Μαρμελάδες - Μέλια

Ενεργά φίλτρα

Agrifreda μαρμελάδα βερίκοκο 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα βερίκοκο 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας βερίκοκου με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα βερίκοκου είναι ένα γλυκό προϊόν που παρασκευάζεται από την βραστερή επεξεργασία των βερίκοκων μαζί με ζάχαρη, με σκοπό να διατηρηθεί η φυσική γεύση και αρώματα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Agrifreda μαρμελάδα κεράσι 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα κεράσι 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας κερασιού με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα κερασιού παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των κερασιών μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας πορτοκαλιού με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα πορτοκαλιού παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των πορτοκαλιών μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του πορτοκαλιού.

Τιμή 1,40 €

Agrifreda μαρμελάδα ροδάκινο 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα ροδάκινο 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας ροδακίνου με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα ροδακίνου παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των ροδακίνων μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Agrifreda μαρμελάδα φράουλα 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα φράουλα 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας φράουλας με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα φράουλας παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των φράουλων μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Arion food μαρμελάδα βερίκοκο 375gr

Η Arion food μαρμελάδα βερίκοκο 375gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό πρωινό ή μεσημεριανό σνακ. Με φρέσκα βερίκοκα και πλούσια γεύση, αυτή η μαρμελάδα θα σας κάνει να ξυπνήσετε τις γευστικές αισθήσεις σας. Δοκιμάστε την σήμερα και απολαύστε τη γεύση της ποιότητας!
Τιμή 2,73 €

Arion food μαρμελάδα βερίκοκο 500gr

Η μαρμελάδα βερίκοκο 500gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε το πρωινό σας. Με φρέσκα βερίκοκα και πλούσια γεύση, θα σας κάνει να ξυπνήσετε με χαμόγελο στο πρόσωπο. Απολαύστε την σε τοστ, σε κρέπες ή ακόμα και σε γλυκά για ένα γευστικό ταξίδι. Αγοράστε τώρα την Arion food μαρμελάδα βερίκοκο και απολαύστε την υπέροχη γεύση της!
Τιμή 2,26 €

Arion food μαρμελάδα κεράσι 500gr

Η μαρμελάδα κεράσι 500gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του καλοκαιριού όλο το χρόνο. Με φρέσκα κεράσια που συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο, αυτή η μαρμελάδα θα σας ταξιδέψει σε γεύσεις και αρώματα που θα σας κάνουν να την απολαμβάνετε κάθε μέρα. Αγοράστε τώρα τη μαρμελάδα κεράσι 500gr της Arion food και απολαύστε την πλούσια γεύση της!
Τιμή 2,26 €

Arion food μαρμελάδα πορτοκάλι 500gr

Η μαρμελάδα πορτοκάλι 500gr της εταιρίας Arion food είναι μια απόλαυση για τις γεύσεις σας. Με φρέσκο πορτοκάλι και πλούσια γεύση, αυτή η μαρμελάδα θα σας κάνει να θέλετε να τη δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την σε φρυγανισμένο ψωμί ή σε γλυκά κρουασάν για ένα γευστικό πρωινό ή σνακ. Αγοράστε τώρα την μαρμελάδα πορτοκάλι 500gr της Arion food και απολαύστε μια λαχταριστή γεύση που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο!
Τιμή 2,26 €

Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 375gr

Η Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 375gr είναι το τέλειο συνοδευτικό για το πρωινό σας. Με τη φρέσκια, γλυκιά γεύση του ροδακίνου θα αναβαθμίσετε το καθημερινό σας γεύμα. Απολαύστε το σε τοστ, σε γιαούρτι ή ακόμα και σαν γλάσο σε γλυκά. Αποκτήστε την Arion food μαρμελάδα ροδάκινο τώρα και δώστε μια νότα γεύσης στη ζωή σας!
Τιμή 2,73 €

Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 500gr

Η Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του καλοκαιριού όλο το χρόνο. Με φρέσκα ροδάκινα που συλλέγονται στην καλύτερη στιγμή τους, αυτή η μαρμελάδα προσφέρει μια εκρηκτική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές. Απολαύστε τη σε τοστ, για να προσθέσετε γεύση σε γλυκά σας, ή ακόμα και στα γλυκά σας γλυκά για ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων. Αγοράστε τώρα την Arion food μαρμε?
Τιμή 2,26 €

Arion food μαρμελάδα φράουλα 375gr

Η Arion food μαρμελάδα φράουλα 375gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση της φρέσκιας φράουλας κάθε μέρα. Με πλούσια γεύση και απαλή υφή, αυτή η μαρμελάδα θα σας κάνει να ξεχάσετε όλες τις άλλες. Απολαύστε την σε τοστ, σε γλυκά ή ακόμα και σκέτη. Αγοράστε τώρα την Arion food μαρμελάδα φράουλα 375gr και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 2,73 €

Arion food μαρμελάδα φράουλα 500gr

Η μαρμελάδα φράουλα 500gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τις γεύσεις της φρέσκιας φράουλας κάθε μέρα. Με πλούσια γεύση και απαλή υφή, αυτή η μαρμελάδα θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες. Απολαύστε την σε τοστ, γιαούρτι ή ακόμα και σκέτη από το βαζάκι. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 2,26 €

Arion food μέλι ανθέων εισαγωγής 560gr

Το Arion food μέλι ανθέων εισαγωγής 560gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε το σε ψωμί, γιαούρτι ή ακόμα και σκέτο, για ένα γευστικό ταξίδι γεύσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν από την Arion food!
Τιμή 4,16 €

Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 450gr

Απολαύστε τη φυσική γεύση του μελιού ανθέων με θυμάρι 450gr από την Arion food. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη γεύση και την ποιότητά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 7,74 €

Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr

Το Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την απαλή γεύση του μελιού και το άρωμα του θυμαριού, θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να το προσθέσετε στο καλάθι σας αμέσως!
Τιμή 13,27 €

Arion food μέλι θυμαρίσιο 450gr

Το Arion food μέλι θυμαρίσιο 450gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φυσική γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του θυμαριού σε κάθε κουταλιά και ανακαλύψτε τα πολλαπλά οφέλη για την υγεία σας. Αποκτήστε το Arion food μέλι θυμαρίσιο 450gr τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 10,90 €

Arion food μέλι θυμαρίσιο 950gr

Το Arion food μέλι θυμαρίσιο 950gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γλυκιά γεύση του θυμαριού. Με τη φρεσκάδα και την ποιότητα της Arion food, αυτό το μέλι θα σας καταπλήξει με την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το σε φρυγανισμένο ψωμί, γιαούρτι ή ακόμα και στον καφέ σας. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία του!
Τιμή 19,66 €

Arion food μέλι κωνοφόρων ανθέων 950gr

Το Arion food μέλι κωνοφόρων ανθέων 950gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα κερδίσει την αγάπη σας. Με γεύση πλούσια και αρωματική, αυτό το μέλι θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν από την Arion food!
Τιμή 13,32 €

Atlas μέλι mini σε sticks 100x10gr

Τα sticks με μέλι Atlas μέλι mini έχουν μέγεθος 100x10gr. Αυτό σημαίνει ότι κάθε stick περιέχει 10 γραμμάρια μελιού. Είναι ιδανικά για να τα πάρετε μαζί σας και να τα απολαύσετε ως ενέργειατικό σνακ όπου κι αν βρίσκεστε.

Τιμή 10,80 €

Attiki μέλι ελληνικό κλασικό 1kg

Απολαύστε την πλούσια γεύση του ελληνικού κλασικού μελιού Attiki, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στις αρώματα της ελληνικής φύσης. Απολαύστε το σε κάθε σταγόνα και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση του μελιού που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία του Attiki μελιού στον πιο αυθεντικό του ρόλο.
Τιμή 16,97 €

Bonne maman μαρμελάδα με άγρια μύρτιλα χωρίς γλουτένη 370gr

Η Bonne maman μαρμελάδα με άγρια μύρτιλα χωρίς γλουτένη 370gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό πρωινό! Με φρέσκα άγρια μύρτιλα και χωρίς γλουτένη, αυτή η μαρμελάδα θα σας κερδίσει με την εκλεπτυσμένη γεύση της. Απολαύστε την σε τοστ, pancakes ή ακόμα και σε γλυκά για ένα γευστικό ταξίδι!
Τιμή 6,18 €

Bonne maman μαρμελάδα με σύκο χωρίς γλουτένη 370gr

Η Bonne maman μαρμελάδα με σύκο χωρίς γλουτένη 370gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό πρωινό! Με φρέσκα σύκα και χωρίς γλουτένη, αυτή η μαρμελάδα θα σας κάνει να νιώσετε τη γεύση της γλυκιάς επιτυχίας σε κάθε δείγμα. Προσθέστε τη σε το ψωμί, τα τοστ ή ακόμα και στα γλυκά σας για ένα απολαυστικό γεύμα που θα σας κάνει να ξαναγυρίσετε για περισσότερο! Αποκτήστε την Bonne maman μαρμελάδα με σύκο χωρίς γλουτένη 370gr σήμερα και απολαύστε την πλούσια
Τιμή 5,64 €

Bonne maman μαρμελάδα με φράουλα χωρίς γλουτένη 750gr

Η Bonne maman μαρμελάδα με φράουλα χωρίς γλουτένη 750gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική και υγιεινή επιλογή. Με φρέσκες φράουλες και χωρίς γλουτένη, αυτή η μαρμελάδα θα σας κερδίσει με τη γεύση και την ποιότητά της. Απολαύστε τη σε τοστ, pancakes, γιαούρτι ή ακόμα και σε γλυκές συνταγές. Αποκτήστε τη δική σας γυάλα Bonne maman μαρμελάδα σήμερα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία!
Τιμή 8,46 €

Falani μαρμελάδα βατόμουρο 380gr

Η Falani μαρμελάδα βατόμουρο 380gr είναι μια απόλαυση για τις αισθήσεις σας. Με την πλούσια γεύση των βατόμουρων και τη λεία υφή της μαρμελάδας, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Απολαύστε την σε τοστ, γιαούρτι ή ακόμη και σκέτη, και αφήστε τη γλυκιά γεύση της Falani μαρμελάδας να σας συντροφεύει σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 3,08 €

Falani μαρμελάδα βύσσινο 380gr

Η Falani μαρμελάδα βύσσινο 380gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση της φρεσκοστυμμένης βύσσινου σε κάθε δείγμα. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το νόστιμο προϊόν. Απολαύστε την σε τοστ, γιαούρτι ή ακόμα και σκέτη! Αγοράστε τώρα την Falani μαρμελάδα βύσσινο 380gr και απογειώστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,48 €

Falani μαρμελάδα δαμάσκηνο 380gr

Η Falani μαρμελάδα δαμάσκηνο 380gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό πρωινό! Με φρέσκα δαμάσκηνα που έχουν συλλεχθεί με προσοχή και φροντίδα, αυτή η μαρμελάδα θα σας καταπλήξει με την εκλεκτή γεύση της. Απολαύστε την σε τοστ, γιαούρτι ή ακόμα και σε γλυκά και γευστικά γλυκά! Αγοράστε τώρα την Falani μαρμελάδα δαμάσκηνο 380gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,47 €

Falani μαρμελάδα μαυροκέρασο 380gr

Η Falani μαρμελάδα μαυροκέρασο είναι μια απόλαυση για τις γεύσεις σας. Με τη φρουτώδη γεύση του μαυροκεράσου και την πλούσια υφή της μαρμελάδας, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Απολαύστε τη σε τοστ, παγωτό ή ακόμα και σκέτη, και αφήστε την αναζήτηση για την τέλεια γεύση να τελειώσει εδώ. Αποκτήστε την Falani μαρμελάδα μαυροκέρασο 380gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 2,60 €

Falani μαρμελάδα ροδάκινο 380gr

Η Falani μαρμελάδα ροδάκινο 380gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γεύση της φρεσκάδας και της ποιότητας σε κάθε δείγμα. Η λεπτή, απαλή υφή της μαρμελάδας συνδυάζεται με την εκλεπτυσμένη γεύση του ροδακινού για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Απολαύστε την σε τοστ, κρέπες ή σκέτη, και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Τιμή 2,41 €

Falani μαρμελάδα φράουλα 380gr

Η Falani μαρμελάδα φράουλα 380gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γλυκιά γεύση των φράουλων σε κάθε δείγμα. Με φρέσκα φρούτα και ποιοτικά υλικά, αυτή η μαρμελάδα θα σας κάνει να νιώσετε την απόλυτη ικανοποίηση με κάθε δείγμα. Απολαύστε τη σε τοστ, γιαγιάδες ή ακόμα και σε γλυκές συνταγές. Αποκτήστε την Falani μαρμελάδα φράουλα 380gr σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 2,51 €

Frulita μαρμελάδα βερίκοκο βάζο 450gr

Η "Frulita μαρμελάδα βερίκοκο βάζο 450γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας βερίκοκου με συνολικό βάρος 450 γραμμάρια. Οι μαρμελάδες Frulita είναι επώνυμες μαρμελάδες που παρασκευάζονται από διάφορα φρούτα, και συγκεκριμένα, αυτή η μαρμελάδα είναι βερίκοκο.

Τιμή 1,07 €

Frulita μαρμελάδα ροδάκινο βάζο 450gr

Η "Frulita μαρμελάδα ροδάκινο βάζο 450γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας ροδακίνου με συνολικό βάρος 450 γραμμάρια. Οι μαρμελάδες Frulita είναι επώνυμες μαρμελάδες που παρασκευάζονται από διάφορα φρούτα, και συγκεκριμένα, αυτή η μαρμελάδα είναι ροδάκινο.

Τιμή 1,07 €

Hai μέλι ανθέων 720gr

Το Hai μέλι ανθέων 720gr της εταιρίας Χαϊτογλου είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του αυτού του μελιού και αποκτήστε ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε εντελώς ικανοποιημένοι. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 6,99 €

Mama Mia μέλι από άνθη & εσπεριδοειδή 900gr

Το μέλι ανθέων της εταιρείας MamaMia έχει ιδιαίτερα γλυκιά γεύση, μελένιο γήινο άρωμα και ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Συνίσταται να καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς κρυσταλλώνει σε 1 με 2 μήνες. Έχει τονωτικές και ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες. Βοηθά στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ δίνει ενέργεια και αντοχή.

Τιμή 3,75 €

St, dalfour μαρμελάδα μήλο και κανέλα 284gr

Η St. Dalfour μαρμελάδα μήλο και κανέλα 284gr είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αναζητούν ένα γευστικό και υγιεινό προϊόν. Η αρμελάδα αυτή συνδυάζει τη φρεσκάδα του μήλου με το αρωματικό άρωμα της κανέλας, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την σε τοστ, γιαούρτι ή ακόμα και σκέτη, για ένα γευστικό διάλειμμα που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 3,63 €

Αμελί μέλι ανθέων 450gr

Το Αμελί μέλι ανθέων 450gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τη γλυκιά γεύση του μελιού σε κάθε κουταλιά και ανακαλύψτε τα οφέλη του για την υγεία σας. Με το Αμελί μέλι ανθέων 450gr θα αναβαθμίσετε κάθε γεύμα και γλυκάνετε τις στιγμές σας με φυσικό τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Αμελί!
Τιμή 4,07 €

Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr

Το Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν φυσικό και γευστικό μέλι υψηλής ποιότητας. Με τις ανθότυπες νότες γεύσης και την απαλή υφή του, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε το σκέτο, πάνω σε γιαούρτι ή σε συνταγές μαγειρικής για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Αγοράστε τώρα και αφεθείτε στη γοητεία του Αμελί μελιού!
Τιμή 21,56 €

Ανθέμια μέλι 450gr

Το "Ανθέμια μέλι 450γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 450 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

Τιμή 2,31 €

Ανθέμια μέλι 900gr

Το "Ανθέμια μέλι 900γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 900 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

Τιμή 3,96 €

Ζωγράφος μαρμελάδα βερίκοκο με φρουκτόζη 415gr

Με 30% λιγότερες θερμίδες από τις κοινές μαρμελάδες. Για σωστή και φυσική διατροφή. Περιέχει φρουκτόζη αντί για ζάχαρη σαν γλυκαντική ύλη. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της φρουκτόζης. Δεν περιέχει συντηρητικά, ούτε τεχνητό άρωμα ή χρώμα.

Τιμή 3,22 €

Ζωγράφος μαρμελάδα βύσσινο με φρουκτόζη 415gr

Με 30% λιγότερες θερμίδες από τις κοινές μαρμελάδες. Για σωστή και φυσική διατροφή. Περιέχει φρουκτόζη αντί για ζάχαρη σαν γλυκαντική ύλη. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της φρουκτόζης. Δεν περιέχει συντηρητικά, ούτε τεχνητό άρωμα ή χρώμα.

Τιμή 3,22 €

Ζωγράφος μαρμελάδα δαμάσκηνο με φρουκτόζη 415gr

Οι μαρμελάδες ΖΩΓΡΑΦΟΣ έχουν 30% λιγότερες θερμίδες από τις κοινές μαρμελάδες.

Αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν είναι ότι δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά φρουκτόζη η οποία έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες.Συνεπώς με η  κατανάλωσή τους οδηγεί σε μικρότερη αύξηση της γλυκόζης στο αίμα.

Είναι η καλύτερη επιλογή για τους διαβητικούς στα πλαίσια δίαιτας και μετά από συμβολή γιατρού ή από ανθρώπους που προσέχουν την διατροφή τους.

Δεν περιέχουν συντηρητικά, ούτε τεχνητό άρωμα ή χρώμα.

Τιμή 3,22 €

Ζωγράφος μαρμελάδα νεράντζι με φρουκτόζη 415gr

Η Ζωγράφος μαρμελάδα νεράντζι με φρουκτόζη 415gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του φρέσκου νεραντζιού σε κάθε δείπνο. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή της, αυτή η μαρμελάδα θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές. Απολαύστε την σε τοστ, σε γλυκά ή ακόμα και σκέτη. Αγοράστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,04 €

Ζωγράφος μαρμελάδα φράουλα με φρουκτόζη 415gr

Με 30% λιγότερες θερμίδες από τις κοινές μαρμελάδες. Για σωστή και φυσική διατροφή. Περιέχει φρουκτόζη αντί για ζάχαρη σαν γλυκαντική ύλη. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της φρουκτόζης. Δεν περιέχει συντηρητικά, ούτε τεχνητό άρωμα ή χρώμα.

Τιμή 3,22 €

Ζωγράφος μαρμελάδα φρούτα του δάσους με φρουκτόζη 415gr

Οι μαρμελάδες ΖΩΓΡΑΦΟΣ έχουν 30% λιγότερες θερμίδες από τις κοινές μαρμελάδες.

Αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν είναι ότι δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά φρουκτόζη η οποία έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες.Συνεπώς με η  κατανάλωσή τους οδηγεί σε μικρότερη αύξηση της γλυκόζης στο αίμα.

Είναι η καλύτερη επιλογή για τους διαβητικούς στα πλαίσια δίαιτας και μετά από συμβολή γιατρού ή από ανθρώπους που προσέχουν την διατροφή τους.

Δεν περιέχουν συντηρητικά, ούτε τεχνητό άρωμα ή χρώμα.

Τιμή 3,96 €

Κυψέλη μέλι 454gr

Η "Κυψέλη μέλι 454γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μελιού της εταιρείας Κυψέλη, με συνολικό βάρος 454 γραμμάρια.

Το μέλι που προέρχεται από την εταιρεία Κυψέλη πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής της εταιρείας. Η συσκευασία 454 γραμμαρίων είναι κοινή συσκευασία για την πώληση μελιού, η οποία μπορεί να είναι βολική για την καθημερινή χρήση.

Τιμή 4,19 €

Κυψέλη μέλι μίνι 200x20gr

Η Κυψέλη μέλι μίνι 200x20gr της εταιρίας Regina είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του πιο φρέσκου μελιού. Κάθε μικρή κυψέλη περιέχει 20gr από το πιο πλούσιο και γλυκό μέλι, το οποίο διατηρεί όλες τις θρεπτικές του ιδιότητες. Αφεθείτε στην απόλαυση και αφήστε τη γεύση του μελιού να σας ταξιδέψει. Αποκτήστε τώρα την Κυψέλη μέλι μίνι 200x20gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 27,97 €

Μπρέτας μαρμελάδα φράουλα βάζο 370gr

Η μαρμελάδα φράουλα της εταιρείας "Μπρέτας" είναι ένα δημοφιλές προϊόν που παρασκευάζεται από φρέσκες φράουλες. Είναι ένα γλυκό και αρωματικό υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Τιμή 2,35 €

Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φράουλα βάζο 680gr

Η "Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φράουλα βάζο 680γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μαρμελάδας φράουλας της εταιρείας Οικογένεια Χαλβατζή, με συνολικό βάρος 680 γραμμάρια.

Τιμή 5,71 €

Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φρούτα του δάσους βάζο 680gr

Η "Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φρούτα του δάσους βάζο 680γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μαρμελάδας φρούτων του δάσους της εταιρείας Οικογένεια Χαλβατζή, με συνολικό βάρος 680 γραμμάρια.

Τιμή 5,64 €

Όλυμπος μέλι ανθέων 180x20gr

Το Όλυμπος μέλι ανθέων 180x20gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τη γλυκιά απόλαυση του μελιού σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση των ανθέων. Με το Όλυμπος μέλι ανθέων, κάθε στιγμή γίνεται μια γιορτή γεύσης και απόλαυσης. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο γεύμα!
Τιμή 76,73 €

Όλυμπος μέλι ανθέων 850gr

Το Όλυμπος μέλι ανθέων 850gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση και τα οφέλη του μελιού στο έπακρο. Με αγνές ανθούς και μοναδική γεύση, αυτό το μέλι δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Απολαύστε το σκέτο, πάνω σε γιαούρτι ή σε συνταγές για να προσθέσετε γλυκύτητα και θρεπτική αξία. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του Όλυμπου μελιού!
Τιμή 10,31 €

Όλυμπος μερμελάδα βερίκοκο 180x20gr

Η μερμελάδα βερίκοκο της εταιρίας Όλυμπος είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και υγιεινό πρωινό! Με 100% φρέσκα βερίκοκα και χωρίς πρόσθετα συντηρητικά, αυτή η μερμελάδα θα σας κάνει να αισθανθείτε τη φρεσκάδα και τη γλυκιά γεύση των ελληνικών φρούτων. Προσθέστε τη σε φρυγανιές, τοστ ή γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό ή σνακ! Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε μια γευστική εμπειρία που θα
Τιμή 17,11 €

Όλυμπος μερμελάδα κεράσι 180x20gr

Η μερμελάδα κεράσι της εταιρίας Όλυμπος είναι ένα νόστιμο και αρωματικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει στην γεύση των φρέσκων κερασιών. Με την πλούσια γεύση και την τέλεια υφή της, αυτή η μερμελάδα θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα γλυκά. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια, για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την παντού και πάντα!
Τιμή 17,11 €

Όλυμπος μερμελάδα ροδάκινο 180x20gr

Η μερμελάδα ροδάκινο της εταιρίας Όλυμπος είναι ένα λαχταριστό γλυκό, φτιαγμένο με φρέσκα ροδάκινα που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των απολαύσεων. Με την απίστευτη γεύση του ροδακινιού και την τραγανή υφή του, αυτή η μερμελάδα θα σας κάνει να τη θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το ως επιδόρπιο με γιαούρτι ή σκέτο, και δημιουργήστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση!
Τιμή 17,11 €

Όλυμπος μερμελάδα φράουλα 180x20gr

Η Όλυμπος μερμελάδα φράουλα 180x20gr είναι ένα μοναδικό προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την εκλεπτυσμένη γεύση της φράουλας και την απαλή υφή της μερμελάδας, αυτό το προϊόν θα γίνει η αγαπημένη επιλογή σας για το πρωινό ή το διάλειμμα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη γεύση της Όλυμπος μερμελάδας φράουλας και να ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 17,11 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού