• Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6+ ετών 1τεμ
  • Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6+ ετών 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFirefly

Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6+ ετών 1τεμ

Η Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6 ετών της εταιρίας Firefly είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την υγιεινή στόματος των μικρών μας φίλων. Με την υψηλή τεχνολογία turbo max 6, εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία των δοντιών από την πρώτη χρήση. Με τον αγαπημένο τους ήρωα Avengers, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν και θα αγαπήσουν το βούρτσισμα των δοντιών τους. Αποκτήστε την Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6 τώρα και εξασφαλίστε έν?
18535
672935849384
3,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

AIM οδοντόβουρτσα natural elements baking soda μαλακήσε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Aim οδοντόβουρτσα natural elements baking soda μαλακή 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και φυσικών συστατικών. Η μαλακή υφή της θα σας προσφέρει μια απαλή αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αφήστε την Aim να φροντίσει για την υγεία των δοντιών σας και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα.
Τιμή 2,47 €

AIM οδοντόβουρτσα white now antibacterial μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας AIM σε γαλάζιο χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Τιμή 2,62 €

AIM οδοντόβουρτσα gentle care μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε μαύρο χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Τιμή 1,26 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact είναι η ιδανική επιλογή για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με την ειδική της σχεδίαση, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό σε κάθε γωνία του στόματος, εξασφαλίζοντας την προστασία και τη φρεσκάδα που χρειάζεστε κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης της στοματικής υγιεινής με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και απόδοση.

Τιμή 1,55 €

Oral-b ανταλλακτικό οδοντόβουρτσας cross action 2τεμ

Η οδοντόβουρτσα Oral-B Cross Action 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την στοματική υγεία σας. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Oral-B, αυτό το ανταλλακτικό διαθέτει ειδικά σχεδιασμένες ίνες που φροντίζουν για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων σας. Μην αφήνετε την υγεία της στοματικής σας κοιλότητας σε δεύτερη μοίρα και αποκτήστε την Oral-B Cross Action 2τεμ για να απολαμβάνετε ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρ
Τιμή 15,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food χυμός νέκταρ ροδάκινο 1lt

Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση του καλοκαιριού με τον Arion food χυμό νέκταρ ροδάκινο 1lt. Απολαύστε την απαλή γεύση του ροδακινιού σε κάθε γουλιά και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές δροσιάς και απόλαυσης. Αποκτήστε τον Arion food χυμό νέκταρ ροδάκινο τώρα και απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 0,97 €

Ζαγορι ανθρακουχο νερο 500ml λεμονι & lime 4 pack

Ανανεωτική γεύση λεμονιού και lime που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Το Ζαγορι ανθρακούχο νερό 500ml σε πακέτο 4 τεμαχίων είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την αναζωογόνηση που προσφέρει αυτό το μοναδικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου.
Τιμή 1,30 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods regular 2x55τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Regular 2x55τεμ είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά ρούχα που λάμπουν. Με την αξεπέραστη τεχνολογία της Ariel, τα ρούχα σας θα είναι πεντακάθαρα και μυρωδάτα με ελάχιστη προσπάθεια. Απλά ρίξτε μια κάψουλα στον πλυντήριο και αφήστε τη μαγεία της Ariel να κάνει τη δουλειά της. Αποκτήστε τις κάψουλες Ariel All in 1 Pods Regular τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 32,21 €

Pellito ξηροί καρποί μιξ με cranberries 50gr

Pelitto Mixed nuts with Cranberries ανάμικτοι καρποί και Cranberries.

Ξηροί καρποί (ωμά αμύγδαλα, ελαφρώς καβουρντισμένα κάσιους), αποξηραμένα φρούτα, σταφίδες και cranberries. Χωρίς αλάτι.

Τιμή 0,98 €