Ξύδια

Ενεργά φίλτρα

Arion food μηλόξυδο 2lt

Το Arion food μηλόξυδο 2lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να προσθέσουν γεύση και αρώματα στις συνταγές τους. Με την πλούσια γεύση του μηλόξυδου, το Arion food θα κάνει τις γεύσεις σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τη γαστρονομία σας!
Τιμή 2,95 €

Arion food μηλόξυδο 400ml

Το Arion food μηλόξυδο 400ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και γεύσης. Με την μοναδική του σύνθεση και την αυθεντική γεύση του μηλοξυδου, το Arion food μηλόξυδο θα σας καταπλήξει με την ποικιλία των χρήσεων του. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαρινάδες, dressing και όχι μόνο. Αποκτήστε το Arion food μηλόξυδο 400ml τώρα και απογειώστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 0,87 €

Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 2lt

Το Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 2lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή γεύση του κόκκινου κρασιού, αυτό το ξύδι προσθέτει μια νότα πολυτέλειας και γεύσης σε κάθε μαγείρεμα. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες και όπου αλλού θέλετε να προσθέσετε μια δόση πρωτοτυπίας. Αγοράστε τώρα το Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 2lt και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 1,78 €

Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 400ml

Το Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 400ml είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε γεύμα. Με την πλούσια γεύση του κόκκινου κρασιού και την απαλή οξύτητα του ξυδιού, προσθέτει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαρινάδες, σάλτσες και όχι μόνο. Αφήστε τη γεύση του Arion food ξυδιού να σας καθηλώσει και να αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας.
Τιμή 0,41 €

Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 4lt

Το Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 4lt είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση του κόκκινου κρασιού, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την ποιότητα της Arion food και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν.
Τιμή 2,92 €

Arion food ξύδι από λευκό κρασί 400ml

Το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 400ml είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε γεύμα. Με την απαλή γεύση του λευκού κρασιού, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση της Arion food στην καθημερινή σας διατροφή.
Τιμή 0,51 €

Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt

Το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή του γεύση και την αρωματική του εμπειρία, θα κάνει τις γεύσεις σας να ξεχωρίζουν. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαρινάδες, σάλτσες και όπου αλλού θελήσετε να προσθέσετε μια νότα πολυτέλειας στις δημιουργίες σας. Αποκτήστε το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικά καλής γεύσης!
Τιμή 2,94 €

Artio άρτυμα βαλσάμικου 500ml

Το Artio άρτυμα βαλσάμικου 500ml της εταιρίας Artio είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση του βαλσαμικού, θα δώσει ένα μοναδικό άρωμα σε κάθε πιάτο. Απολαύστε τη γεύση της ποιότητας με το Artio άρτυμα βαλσάμικου 500ml.
Τιμή 2,04 €

Artio κρέμα βαλσάμικου κλασική 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου κλασική 250ml είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σε μια απόλαυση γεύσης. Απολαύστε την σε σαλάτες, κρέατα, τυριά και πολλά άλλα πιάτα. Αφήστε την Artio κρέμα βαλσάμικου κλασική 250ml να σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 2,72 €

Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την αρμονική συνδυασμό γεύσεων του βαλσαμικού και του λεμονιού, δημιουργεί ένα μοναδικό γευστικό προφίλ που θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς λάτρεις. Απολαύστε την σε σαλάτες, πιάτα με κρέας ή ακόμα και σε σαλτσες για ζυμαρικά. Αποκτήστε την Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 2,72 €

Artio κρέμα βαλσάμικου λευκή 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου λευκή 250ml είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητά του. Απολαύστε την σε σαλάτες, σάλτσες και φαγητά και αναδείξτε τη γευστική απόλαυση κάθε γεύματος. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις γεύσεις σας με την Artio κρέμα βαλσάμικου λευκή 250ml!
Τιμή 2,72 €

Artio κρέμα βαλσάμικου πορτοκάλι 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου πορτοκάλι 250ml είναι μια μοναδική επιλογή για τις γευστικές ανησυχίες σας. Με την πλούσια γεύση του πορτοκαλιού και την αρωματική νότα του βαλσαμικού, αυτή η κρέμα θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, πιάτα με τυρί ή ακόμα και σε γλυκά για ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν της Artio!
Τιμή 2,72 €

Artio κρέμα βαλσάμικου ρόδι 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου ρόδι 250ml είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση του βαλσαμικού και τη φρεσκάδα του ροδιού, αυτή η κρέμα θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, ψητά κρέατα, τυριά και ακόμα και σε γλυκά για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα την Artio κρέμα βαλσάμικου ρόδι και ανακαλύψτε τη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 2,72 €

