• Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου με μέλι 220ml
  • Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου με μέλι 220ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBalsamico

Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου με μέλι 220ml

Η gourmet κρέμα βαλσάμικου με μέλι 220ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με την εξαιρετική του γεύση και ποιότητα. Με την ισορροπημένη γεύση του βαλσαμικού και τη γλυκύτητα του μελιού, αυτή η κρέμα θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, τυριά ή ψητά κρέατα και αφεθείτε σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της ποιότητας!
21065
5201185254560
1,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Musto γνήσιο ξύδι 4lt

Ξίδι της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 2,39 €

Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου κλασική 220ml

Η κρέμα βαλσάμικου Balsamico gourmet είναι η τελεία προσθήκη στις γεύσεις σας. Με την κλασική της γεύση και την πλούσια υφή της, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Απολαύστε την σε σαλάτες, πίτσες, τυροκαλαμποκοπιτακια και άλλα πιάτα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης που προσφέρει. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου!
Τιμή 1,56 €

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με ρόδι 250ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με ρόδι 250ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με την πλούσια γεύση του βαλσαμικού και την εκλεπτυσμένη νότα του ροδιού, αυτό το προϊόν θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες ή ακόμα και σε γλυκά για ένα απρόσμενο αλλά ευχάριστο αποτέλεσμα. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 4,16 €

Μετέωρα ξύδι κόκκινο από αλκοόλη 5 βαθμών 5lt

Ξίδι της εταιρείας Μετέωρα, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Ποσότητα: 5000ml

Τιμή 4,00 €

Τοπ μηλόξυδο 350ml

Το ΤΟΠ Μηλόξιδο κρύβει ένα μυστικό: φτιάχνεται από τον χυμό προσεκτικά επιλεγμένων μήλων. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, τα οξέα του μηλόξιδου αυξάνουν τις καύσεις και περιορίζουν την πρόσληψη λίπους γύρω από την κοιλιά και τη μέση. Επίσης έχει θετική δράση στην «κακή» χοληστερόλη. Το μηλόξιδο, χάρη στη διακριτικά όξινη γεύση του, είναι εξαιρετικό για ψάρια ή θαλασσινά και για γλυκόξινες σαλάτες. Συνδυάζεται εύκολα με σοταρισμένα λαχανικά, σάλτσες BBQ και οστρακοειδή. Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία 500 ml και σε PET 350 ml, με 6% οξύτητα.

Τιμή 1,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης πίνατς φυστίκια 200gr

Οι Συμεωνίδης πίνατς φυστίκια 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστικότητα και ποιότητα. Με τον πλούσιο και αρωματικό τους γευστικό χαρακτήρα, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα φυστίκια Συμεωνίδης σε κάθε σας στιγμή και ανακαλύψτε την απόλαυση της ποιότητας σε κάθε δοση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,18 €

Multy πανάκια γενικής χρήσης wisco duster 10τεμ

Σπογγοπετσέτες της εταιρείας Multy, κατάλληλες για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Οι σπογγοπετσέτες είναι ιδιαίτερα απαλές, ανθεκτικές στην καθημερινή τους χρήση, ενώ διαθέτουν υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρουν μεγάλη άνεση στη χρήση τους καθώς μπορούν να πλυθούν στο χέρι και να στεγνώσουν με μεγάλη ευκολία.

Τιμή 1,28 €

Hell καφές double espresso 250ml

Η Hell energy coffee double espresso 250ml είναι η απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν ένα δυνατό χτύπημα γεύσης και ενέργειας. Με την εκρηκτική του γεύση και την υψηλή περιεκτικότητα καφεΐνης, το Hell energy coffee double espresso 250ml θα σας δώσει την απαραίτητη ανανέωση και δύναμη που χρειάζεστε για την καθημερινότητά σας. Απολαύστε το παγωμένο ή σκέτο, και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 1,02 €

Knorr σάλτσα σόγιας 1,3kg

Η Knorr σάλτσα σόγιας 1,3kg είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση της σόγιας, δίνει ένα μοναδικό άρωμα σε κάθε πιάτο. Απολαύστε την σε σούπες, stir-fries, και όπου αλλού θέλετε να προσθέσετε μια νόστιμη γεύση σόγιας. Αποκτήστε τώρα την Knorr σάλτσα σόγιας 1,3kg για να δώσετε νέα διάσταση στα πιάτα σας!
Τιμή 9,49 €