• AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAim

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η ΑΙΜ Vertical Expert είναι η πρώτη οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις. Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά* από μια απλή οδοντόβουρτσα. Προσφέρει ακριβή καθαρισμό στα μεσοδόντια διαστήματα, χάρη στις μακριές και πολύ λεπτές ίνες.

Για αποτελεσματική προστασία των δοντιών βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.

*Επιστημονικές μελέτες, σε σύγκριση με μια απλή οδοντόβουρτσα με επίπεδο προφίλ θυσάνων.

11880
8711700968904
2,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Να φυλάσσεται σε στεγνό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Για ευεργετική επίδραση στην υγεία των δοντιών βουρτσίζετε 2 φορές την ημέρα.
Μετά τη χρήση, ξεπλύνετε καλά την κεφαλή της οδοντόβουρτσας, τινάξτε το νερό και αποθηκεύστε σε όρθια θέση.
Οδηγίες Προφύλαξης
Συνιστάται να αλλάζετε την οδοντόβουρτσά σας κάθε 3 μήνες.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΑΪΣ- UNILEVER HELLAS A.E., Λ. Κύμης & Σενέκα 10, 145 64 Κηφισιά - Γραμμή Καταναλωτή: 800 11 99099

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aquafresh οδοντόβουρτσα intensive clean μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Aquafresh σε λευκό χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Τιμή 2,92 €

Sensodyne οδοντόβουρτσα advanced clean μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Sensodyne οδοντόβουρτσα Advanced Clean μαλακή σχεδιάζεται για την αποτελεσματική φροντίδα των δοντιών και των ούλων, ειδικά για άτομα με ευαισθησία των δοντιών.

Τιμή 3,40 €

AIM οδοντόβουρτσα antiplaque μέτρια 2τεμ

Η AIM οδοντόβουρτσα antiplaque μέτρια 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την στοματική υγιεινή σας. Με ειδικό σχεδιασμό για να αφαιρεί την πλάκα αποτελεσματικά και απαλά, αυτή η οδοντόβουρτσα θα σας προσφέρει μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε την πλάκα να καταστρέψει την υγεία των δοντιών σας. Επιλέξτε AIM οδοντόβουρτσα antiplaque και απολαύστε υγιή και λαμπερά δόντια κάθε μέρα.
Τιμή 1,16 €

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική ηλεκτρική barbie 1τεμ

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Barbie της Colgate είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνετε την πρωινή και βραδινή ρουτίνα της προσωπικής φροντίδας των παιδιών σας πιο διασκεδαστική και αποτελεσματική. Με το χαριτωμένο σχεδιασμό της Barbie και την υψηλή ποιότητα της Colgate, αυτή η οδοντόβουρτσα είναι η ιδανική επιλογή για να διδάξετε στα παιδιά σας τη σημασία της καλής υγιεινής του στόματος. Αγοράστε τώρα την οδοντόβουρτσα Barbie της Colgate και δώστε στα παιδι
Τιμή 7,09 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα sin between clean flex zone μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Sin Between Clean (Flex Zone) είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Με την ειδική τεχνολογία Flex Zone, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία καθαρισμοϔ, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική αφαίρεση της πλάκας και των υπολειμμάτων τροφών από τα δόντια σας. Αποκτήστε τώρα την Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Sin Between Clean και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 1,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Krocus Kozanis ρόφημα με μέλι, πορτοκάλι & κρόκο Κοζάνης 10x1,8gr

Μείγμα Βοτάνων της εταιρείας Krocus Kozanis σε συσκευασία 10 φακελίσκων. Θα σας προσφέρει ένα ρόφημα κατάλληλο για κάθε στιγμή της μέρας που θα δώσει στον οργανισμό σας ευεξία δυναμώνοντας παράλληλα την άμυνά του. Πέρα όμως από τις ιδιαίτερες θεραπευτικές χρήσεις των βοτάνων, η απλή πόση ενός ροφήματος αποτελεί μια υγιεινή συνήθεια.

Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βυθίσετε ένα φακελάκι σε βραστό νερό για 3-5 λεπτά.

Τιμή 3,91 €

Bodycare σερβιέτα ελαφριάς ακράτειας super 40τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 4,82 €

Tns τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας πλαστική χειροκίνητη

Η Tns τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει να μαγειρέψει με ευκολία και άνεση. Με την πλαστική χειροκίνητη λειτουργία της, μπορείτε να μεταφέρετε το λάδι σας στην κατσαρόλα σας με άνεση και ακρίβεια. Ξεχάστε το μπερδεμένο και αναίμακτο χέρι σας και απολαύστε την ευκολία που σας προσφέρει η Tns τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας. Αποκτήστε τη δική σας τώρα και κάντε τη μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο
Τιμή 1,72 €

ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας 10m

Ένα ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας μήκους 10 μέτρων. Ιδανικό για τη διακόσμηση και την φωτισμό της λαμπάδας σας κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, του Πάσχα ή άλλων εορτών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για τη διακόσμηση δωματίων ή εξωτερικών χώρων.
Τιμή 1,82 €