Artio κρέμα βαλσάμικου σύκο 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου σύκο 250ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με πλούσια αρώματα και γεύσεις. Η συνδυαστική γεύση του βαλσαμικού με το σύκο θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την κρέμα Artio σε σαλάτες, τυροκαναπέδες ή ακόμα και σε γλυκά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αφήστε τις αισθήσεις σας να ανακαλύψουν την πλούσια γεύση και την ποιότητα της Artio κρέμας βαλσάμικου σύκου.
Τιμή 2,72 €

Artio ξύδι κόκκινο 390ml

Το Artio ξύδι κόκκινο 390ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με την πλούσια και έντονη γεύση του, το Artio ξύδι κόκκινο θα δώσει ζωντάνια σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την αυθεντικότητα του Artio ξυδιού και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μαγειρικές σας ικανότητες.
Τιμή 0,48 €

Artio ξύδι λευκό 390ml

Το λευκό ξύδι Artio 390ml είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του, το ξύδι Artio θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη μοναδική ποιότητα και γεύση που προσφέρει το λευκό ξύδι Artio και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων.
Τιμή 0,48 €

Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου κλασική 220ml

Η κρέμα βαλσάμικου Balsamico gourmet είναι η τελεία προσθήκη στις γεύσεις σας. Με την κλασική της γεύση και την πλούσια υφή της, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Απολαύστε την σε σαλάτες, πίτσες, τυροκαλαμποκοπιτακια και άλλα πιάτα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης που προσφέρει. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου!
Τιμή 1,56 €

Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου με μέλι 220ml

Η gourmet κρέμα βαλσάμικου με μέλι 220ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με την εξαιρετική του γεύση και ποιότητα. Με την ισορροπημένη γεύση του βαλσαμικού και τη γλυκύτητα του μελιού, αυτή η κρέμα θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, τυριά ή ψητά κρέατα και αφεθείτε σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της ποιότητας!
Τιμή 1,73 €

Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι 220ml

Η gourmet κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι 220ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του. Η συνδυασμός του βαλσαμικού με το φρέσκο πορτοκάλι δημιουργεί ένα μοναδικό γευστικό προφίλ που θα σας ταξιδέψει. Απολαύστε το σε σαλάτες, τυροκομικά, ή ακόμα και πάνω σε παγωτό για μια εκπληκτική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 1,73 €

Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου με σύκο 220ml

Η gourmet κρέμα βαλσάμικου με σύκο 220ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την πλούσια γεύση του. Απολαύστε την σε σαλάτες, τυριά ή ψητά λαχανικά για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα την gourmet κρέμα βαλσάμικου με σύκο 220ml της Balsamico και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να την λατρέψετε!
Τιμή 1,73 €

Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml

Το Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, το Balsamico ξύδι θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ενδιαφέροντα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις μαγειρικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,17 €

Balsamico ξύδι με μέλι γυάλινο 250ml

Το Balsamico ξύδι με μέλι γυάλινο 250ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα απογειώσει τις γεύσεις σας. Η αρμονική συνδυαστική γεύση του ξυδιού με το μέλι θα δώσει ένα μοναδικό άρωμα σε κάθε πιάτο που θα προσθέσετε. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την ποιότητα του Balsamico ξυδιού με μέλι και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 1,72 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου κλασική 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,18 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου λευκή 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,18 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με hot chilli 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,54 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με βύσσινο 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με μέλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,42 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με ρόδι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με σύκο 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με φραγκοστάφυλο 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Galaxy ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Βαλσάμικο ξίδι της εταιρείας Galaxy, το οποίο είναι ένα σκουρόχρωμο, συμπυκνωμένο και αρωματικό ξίδι και παρασκευάζεται από μούστο σταφυλιών. Διαθέτει έντονη οξύτητα και χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντας τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,43 €

Gourmet κρέμα βαλσάμικου με ρόδι 220ml

Η Gourmet κρέμα βαλσάμικου με ρόδι 220ml είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποιότητά του. Απολαύστε την πλούσια γεύση του βαλσαμικού σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα του ροδιού σε κάθε δείγμα. Απογειώστε τις γεύσεις των πιάτων σας με αυτή τη μοναδική κρέμα βαλσαμικού. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 1,73 €

Musto αναπλήρωμα γνήσιου ξυδιού 350ml

Ξίδι της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,28 €

Musto γνήσιο ξύδι 4lt

Ξίδι της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 2,39 €

Musto μηλόξυδο 400ml

Μηλόξιδο της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παρασκευάζεται από χυμό μήλων στον οποίο προστίθεται μαγιά και μέσω της διαδικασίας της ζύμωσης μετατρέπεται σε ξίδι. Διαθέτει έντονη γεύση και μυρωδιά, και χρησιμοποιείται στις σαλάτες αλλά και για την παρασκευή μαρινάδων και σαλτσών για κρέας ή ψάρι. Μπορείτε να το καταναλώσετε είτε προσθέτοντας το στις μαγειρικές παρασκευές σας, είτε αραιώνοντας 1-2 κουταλιές της σούπας σε ένα ποτήρι νερό. Συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης, μειώνοντας έτσι τον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Επίσης, το οξικό οξύ του ξιδιού επιδρά θετικά ακόμη και στην αρτηριακή πίεση. Επιπλέον από τις καρδιοπροστατευτικές του ιδιότητες, το μηλόξιδο αποτελεί και ένα καλλυντικό μαλλιών. Ο ψεκασμός των μαλλιών με μηλόξιδο αποτελεί ένα φυσικό μαλακτικό καθώς κάνει τα μαλλιά λεία και λαμπερά.

Τιμή 0,69 €

Musto ξύδι λευκό 4lt

Ξίδι της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παράγεται από λευκό κρασί. Είναι καθαρό, σχεδόν άχρωμο και η γεύση του είναι ξεκάθαρα όξινη, ενώ το άρωμά του θυμίζει κρασί. Είναι ιδανικό για ένα πιο ελαφρύ στυλ μαγειρικής, ενώ παράλληλα η γεύση του μειώνει την ανάγκη για αλάτι. Το λευκό ξίδι ταιριάζει περισσότερο σε συνταγές που περιλαμβάνουν κοτόπουλο ή ψάρι. Εκτός όμως από την προφανή του χρήση στη μαγειρική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθαριστικό σε μπάνια, οικιακές συσκευές, κάδους απορριμμάτων ή ακόμα και σε χαλιά.

Τιμή 2,43 €

Μακεδονικό αναπλήρωμα ξυδιού 380ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,26 €

Μακεδονικό ξύδι special 360ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,35 €

Μετέωρα λευκό ξύδι από κρασί 400ml

Ξίδι της εταιρείας Μετέωρα, το οποίο παράγεται από λευκό κρασί. Είναι καθαρό, σχεδόν άχρωμο και η γεύση του είναι ξεκάθαρα όξινη, ενώ το άρωμά του θυμίζει κρασί. Είναι ιδανικό για ένα πιο ελαφρύ στυλ μαγειρικής, ενώ παράλληλα η γεύση του μειώνει την ανάγκη για αλάτι. Το λευκό ξίδι ταιριάζει περισσότερο σε συνταγές που περιλαμβάνουν κοτόπουλο ή ψάρι. Εκτός όμως από την προφανή του χρήση στη μαγειρική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθαριστικό σε μπάνια, οικιακές συσκευές, κάδους απορριμμάτων ή ακόμα και σε χαλιά.

Τιμή 0,75 €

Μετέωρα ξύδι balsamico 250ml

Βαλσάμικο ξίδι της εταιρείας Μετέωρα, το οποίο είναι ένα σκουρόχρωμο, συμπυκνωμένο και αρωματικό ξίδι και παρασκευάζεται από μούστο σταφυλιών. Διαθέτει έντονη οξύτητα και χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντας τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,12 €

Μετέωρα ξύδι κόκκινο από αλκοόλη 5 βαθμών 5lt

Ξίδι της εταιρείας Μετέωρα, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Ποσότητα: 5000ml

Τιμή 4,00 €

Μετέωρα ξύδι κόκκινου κρασιού 3x400ml

Ξίδι της εταιρείας Μετέωρα, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 1,85 €

Μετέωρα ξύδι λευκό 5lt

Ξίδι της εταιρείας Μετέωρα, το οποίο παράγεται από λευκό κρασί. Είναι καθαρό, σχεδόν άχρωμο και η γεύση του είναι ξεκάθαρα όξινη, ενώ το άρωμά του θυμίζει κρασί. Είναι ιδανικό για ένα πιο ελαφρύ στυλ μαγειρικής, ενώ παράλληλα η γεύση του μειώνει την ανάγκη για αλάτι. Το λευκό ξίδι ταιριάζει περισσότερο σε συνταγές που περιλαμβάνουν κοτόπουλο ή ψάρι. Εκτός όμως από την προφανή του χρήση στη μαγειρική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθαριστικό σε μπάνια, οικιακές συσκευές, κάδους απορριμμάτων ή ακόμα και σε χαλιά.

