• Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 2lt
  • Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 2lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 2lt

Το Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 2lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή γεύση του κόκκινου κρασιού, αυτό το ξύδι προσθέτει μια νότα πολυτέλειας και γεύσης σε κάθε μαγείρεμα. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες και όπου αλλού θέλετε να προσθέσετε μια δόση πρωτοτυπίας. Αγοράστε τώρα το Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 2lt και ανακαλύψτε την απόλαυση!
23773
5203159024926
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Galaxy ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Βαλσάμικο ξίδι της εταιρείας Galaxy, το οποίο είναι ένα σκουρόχρωμο, συμπυκνωμένο και αρωματικό ξίδι και παρασκευάζεται από μούστο σταφυλιών. Διαθέτει έντονη οξύτητα και χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντας τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,43 €

Μετέωρα λευκό ξύδι από κρασί 400ml

Ξίδι της εταιρείας Μετέωρα, το οποίο παράγεται από λευκό κρασί. Είναι καθαρό, σχεδόν άχρωμο και η γεύση του είναι ξεκάθαρα όξινη, ενώ το άρωμά του θυμίζει κρασί. Είναι ιδανικό για ένα πιο ελαφρύ στυλ μαγειρικής, ενώ παράλληλα η γεύση του μειώνει την ανάγκη για αλάτι. Το λευκό ξίδι ταιριάζει περισσότερο σε συνταγές που περιλαμβάνουν κοτόπουλο ή ψάρι. Εκτός όμως από την προφανή του χρήση στη μαγειρική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθαριστικό σε μπάνια, οικιακές συσκευές, κάδους απορριμμάτων ή ακόμα και σε χαλιά.

Τιμή 0,74 €

ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml

Η κρέμα βαλσάμικο της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη μαγειρική. Με την πλούσια γεύση του ξυδιού και την κρεμώδη υφή του, αυτή η κρέμα βαλσάμικο θα δώσει ένα μοναδικό άγγιγμα σε κάθε πιάτο που φτιάχνετε. Απολαύστε την σε σαλάτες, ψητά λαχανικά, κρέας και τυριά και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά τη μαγειρική.
Τιμή 3,20 €

Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι 220ml

Η gourmet κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι 220ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του. Η συνδυασμός του βαλσαμικού με το φρέσκο πορτοκάλι δημιουργεί ένα μοναδικό γευστικό προφίλ που θα σας ταξιδέψει. Απολαύστε το σε σαλάτες, τυροκομικά, ή ακόμα και πάνω σε παγωτό για μια εκπληκτική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 1,73 €

Τριποδάκης ξύδι λευκό με άρωμα 2lt

Το λευκό ξύδι Τριποδάκης με άρωμα 2lt είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε γεύση και άρωμα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την πλούσια γεύση του και το εκλεκτό άρωμά του, θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του ξυδιού Τριποδάκης!

Τιμή 1,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Omo σκόνη για πλύσιμο στο χέρι 425gr Omo σκόνη για πλύσιμο στο χέρι 425gr
Περιορισμένη προσφορά!

Omo σκόνη για πλύσιμο στο χέρι 425gr

Το ΟΜΟ είναι η ιδανική λύση για πλύσιμο στο χέρι. Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του εξαφανίζει εύκολα και γρήγορα ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Χρησιμοποιείστε ΟΜΟ για το καθημερινό πλύσιμο στο χέρι και απολαύστε ρούχα αστραφτερά, λαμπερά και γεμάτα φρεσκάδα λεμονιού.

Κανονική τιμή 2,00 € Τιμή 1,87 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Head & Shoulders Men Ultra Total Care για άνδρες περιέχει ενισχυτικά υψηλής απόδοσης που ικανοποιούν τις ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής των εξαιρετικά απαιτητικών ανδρών.

Τιμή 3,53 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Οι Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με ανθεκτικό υλικό και εύκολο κλείσιμο, αυτές οι σακούλες θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Αποκτήστε τις Snapy σακούλες τώρα και απολαύστε άνετη και καθαρή καθημερινότητα!
Τιμή 0,95 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x20cm 16lt

Ανακαλύψτε την τέλεια λύση αποθήκευσης με το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο. Με τις διαστάσεις 44x27x20cm και χωρητικότητα 16lt, αυτό το κουτί προσφέρει την ιδανική λύση για να οργανώσετε τον χώρο σας με άνεση. Η ενσωματωμένη λαβή κάνει τη μεταφορά εύκολη και βολική. Αποκτήστε το δικό σας σήμερα και απολαύστε την τάξη και την λειτουργικότητα που προσφέρει το Sterk κουτί αποθήκευσης.
Τιμή 6,53 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού