• ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠΑΝ Ζαφειρόπουλος

ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml

Η κρέμα βαλσάμικο της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη μαγειρική. Με την πλούσια γεύση του ξυδιού και την κρεμώδη υφή του, αυτή η κρέμα βαλσάμικο θα δώσει ένα μοναδικό άγγιγμα σε κάθε πιάτο που φτιάχνετε. Απολαύστε την σε σαλάτες, ψητά λαχανικά, κρέας και τυριά και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά τη μαγειρική.
16235
2113292200015
3,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml

Το Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, το Balsamico ξύδι θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ενδιαφέροντα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις μαγειρικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,17 €

Τοπ κρέμα βαλσάμικου με ρόδι και βανίλια 200ml

Η ΤΟΠ κρέμα βαλσάμικου με ρόδι και βανίλια 200ml είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη γλυκιά γεύση του ροδιού και την αρωματική νότα της βανίλιας, αυτή η κρέμα θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, σάντουιτς ή ακόμα και σε γλυκά για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα την ΤΟΠ κρέμα βαλσάμικου και ανακαλύψτε τη γεύση της ποιότητας!
Τιμή 3,88 €

Μετέωρα ξύδι κόκκινο από αλκοόλη 5 βαθμών 5lt

Ξίδι της εταιρείας Μετέωρα, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Ποσότητα: 5000ml

Τιμή 4,00 €

Gourmet κρέμα βαλσάμικου με ρόδι 220ml

Η Gourmet κρέμα βαλσάμικου με ρόδι 220ml είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποιότητά του. Απολαύστε την πλούσια γεύση του βαλσαμικού σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα του ροδιού σε κάθε δείγμα. Απογειώστε τις γεύσεις των πιάτων σας με αυτή τη μοναδική κρέμα βαλσαμικού. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 1,73 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με μέλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Athena κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 6τεμ 10-604

Το κουταλάκι γλυκού Athena ανοξείδωτο 6τεμ 10-604 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή του γεύματος. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, το κουταλάκι δεν μόνο χαρίζει λάμψη και κομψότητα στο τραπέζι, αλλά είναι επίσης ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην αφήσετε να λείπει από τη συλλογή σας!
Τιμή 3,98 €

Jacobs κάψουλες espresso No10 intenso 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,14 €

Mr. Breakfast cocoa balls 375gr

"Mr. Breakfast cocoa balls 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού με την ετικέτα "Mr. Breakfast cocoa balls". Τα cocoa balls είναι μικρά σφαιρίδια δημητριακών με επικάλυψη κακάο, που προσφέρουν μια γευστική εμπειρία με την προσθήκη της σοκολατένιας γεύσης.

Τιμή 1,96 €

Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml

Το Ajax Expert Καθαριστικό Spray διευκολύνει τον καθαρισμό του μπάνιου σας με 100% καθαριστική δύναμη κατά των αλάτων. Σκοτώνει το 99,99% των βακτηρίων.

Σε μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 3,50 €

Zebra χαρτοπετσέτες 24x24cm 750 φύλλα

Χαρτοπετσέτες της εταιρείας Zebra. Διατίθενται σε συσκευασία του ενός πακέτου, με 750 χαρτοπετσέτες ανά πακέτο.

Χρώμα: Λευκό

Ύψος: 24cm

Πλάτος: 24cm

Πάχος Χαρτοπετσέτας: 1 Φύλλο

Τιμή 2,58 €