Τιμή 5,13 €

ΠΑΝ ξύδι από κόκκινο κρασί 350ml

Το ΠΑΝ ξύδι από κόκκινο κρασί 350ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με τη μοναδική του γεύση και αρωματικά χαρακτηριστικά, θα δώσει έναν ξεχωριστό τόνο σε κάθε μαγειρική σας δημιουργία. Απολαύστε την πλούσια γεύση του και αποκτήστε το τώρα για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Τιμή 1,03 €

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο 500ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο 500ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή γεύση του βαλσαμικού ξινού, θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας και γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την πολυπλοκότητα των αρωμάτων και την ευχάριστη οξύτητα σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο τώρα και αναδείξτε κάθε γεύμα σας σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 3,61 €

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μάνγκο 250ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μάνγκο 250ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση του και την ποιότητά του. Με την γλυκιά νότα του μάνγκο και την πλούσια υφή του βαλσαμικού, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες ή ως dressing σε φαγητά και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με την απίθανη γεύση που προσφέρει.
Τιμή 4,03 €

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με την απαλή γεύση του βαλσαμικού και την γλυκύτητα του μελιού, αυτό το προϊόν θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάντουιτς, ψητά λαχανικά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αφήστε τη γεύση του ΠΑΝ ξυδιού βαλσαμικού με μέλι να σας ταξιδέψει και να σας ενθουσιάσει.
Τιμή 3,82 €

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με ρόδι 250ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με ρόδι 250ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με την πλούσια γεύση του βαλσαμικού και την εκλεπτυσμένη νότα του ροδιού, αυτό το προϊόν θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες ή ακόμα και σε γλυκά για ένα απρόσμενο αλλά ευχάριστο αποτέλεσμα. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 4,16 €

ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml

Η κρέμα βαλσάμικο της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη μαγειρική. Με την πλούσια γεύση του ξυδιού και την κρεμώδη υφή του, αυτή η κρέμα βαλσάμικο θα δώσει ένα μοναδικό άγγιγμα σε κάθε πιάτο που φτιάχνετε. Απολαύστε την σε σαλάτες, ψητά λαχανικά, κρέας και τυριά και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά τη μαγειρική.
Τιμή 3,20 €

ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο με σύκο 250ml

Η κρέμα βαλσάμικο με σύκο 250ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την εκλεπτυσμένη του γεύση. Η πλούσια γεύση του βαλσαμικού συνδυάζεται με την γλυκύτητα του σύκου, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Απολαύστε το σε σαλάτες, τυριά ή ως dip για τα αγαπημένα σας finger food. Αφήστε τη γεύση του ΠΑΝ Ξύδι Κρέμα Βαλσάμικο με Σύκο 250ml να σας καταπλήξει και να σας κάνει να το προτιμήσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 4,04 €

ΠΑΝ ξύδι λευκό από σταφύλια 4lt

Το λευκό ξύδι από σταφύλια της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ο ιδανικός σύμμαχος για κάθε σας δημιουργία στην κουζίνα. Με την αγνή γεύση του και την πλούσια αρωματική του παλέτα, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε έναν απόλαυστικό γευστικό παράδεισο. Αποκτήστε τώρα το ΠΑΝ ξύδι λευκό από σταφύλια 4lt και ανακαλύψτε την αληθινή γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 3,22 €

ΠΑΝ ξύδι λευκό βαλσάμικο 250ml

Το ΠΑΝ ξύδι λευκό βαλσάμικο 250ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με την εκλεπτυσμένη γεύση του λευκού βαλσαμικού και την απαλή υφή του, αυτό το ξύδι θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Τιμή 2,53 €

Πήγασος μηλόξυδο 400ml

Το Πήγασος μηλόξυδο 400ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε γεύση και άρωμα στις συνταγές σας. Με τη φρεσκάδα και τη φυσική γεύση του μηλόξυδου Πήγασος, θα αναβαθμίσετε κάθε πιάτο σας σε ένα εκπληκτικό γευστικό ταξίδι. Αποκτήστε το Πήγασος μηλόξυδο 400ml τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική γεύση της φύσης!
Τιμή 0,82 €

Πήγασος ξύδι γνήσιο 400ml

Ξίδι της εταιρείας Πήγασος, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Ποσότητα: 400ml

Τιμή 0,40 €

Τοπ κρέμα βαλσάμικου κλασική 200ml

Η ΤΟΠ κρέμα βαλσάμικου κλασική 200ml είναι το ιδανικό προϊόν για να προσθέσετε μια νότα γεύσης και πολυτέλειας στις συνταγές σας. Με τη μοναδική του αίσθηση και την πλούσια γεύση του βαλσαμικού, αυτή η κρέμα θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Απολαύστε το σε σαλάτες, πίτσες, ζυμαρικά και πολλά άλλα. Αφήστε την απόλαυση να σας κατακτήσει με κάθε δόση!
Τιμή 3,38 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού