• Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 4lt
  • Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 4lt
  • Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 4lt
  • Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 4lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 4lt

Το Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 4lt είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση του κόκκινου κρασιού, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την ποιότητα της Arion food και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν.
23774
5203159024933
2,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φάρμα ξύδι απλό 390ml

Το Φάρμα ξύδι απλό 390ml είναι το ιδανικό προϊόν για την καθημερινή σας φροντίδα. Με την φρέσκια γεύση του ξυδιού, θα αναβαθμίσετε κάθε γεύμα σας. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση του Φάρμα ξυδιού και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση και την ποιότητα.
Τιμή 0,36 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με σύκο 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Artio κρέμα βαλσάμικου πορτοκάλι 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου πορτοκάλι 250ml είναι μια μοναδική επιλογή για τις γευστικές ανησυχίες σας. Με την πλούσια γεύση του πορτοκαλιού και την αρωματική νότα του βαλσαμικού, αυτή η κρέμα θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, πιάτα με τυρί ή ακόμα και σε γλυκά για ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν της Artio!
Τιμή 2,72 €

Μετέωρα ξύδι balsamico 250ml

Βαλσάμικο ξίδι της εταιρείας Μετέωρα, το οποίο είναι ένα σκουρόχρωμο, συμπυκνωμένο και αρωματικό ξίδι και παρασκευάζεται από μούστο σταφυλιών. Διαθέτει έντονη οξύτητα και χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντας τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,12 €

Balsamico gourmet κρέμα βαλσάμικου με σύκο 220ml

Η gourmet κρέμα βαλσάμικου με σύκο 220ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την πλούσια γεύση του. Απολαύστε την σε σαλάτες, τυριά ή ψητά λαχανικά για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα την gourmet κρέμα βαλσάμικου με σύκο 220ml της Balsamico και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να την λατρέψετε!
Τιμή 1,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης ροζ

Το Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης ροζ είναι μια εκδοχή των φυτιλιών παραφίνης που χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανάφλεξη κεριών, λαμπάδων και λαμπτήρων. Τα ροζ φυτιλάκια παραφίνης μπορούν να δημιουργήσουν μια ρομαντική και ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε χώρο. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για διακοσμητικούς σκοπούς σε εκδηλώσεις και εκδηλώσεις.
Τιμή 0,38 €

Πήγασος μηλόξυδο 400ml

Το Πήγασος μηλόξυδο 400ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε γεύση και άρωμα στις συνταγές σας. Με τη φρεσκάδα και τη φυσική γεύση του μηλόξυδου Πήγασος, θα αναβαθμίσετε κάθε πιάτο σας σε ένα εκπληκτικό γευστικό ταξίδι. Αποκτήστε το Πήγασος μηλόξυδο 400ml τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική γεύση της φύσης!
Τιμή 0,82 €

Κύκνος τομάτες ψιλοκομμένες 400gr

Ψιλοκομμένες τομάτες χωρίς φλούδα, σε ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό, που δίνουν γεύση και άρωμα στο φαγητό.

Ενισχύουν τη γεύση των κοκκινιστών, ενώ ταιριάζουν με ζυμαρικά και με ριζότο.

Τιμή 1,16 €

Παπαδοπούλου digestive bar με κόκκινα φρούτα σοκολάτα γάλακτος 10x28gr

Το Papadopoulou Digestive Bar με κόκκινα φρούτα, σοκολάτα γάλακτος είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ γεμάτο γεύση και θρεπτικές ιδιότητες. Με συνδυασμό από δημητριακά, φρούτα και σοκολάτα, αυτό το σνακ θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για γλυκό και υγιεινό ενδιάμεσο γεύμα. Απολαύστε το σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με γεύση και ενέργεια!
Τιμή 6,91 €

Duck αποσμητικό τουαλέτας για μέσα στο καζανάκι φρσκάδα θάλασσας 50gr

Αφήστε το Duck αποσμητικό τουαλέτας με άρωμα φρεσκάδας θάλασσας 50gr της εταιρίας Duck να σας μεταφέρει στον κόσμο της φρεσκάδας και της ανανέωσης. Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει και αφήστε το να σας συντροφεύει κάθε μέρα.
Τιμή 3,03 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού