• AIM οδοντόβουρτσα vertical expert double μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα vertical expert double μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAim

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert double μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Για όσους επιθυμούν μια κλασική & ευέλικτη οδοντόβουρτσα με "εξερευνητική" δράση. Οι στρογγυλεμένες ίνες και το προφίλ θυσάνων προσφέρουν καλύτερη πρόσβαση ανάμεσα στα δόντια. Επιπλέον, η "εξυπνη” επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας, είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από αυτή βακτήρια, μία από τις βασικές αιτίες της κακοσμίας του στόματος

35944
8710908426773
2,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

AIM Vertical Expert Double Face είναι η πρώτη οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας ,που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις.

  • Επιστημονικά τεκμηριωμένο ,ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά από μία απλή οδοντόβουρτσα.

8 Δράσεις:

  • Tερηδόνα, Πλάκα, Πέτρα, Λεύκανση, Σμάλτο, Ευαισθησία, Ούλα, Δροσερή Αναπνοή.
  •  95% Φυσικής Προέλευσης.
  • Αντιβακτηριδιακό Zinc Mineral.
  • Ανακυκλώσιμη συσκευασία: To κουτί είναι ανακυκλώσιμο, το σωληνάριο είναι τεχνικά ανακυκλώσιμο. Εξαιρείται το καπάκι.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών τους. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια σας, προσφέρει μια απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα. Αποκτήστε την Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια κάθε μέρα!
Τιμή 3,14 €

AIM οδοντόβουρτσα comfort plus μαλακή 3τεμ

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Τιμή 1,85 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα every day care flex zone μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Everyday Clean (Flex Zone) είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα των δοντιών σας. Με τη μεσαία σκληρότητα των τριχών της, καθαρίζει αποτελεσματικά την επιφάνεια των δοντιών σας, ενώ η Flex Zone της παρέχει ευελιξία και άνεση κατά τη χρήση. Αποκτήστε την Aquafresh οδοντόβουρτσα Medium Everyday Clean (Flex Zone) τώρα και απολαύστε καθαρά και υγιή δόντια κάθε μέρα!

Τιμή 1,53 €

Oral-B ηλεκτρική οδοντόβουρτσα vitality 150 cross με χρονομετρητή 1τεμ

Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Vitality που προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένο ανώτερο καθαρισμό σε σχέση με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Με χρονόμετρο στη λαβή που βοηθά το βούρτσισμα στο συνιστώμενο από τους οδοντιάτρους χρόνο των 2 λεπτών.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι βολική στη χρήση.

Τιμή 25,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με γιαούρτι 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €

Sweet home αρωματικό χώρου με sticks φρεσκάδα ωκεανού 100ml

Αρωματικό χώρου με sticks της εταιρείας Sweet Home Collection, τα οποία απορροφούν σταδιακά το άρωμα από το μπουκάλι και το απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα αρμονικά και φυσικά, προσφέροντας σας μία υπέροχη μυρωδιά, αλλά παράλληλα χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης. Ανάλογα με την ένταση του αρώματος που θέλετε να απελευθερώσετε στον χώρο, μπορείτε να επιλέξετε τον επιθυμητό αριθμό των sticks.

Όγκος: 100ml

Άρωμα: Φρεσκάδα Ωκαεανού

Τιμή 3,53 €

Vileda σφουγγαρίστρα classic με χοντρό κάλυκα μπλε 2τεμ

Η Vileda SuperMocio Classic είναι ιδανική για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια). -Υλικό έξτρα απορροφητικό και ανθεκτικό -Βιδωτός κάλυκας σε σχήμα λεμονιού για να καθαρίζετε εύκολα ακόμα και τις γωνίες (πατέντα Vileda). Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού χρησιμοποιήστε την με το σετ κουβά-στίφτη Vileda.

Τιμή 4,80 €

Jacobs φακελάκια cappuccino choco milka 8τεμ

Απολαύστε την τέλεια συντροφιά σας με το Jacobs cappuccino choco milka sticks 8τεμ. Η απαλή γεύση του cappuccino συνδυάζεται με την πλούσια σοκολάτα Milka, δημιουργώντας ένα απολαυστικό ρόφημα που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε αμέσως. Απολαύστε τη γεύση και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις.
Τιμή 2,86 €