• Colgate οδοντόβουρτσα super flex μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Colgate οδοντόβουρτσα super flex μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςColgate

Colgate οδοντόβουρτσα super flex μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

47681
8901314200044
0,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

AIM οδοντόβουρτσα comfort plus μαλακή 3τεμ

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Τιμή 1,85 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα flex junior 6+ χρονών σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα flex junior 6 χρονών είναι η ιδανική επιλογή για τα μικρά παιδιά που ανακαλύπτουν την περιπέτεια του βουρτσίσματος. Με τη μοναδική της ελαστική κεφαλή και τα απαλά χτενίσματα, προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία καθαρισμού χωρίς να τραυματίζει τα ευαίσθητα παιδικά ούλα. Αποκτήστε τώρα την Aquafresh οδοντόβουρτσα flex junior 6 χρονών και δώστε στα παιδιά σας έναν λόγο παραπάνω να χαμογελάνε κάθε μέρα!
Τιμή 1,98 €

AIM οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1τεμ

Η Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1 τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη λευκότητα και την υγεία των δοντιών σας. Με την ειδική της σύνθεση από ασημένιο ενεργό κάρβουνο, αφαιρεί αποτελεσματικά τις πλάκες και τους λεκέδες, προσφέροντας σας ένα λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε την Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χαμογελάτε!
Τιμή 2,50 €

Oral-b οδοντόβουρτσα παιδική winnie pooh μαλακή 0-2 ετών

Η παιδική οδοντόβουρτσα Winnie the Pooh της Oral-B είναι ιδανική για τα μικρά παιδιά ηλικίας 0-2 ετών. Με μαλακές τρίχες που προστατεύουν τα ευαίσθητα παιδικά δόντια και έναν χαριτωμένο σχεδιασμό με τον αγαπημένο Winnie the Pooh, αυτή η οδοντόβουρτσα θα κάνει το πλύσιμο των δοντιών μια διασκεδαστική εμπειρία για τα παιδιά. Αγοράστε τώρα για να διασφαλίσετε την υγιεινή των μικρών σας!
Τιμή 1,46 €

Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6+ ετών 1τεμ

Η Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6 ετών της εταιρίας Firefly είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την υγιεινή στόματος των μικρών μας φίλων. Με την υψηλή τεχνολογία turbo max 6, εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία των δοντιών από την πρώτη χρήση. Με τον αγαπημένο τους ήρωα Avengers, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν και θα αγαπήσουν το βούρτσισμα των δοντιών τους. Αποκτήστε την Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6 τώρα και εξασφαλίστε έν?
Τιμή 3,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Maki υγρό καθαριστικό πατώματος με άρωμα τριαντάφυλλο γιασεμί 4lt

Το Maki υγρό καθαριστικό πατώματος με άρωμα τριαντάφυλλο γιασεμί σε συσκευασία 4lt είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των πατωμάτων σας με ένα ευχάριστο άρωμα. Η μοναδική σύνθεσή του αφήνει τα πατώματα λαμπερά και καθαρά, ενώ το άρωμα τριαντάφυλλο γιασεμί προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Απλά αναμείξτε το καθαριστικό με νερό σε κατάλληλη αναλογία και καθαρίστε τα πατώματα σας με άνεση και αποτελεσματικότητα.
Τιμή 2,93 €

Dr. Beckmann υγρό καθαριστικό spray για τον φούρνο 375ml

Το Καθαριστικό Φούρνου Gel Dr.Beckmann απομακρύνει γρήγορα επίμονη βρωμιά και καμένα λάδια. Το μόνο σε μορφή gel, χωρίς προωθητικά αέρια .Κατάλληλο και για τηγάνια, γκριλ, μπάρμπεκιου, κατσαρόλες. Αποτελεσματικό σε κρύο και ζεστό φούρνο. Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μη ψεκάζετε σε εξαερισμούς ή άλλες σχισμές. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένες επιφάνειες, πλαστικά ή επιφάνειες αλουμινίου. Ψεκάστε στην επιφάνεια του φούρνου και κλείστε την πόρτα.Αφήστε το δράσει για 30 λεπτά. Για επίμονες βρωμιές αφήστε το να δράσει περισσότερο. Καθαρίστε το φούρνο με σφουγγάρι και καθαρό νερό.

Τιμή 4,67 €

Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ

Τα Gillette ξυραφάκια blue 3 smooth 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο και απαλό ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες και ειδική επίστρωση για άνετο ξύρισμα, τα Gillette blue 3 smooth ξυραφάκια εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απαλότητα και την φρεσκάδα που προσφέρουν.
Τιμή 3,93 €

Melissa κριθαράκι χονδρό 3kg

Το Melissa κριθαράκι χονδρό 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Με εξαιρετική ποιότητα και γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε ενεργητικοί και υγιείς κάθε μέρα. Μη διστάσετε να το δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας.
Τιμή 6,64 €