• Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου κλασική 220ml
  • Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου κλασική 220ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBalsamico

Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου κλασική 220ml

Η κρέμα βαλσάμικου Balsamico gourmet είναι η τελεία προσθήκη στις γεύσεις σας. Με την κλασική της γεύση και την πλούσια υφή της, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Απολαύστε την σε σαλάτες, πίτσες, τυροκαλαμποκοπιτακια και άλλα πιάτα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης που προσφέρει. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου!
21064
5201185253259
1,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Galaxy ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Βαλσάμικο ξίδι της εταιρείας Galaxy, το οποίο είναι ένα σκουρόχρωμο, συμπυκνωμένο και αρωματικό ξίδι και παρασκευάζεται από μούστο σταφυλιών. Διαθέτει έντονη οξύτητα και χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντας τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,43 €

Τριποδάκης ξύδι λευκό 400ml

Το Τριποδάκης ξύδι λευκό 400ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για τη διατροφή τους. Με την απαλή του γεύση και την αρωματική του νότα, το ξύδι αυτό θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του ξυδιού Τριποδάκης και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης σε κάθε σας μαγείρεμα.
Τιμή 0,62 €

Arion food ξύδι από λευκό κρασί 400ml

Το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 400ml είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε γεύμα. Με την απαλή γεύση του λευκού κρασιού, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση της Arion food στην καθημερινή σας διατροφή.
Τιμή 0,51 €

Gourmet κρέμα βαλσάμικου με ρόδι 220ml

Η Gourmet κρέμα βαλσάμικου με ρόδι 220ml είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποιότητά του. Απολαύστε την πλούσια γεύση του βαλσαμικού σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα του ροδιού σε κάθε δείγμα. Απογειώστε τις γεύσεις των πιάτων σας με αυτή τη μοναδική κρέμα βαλσαμικού. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 1,73 €

Τοπ ξύδι από λευκό κρασί 2x350ml

Το Τοπ ξύδι από λευκό κρασί 2x350ml της εταιρίας ΤΟΠ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με τη λεπτή γεύση του λευκού κρασιού, αυτό το ξύδι θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες ή ακόμα και σε κοκτέιλ για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το Τοπ ξύδι τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus super 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Fresh Super από την εταιρεία Every Day, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Τιμή 2,65 €

O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ

Τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ είναι τα ταμπόν που θα σας προσφέρουν άνεση και προστασία κάθε μέρα. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία και άνεση, χωρίς να νιώθετε τίποτα. Αφήστε πίσω τις ανησυχίες και απολαύστε κάθε στιγμή της μέρας σας με τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ.
Τιμή 1,43 €

Jacobs καφές cappuccino 400gr

Ζεστός καφές cappuccino Jacobs, ιδανικός για να απολαύσετε μια στιγμή χαλάρωσης και απόλαυσης. Με γευστικό αρωματικό και εξαιρετική ποιότητα, αυτός ο καφές θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε ένα καφέ στο Μιλάνο. Αποκτήστε τον Jacobs cappuccino ins 400gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 7,70 €

Θράκη παραδοσιακός φιδές λαχανικών 500gr

Ανακαλύψτε τη γευστική ποικιλία της Θρακιώτικης κουζίνας με τους "Θράκη παραδοσιακούς φιδές λαχανικών 500γρ". Αυτό το παραδοσιακό φαγητό συνδυάζει την πλούσια γεύση των φιδέων με τα αρωματικά και θρεπτικά λαχανικά, προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Τιμή 1,89 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό απολυμαντικό pure powder fresh spray 750ml

Το Klinex Pure Hygiene απολυμαντικό σε σπρέι 750ml είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και υγιεινό. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας ένα αίσθημα φρεσκάδας και ασφάλειας. Μην αφήνετε τους μικροοργανισμούς να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Klinex Pure Hygiene για έναν καθαρό και υγιή χώρο!
Τιμή 2,88 €