• Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgnella

Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e606 είναι μια μεσαία σκληρότητα οδοντόβουρτσας που παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Η σχεδίασή της είναι εργονομική και προσφέρει άνετη χρήση κατά το βούρτσισμα. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

11644
3800234421889
0,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Parodontax οδοντόβουρτσα expert clean μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Parodontax οδοντόβουρτσα expert clean soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη φρεσκάδα και καθαριότητα στο στόμα τους. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια και τα ούλα, αυτή η οδοντόβουρτσα εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Αφήστε την Parodontax να φροντίσει την υγεία του στόματός σας και νιώστε βέβαιοι ότι έχετε επιλέξει τον καλύτερο σύμμαχο για ένα υγιές χαμόγελο.
Τιμή 3,14 €

AIM οδοντόβουρτσα white now smile detox μαλακή 1τεμ

Η νέα οδοντόβουρτσα AIM WHITE NOW SMILE DETOX (SOFT) θα σας χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Με μαλακές τρίχες που προσφέρουν απαλό καθαρισμό και αφαίρεση των λεκέδων, αυτή η οδοντόβουρτσα είναι ιδανική για την καθημερινή σας φροντίδα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης του στόματος!
Τιμή 2,82 €

SENSODYNE 2Χ75ml SANFTWEIB + ΔΩΡΟ ΟΔ/ΒΟΥΡΤΣΑ SENSITIVE CARE

Η Sensodyne 2Χ75ml Sanftweib είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν απαλή φροντίδα στα ευαίσθητα δόντια σας. Με την ειδική σύνθεσή της, ανακουφίζει από την τρυπητή οδοντική ευαισθησία και προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε επιπλέον τη δωρεάν οδοντόβουρτσα Sensodyne Sensitive Care, για ακόμη πιο ολοκληρωμένη φροντίδα της στοματικής υγιεινής σας. Α
Τιμή 6,75 €

AIM παιδική οδοντόβουρτσα 7-13 ετών μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα για παιδιά 7-13 ετών με μικρή κεφαλή, πολύ μαλακές ίνες και στρογγυλεμένες άκρες για τα ευαίσθητα παιδικά ούλα. Έχει βάση στήριξης με βεντούζα, για να στέκεται μόνη της στο μπάνιο και προστατευτικό κάλυμμα.

Τιμή 2,02 €

AIM οδοντόβουρτσα classic fresh μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με στρογγυλεμένες ίνες, ανισοϋψές προφίλ για καλύτερο μεσοδόντιο καθαρισμό και εύχρηστη επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας.

Είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από τη γλώσσα βακτήρια, που αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες κακοσμίας του στόματος.

Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του Fest magic ταβάς στρογγυλού με γυάλινο καπάκι No28. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοναδικό του design, αυτός ο ταβάς θα φέρει μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας στην κουζίνα σας. Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε το Fest magic ταβάς στρογγυλό με γυάλινο καπάκι No28 σήμερα! Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

Τιμή 31,96 €

Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml

Το Fa roll-on caribbean lemon 50ml είναι ένα από τα πιο δροσερά και αρωματικά αντιιδρωτικά roll-on στην αγορά. Με το αναζωογονητικό άρωμα του λεμονιού και την αποτελεσματική προστασία του Fa, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει φρέσκοι και αναζωογονημένοι όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της προστασίας που σας προσφέρει το Fa roll-on caribbean lemon 50ml.
Τιμή 1,43 €

Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 30τεμ

Τα εντομοαπωθητικά πλακίδια Mr.Fist Mat απομακρύνουν άμεσα κουνούπια και σκνίπες από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Κάθε ένα πλακίδιο τοποθετείται σε ειδική ηλεκτρική συσκευή. Εκεί θερμαίνεται και απελευθερώνει στο χώρο συστατικά που απωθούν και ναρκώνουν τα έντομα (ώστε να μην τσιμπούν).

Η δράση κάθε πλακιδίου διαρκεί όλη τη νύχτα (περίπου 8 ώρες).

Τιμή 1,66 €

Bic ξυραφάκια miss soleil colour collection 4τεμ

Τα Bic ξυραφάκια Miss Soleil Colour Collection 4τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξετε το στυλ και την ομορφιά σας. Με μοναδικά χρώματα και εξαιρετική ποιότητα, αυτά τα ξυραφάκια θα σας χαρίσουν μια λεία και απαλή επιδερμίδα, ενώ θα σας κάνουν να νιώθετε πάντα φρέσκοι και εμφανίσιμοι. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε την αληθινή σας ομορφιά!
Τιμή 4,11 €

Ινδία σκόρδο τριμμένο βάζο 45gr

Σκόρδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 45 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,40 €