία και υγιεινή, η οδοντόβουρτσα AIM σας εξασφαλίζει καθαρά και υγιή δόντια κάθε μέρα. Αποκτήστε τη δική σας AIM Vertical Expert τώρα και αφήστε το χαμόγελό σας να λάμψει!
Τιμή 2,39 €

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μέτρια

Οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις. Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά* από μια απλή οδοντόβουρτσα. Προσφέρει ακριβή καθαρισμό στα μεσοδόντια διαστήματα, χάρη στις μακριές και πολύ λεπτές ίνες. Για αποτελεσματική προστασία των δοντιών βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.

* Επιστημονικές μελέτες, σε σύγκριση με μια απλή οδοντόβουρτσα με επίπεδο προφίλ θυσάνων.

Τιμή 2,29 €

Aim οδοντόβουρτσα white now antibacterial μέτρια

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας AIM σε γαλάζιο χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Τιμή 2,62 €

Aim οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή

Η οδοντόβουρτσα White Now Shiny μαλακή σας βοηθά να διατηρήσετε λαμπερά και λευκά δόντια. Η μαλακή της υφή προστατεύει τα ούλα σας και παρέχει άνετο βούρτσισμα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και προσφέρει αποτελέσματα που ξεχωρίζουν.
Τιμή 2,62 €

Aim οδοντόβουρτσα white now smile detox μαλακή 1τεμ

Η νέα οδοντόβουρτσα AIM WHITE NOW SMILE DETOX (SOFT) θα σας χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Με μαλακές τρίχες που προσφέρουν απαλό καθαρισμό και αφαίρεση των λεκέδων, αυτή η οδοντόβουρτσα είναι ιδανική για την καθημερινή σας φροντίδα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης του στόματος!
Τιμή 2,82 €

Aim οδοντόβουρτσα white now με άνθρακα μαλακή 1τεμ

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ την κορυφαία οδοντόβουρτσα AIM White Now με άνθρακα που σας χαρίζει λαμπερό χαμόγελο! Η μεσαία σκληρότητα των νύχιν σας εξασφαλίζει αποτελέσματα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - Αποκτήστε την τώρα!
Τιμή 3,37 €

AIM οδοντόβουρτσα white system μέτρια

Για όσους δίνουν έμφαση στη λευκότητα των δοντιών τους. Αποτελείται από ελαστική μεμβράνη που περιέχει περλίτη - ένα υλικό στίλβωσης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και στο γυάλισμα του σμάλτου για φυσικά λευκότερα δόντια, που παραμένουν λευκά.

87% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία*.

* Αφορά το πλαστικό περίβλημα.

Τιμή 2,29 €

AIM οδοντόβουρτσα white system σκληρή

Για όσους δίνουν έμφαση στη λευκότητα των δοντιών τους. Αποτελείται από ελαστική μεμβράνη που περιέχει περλίτη - ένα υλικό στίλβωσης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και στο γυάλισμα του σμάλτου για φυσικά λευκότερα δόντια, που παραμένουν λευκά.

87% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία*.

* αφορά το πλαστικό περίβλημα.

Τιμή 2,29 €

AIM παιδική οδοντόβουρτσα 7-13 ετών μαλακή

Οδοντόβουρτσα για παιδιά 7-13 ετών με μικρή κεφαλή, πολύ μαλακές ίνες και στρογγυλεμένες άκρες για τα ευαίσθητα παιδικά ούλα. Έχει βάση στήριξης με βεντούζα, για να στέκεται μόνη της στο μπάνιο και προστατευτικό κάλυμμα.

Τιμή 2,02 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα clean & flex μέτρια 3τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα clean & flex μέτρια 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών του. Με την μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα υλικών, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία από την τερηδόνα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,85 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα dynamic μέτρια

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Aquafresh σε μπλε χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Τιμή 1,41 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα every day care flex zone μέτρια 1τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Everyday Clean (Flex Zone) είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα των δοντιών σας. Με τη μεσαία σκληρότητα των τριχών της, καθαρίζει αποτελεσματικά την επιφάνεια των δοντιών σας, ενώ η Flex Zone της παρέχει ευελιξία και άνεση κατά τη χρήση. Αποκτήστε την Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Everyday Clean (Flex Zone) τώρα και απολαύστε καθαρά και υγιή δόντια κάθε μέρα!

Τιμή 1,53 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα everyday clean μέτρια

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα everyday clean μέτρια προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και φρεσκάδα για καθημερινή χρήση. Με εργονομική λαβή και μεσαίου μεγέθους κεφάλι, η οδοντόβουρτσα αυτή εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων σας. Αποκτήστε τώρα την Aquafresh οδοντόβουρτσα everyday clean μέτρια για ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,50 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα flex junior 6+ χρονών

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα flex junior 6 χρονών είναι η ιδανική επιλογή για τα μικρά παιδιά που ανακαλύπτουν την περιπέτεια του βουρτσίσματος. Με τη μοναδική της ελαστική κεφαλή και τα απαλά χτενίσματα, προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία καθαρισμού χωρίς να τραυματίζει τα ευαίσθητα παιδικά ούλα. Αποκτήστε τώρα την Aquafresh οδοντόβουρτσα flex junior 6 χρονών και δώστε στα παιδιά σας έναν λόγο παραπάνω να χαμογελάνε κάθε μέρα!
Τιμή 1,98 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα intensive clean μέτρια

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Aquafresh σε λευκό χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Τιμή 2,76 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα sin between clean flex zone μέτρια 1τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Sin Between Clean (Flex Zone) είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Με την ειδική τεχνολογία Flex Zone, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία καθαρισμοϔ, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική αφαίρεση της πλάκας και των υπολειμμάτων τροφών από τα δόντια σας. Αποκτήστε τώρα την Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Sin Between Clean και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 1,53 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα standard μέτρια

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Aquafresh σε κίτρινο χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Τιμή 0,77 €

Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6+ ετών

Η Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6 ετών της εταιρίας Firefly είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την υγιεινή στόματος των μικρών μας φίλων. Με την υψηλή τεχνολογία turbo max 6, εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία των δοντιών από την πρώτη χρήση. Με τον αγαπημένο τους ήρωα Avengers, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν και θα αγαπήσουν το βούρτσισμα των δοντιών τους. Αποκτήστε την Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6 τώρα και εξασφαλίστε έν?
Τιμή 3,21 €

Avengers παιδική οδοντόβουρτσα με καπάκι 2τεμ

Η Avengers παιδική οδοντόβουρτσα με καπάκι 2τεμ της εταιρίας Firefly είναι ιδανική επιλογή για τους μικρούς λάτρεις των super heroes. Με το χαρούμενο design της και τα μαλακά της τρίχωμα, θα κάνει την πρωινή και βραδινή ρουτίνα του βουρτσίσματος διασκέδαση για τα παιδιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στα παιδιά σας ένα προϊόν ποιότητας που θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν την καλή τους υγεία.
Τιμή 1,69 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360o charcoal gold μαλακή 1τεμ

Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα με εργονομική λαβή και λεπτές ίνες με κωνικές άκρες που φτάνουν ανάμεσα στα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων χαρίζοντας καλή στοματική υγεία.

Τιμή 1,55 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360o charcoal μέτρια 1τεμ

Η Colgate Οδοντόβουρτσα 360° Charcoal Medium είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια καθαριότητα και φρεσκάδα για τα δόντια τους. Με την ειδική τεχνολογία Charcoal, προσφέρει βαθύ καθαρισμό και απομάκρυνση των πλάκας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη λευκότητα των δοντιών. Η μεσαία σκληρότητα των τριχών της εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να τραυματίζει το σμάλτο των δοντιών. Αποκτήστε τώρα την Colgate Οδοντόβουρτσα 360° Charcoal Medium κα
Τιμή 1,53 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360o medium optic white 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Colgate 360o medium optic white είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει συνολική καθαριότητα της στοματικής σας υγιεινής. Η λευκή χρωματισμένη λαβή της προσφέρει στυλ και ευκολία στη χρήση, ενώ οι μεσαίες μαλακές τρίχες της βοηθούν στην αποτελεσματική καθαριότητα των δοντιϋών και των ούλων. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο με την οδοντόβουρτσα Colgate 360o medium optic white!

Τιμή 1,55 €

Colgate οδοντόβουρτσα charcoal black μέτρια 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα charcoal black μέτρια είναι η τέλεια επιλογή για λαμπερό χαμόγελο! Με τη μοναδική της μαύρη charcoal τεχνολογία, καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια σας και αφαιρεί τους λεκέδες, χαρίζοντάς σας μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που χαμογελάτε. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το λευκό χαμόγελό σας!
Τιμή 1,55 €

Colgate οδοντόβουρτσα classic deep clean μέτρια 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Colgate σε μπλε χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι βολική στη χρήση.

Τιμή 0,53 €

Colgate οδοντόβουρτσα double action charcoal μέτρια 1τεμ

Η Colgate double action charcoal οδοντόβουρτσα μέτρια μαύρη με πράσινο είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή δόντια. Η εξαιρετική ποιότητα και η μοναδική τεχνολογία της Colgate θα σας χαρίσουν ένα αξεπέραστο αποτέλεσμα καθαριότητας και προστασίας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Colgate double action charcoal οδοντόβουρτσα τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 0,54 €

Colgate οδοντόβουρτσα double action μέτρια 1τεμ

Ίνες σε Σχήμα V

Μέτριας Σκληρότητας

Εύκαμπτη Λαβή

Εργονομικός Σχεδιασμός

Οδοντόβουρτσα που καθαρίζει απαλά και βαθιά μεταξύ των δοντιών, με γωνιακή λαβή σχεδιασμένη για έλεγχο και ευελιξία κατά το βούρτσισμα.

Τιμή 0,47 €

Colgate οδοντόβουρτσα double action μέτρια 2τεμ

Colgate Double Action Οδοντόβουρτσα 2τμχ Ο καθαριστής γλώσσας βοηθάει στην απομάκρυνση των βακτηριδίων που προκαλούν κακοσμία Οι στρογγυλές μακριές της τρίχες είναι σχεδιασμένες να γυαλίζουν όλες τις επιφάνειες των δοντιών φτάνοντας στα πιο δύσκολα σημεία

Τιμή 0,91 €

Colgate οδοντόβουρτσα extra clean μέτρια 3τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα extra clean μέτρια 3τεμ της εταιρίας Colgate είναι το ιδανικό εργαλείο για τη φροντίδα των δοντιών σας. Με τη μεσαία σκληρότητα των τριών βούρτσων, καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια σας και αφαιρεί την πλάκα, προσφέροντας σας ένα λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε καθαρά δόντια κάθε μέρα!

Τιμή 1,69 €

Colgate οδοντόβουρτσα max fresh μέτρια 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Colgate σε μπλε χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Τιμή 1,08 €

Colgate οδοντόβουρτσα max white polishing μέτρια 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα Max White Polishing λευκή μέτρια είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Colgate, αυτή η οδοντόβουρτσα θα σας προσφέρει λευκά δόντια και ανανεωμένη αίσθηση καθαριότητας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Ανακαλύψτε την δύναμη της Colgate Max White Polishing τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας περιποίηση!

Τιμή 1,10 €

Colgate οδοντόβουρτσα slim soft charcoal μαλακή 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα slim soft charcoal soft είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη λευκότητα των δοντιών σας και να αποκτήσετε ένα λαμπερό χαμόγελο. Η μοναδική τεχνολογία της Charcoal Soft εξαλείφει τα λεκέδες και την πλάκα αποτελεσματικά, ενώ η μαλακή υφή των τρίχων προσφέρει άνεση κατά τη βούρτσιση. Αφήστε την Colgate να φροντίσει για την υγεία των δοντιών σας και απολαύστε ένα αίσθημα φρεσκάδας κάθε φορά που χαμογελάτε.
Τιμή 1,43 €

Colgate οδοντόβουρτσα slim soft deep clean μαλακή 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα Slim Soft Deep Clean με καπάκι είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή δόντια. Η μοναδική σχεδίασή της εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό και απομάκρυνση της πλάκας, ενώ τα μαλακά της τρίχα περιποιούνται απαλά τα ούλα σας. Με το καπάκι που διαθέτει, μπορείτε να την έχετε πάντα καθαρή και υγιή σε κάθε χρήση. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,53 €

Colgate οδοντόβουρτσα zig-zag plus μέτρια 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Colgate Zig Zag (μέτρια) περιέχει τρίχες πολλαπλών γωνιών για βαθύ καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια και απαλό καθαριστή γλώσσας που απομακρύνει τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία.

Τιμή 0,68 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού