• AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAim

AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα White Now Shiny μαλακή σας βοηθά να διατηρήσετε λαμπερά και λευκά δόντια. Η μαλακή της υφή προστατεύει τα ούλα σας και παρέχει άνετο βούρτσισμα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και προσφέρει αποτελέσματα που ξεχωρίζουν.
11653
8720181125935
2,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12 μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Για ευεργετική επίδραση στην υγεία των δοντιών βουρτσίζετε 2 φορές την ημέρα.
Οδηγίες Προφύλαξης
Περιέχει: Φθοροφωσφορικό νάτριο (1450 ppm F).
Παιδιά έως 6 ετών: Να χρησιμοποιείτε ποσότητα μεγέθους μπιζελιού επιβλέποντας το παιδί κατά το βούρτσισμα των δοντιών του, έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα κατάποσης.
Αν ληφθεί φθόριο από άλλες πηγές, συμβουλευθείτε οδοντίατρο ή γιατρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΑΪΣ- UNILEVER HELLAS A.E., Λ. Κύμης & Σενέκα 10, 145 64 Κηφισιά - Γραμμή Καταναλωτή: 800 11 99099

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική extra soft 2-5 ετών σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα παιδική extra soft 2-5 ετών είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των παιδικών δοντιών. Με μαλακές τρίχες που προστατεύουν το ευαίσθητο στόμα των μικρών μας φίλων, η Colgate εξασφαλίζει την καλύτερη περιποίηση και υγιεινή για τα παιδικά δόντια. Αποκτήστε τώρα την Colgate οδοντόβουρτσα παιδική extra soft 2-5 ετών και χαρίστε στα παιδιά σας ένα λαμπερό χαμόγελο!
Τιμή 0,84 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360o medium optic white σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Colgate 360o medium optic white είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει συνολική καθαριότητα της στοματικής σας υγιεινής. Η λευκή χρωματισμένη λαβή της προσφέρει στυλ και ευκολία στη χρήση, ενώ οι μεσαίες μαλακές τρίχες της βοηθούν στην αποτελεσματική καθαριότητα των δοντιϋών και των ούλων. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο με την οδοντόβουρτσα Colgate 360o medium optic white!

Τιμή 1,55 €

Spiderman ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6+ ετών 1τεμ

Η Spiderman ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6 ετών της εταιρίας Firefly είναι η τέλεια επιλογή για να διασφαλίσετε την υγεία των δοντιών του παιδιού σας. Με το μοναδικό design του Spiderman και την υψηλή τεχνολογία της turbo max 6, η οδοντόβουρτσα αυτή προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία από την τερηδόνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο παιδί σας ένα υγιές χαμόγελο με τη Spiderman ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6 ετών της Firefly!
Τιμή 3,25 €

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις. Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά* από μια απλή οδοντόβουρτσα. Προσφέρει ακριβή καθαρισμό στα μεσοδόντια διαστήματα, χάρη στις μακριές και πολύ λεπτές ίνες. Για αποτελεσματική προστασία των δοντιών βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.

* Επιστημονικές μελέτες, σε σύγκριση με μια απλή οδοντόβουρτσα με επίπεδο προφίλ θυσάνων.

Τιμή 2,29 €

AIM οδοντόβουρτσα comfort plus μαλακή 3τεμ

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ σπαγγέτι No6 500gr

Απολαύστε τα με οποιαδήποτε ευφάνταστη δημιουργία σας, γιατί δεν θα σας προδώσουν ποτέ. Με λευκές ή κόκκινες καυτερές σάλτσες. Με κρέας ή θαλασσινά, αλλά και μόνο με φρέσκο ελαιόλαδο, τριμμένη ξηρή μηζύθρα και δυο φυλαράκια μαιντανού. Όπως και να τα σερβίρετε το σίγουρο είναι οτι θα τα απολαύσετε!

Τιμή 0,97 €

Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά πιάτα με φυσική φρεσκάδα χαμομηλιού. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα πιάτα λαμπερά και αρωματικά, κάνοντας το πλύσιμο των πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία. Ανακαλύψτε τη δύναμη του χαμομηλιού με το Ava perle και αφήστε τη μαγεία να μπει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,24 €

Red rose σφουγγαρίστρα οικονομική

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,15 €

Bubble χλωροκαθαριστικό και λευκαντικό 4lt

Καθαριστικό υγρό χλωρίου της εταιρείας Bubble, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,81 €

Κύπελο μνημόσυνου διάφανο νο110 200gr 50τεμ

Το κύπελο μνημόσυνου διάφανο νο110 200gr 50 τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει την εκδήλωσή σας να ξεχωρίζει. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό, αυτό το κύπελο είναι ιδανικό για να σερβίρετε τον καφέ ή το τσάι σας με στυλ. Με τη διάφανη σχεδίαση του και την χωρητικότητά του 200gr, θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και θα δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο γεγονός σας. Αγοράστε τώρα το κύπελο μνημόσυνου διάφανο νο110
Τιμή 2,08 €