• Ανθέμια μέλι 900gr Regina - 1
  • Ανθέμια μέλι 900gr Regina - 2
  • Ανθέμια μέλι 900gr Regina - 3
  • Ανθέμια μέλι 900gr Regina - 4
  • Ανθέμια μέλι 900gr Regina - 5
  • Ανθέμια μέλι 900gr Regina - 6
  • Ανθέμια μέλι 900gr Regina - 1
  • Ανθέμια μέλι 900gr Regina - 2
  • Ανθέμια μέλι 900gr Regina - 3
  • Ανθέμια μέλι 900gr Regina - 4
  • Ανθέμια μέλι 900gr Regina - 5
  • Ανθέμια μέλι 900gr Regina - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςRegina

Ανθέμια μέλι 900gr

Το "Ανθέμια μέλι 900γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 900 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

1198
5200104490102
3,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το "Ανθέμια μέλι 900γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 900 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

Το μέλι έχει πολλές χρήσεις, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικό σε φαγητά, ποτά, και γλυκίσματα, καθώς και συστατικό για διάφορες συνταγές. Επίσης, το μέλι θεωρείται ότι έχει ορισμένα θεραπευτικά χαρακτηριστικά και ενδέχεται να έχει οφέλη για την υγεία όταν καταναλώνεται με μέτρο.

Το μέλι μπορεί να ποικίλλει στο χρώμα, τη γεύση και την υφή ανάλογα με την περιοχή και τον τύπο των λουλουδιών από τα οποία συλλέγεται ο νέκταρ. Το μέλι Ανθέμια ενδέχεται να έχει ιδιαίτερες γευστικές και αρωματικές ιδιότητες, ανάλογα με την περιοχή παραγωγής και το φυτικό περιβάλλον.

Είναι σημαντικό να ελέγχετε την προέλευση και την ποιότητα του μελιού που αγοράζετε, καθώς η ποιότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εταιρεία και τη διαδικασία παραγωγής.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αμελί μέλι ανθέων 450gr

Το Αμελί μέλι ανθέων 450gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τη γλυκιά γεύση του μελιού σε κάθε κουταλιά και ανακαλύψτε τα οφέλη του για την υγεία σας. Με το Αμελί μέλι ανθέων 450gr θα αναβαθμίσετε κάθε γεύμα και γλυκάνετε τις στιγμές σας με φυσικό τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Αμελί!
Τιμή 4,07 €

Όλυμπος μέλι ανθέων 180x20gr

Το Όλυμπος μέλι ανθέων 180x20gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τη γλυκιά απόλαυση του μελιού σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση των ανθέων. Με το Όλυμπος μέλι ανθέων, κάθε στιγμή γίνεται μια γιορτή γεύσης και απόλαυσης. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο γεύμα!
Τιμή 76,73 €

Φίνο μέλι ελληνικό σε γυάλινο βάζο 900gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του ελληνικού μελιού Φίνο σε ένα γυάλινο βάζο 900gr. Απολαύστε τη φυσική γλυκύτητα και την αυθεντική γεύση του μελιού από την εταιρία Φίνο. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γευστική εμπειρία που σας προσφέρει το μέλι Φίνο.
Τιμή 9,50 €

Κυψέλη μέλι 454gr

Η "Κυψέλη μέλι 454γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μελιού της εταιρείας Κυψέλη, με συνολικό βάρος 454 γραμμάρια.

Το μέλι που προέρχεται από την εταιρεία Κυψέλη πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής της εταιρείας. Η συσκευασία 454 γραμμαρίων είναι κοινή συσκευασία για την πώληση μελιού, η οποία μπορεί να είναι βολική για την καθημερινή χρήση.

Τιμή 4,19 €

Φίνο μέλι ελληνικό σε γυάλινο βάζο 450gr

Το ελληνικό μέλι της εταιρίας Φίνο είναι πλούσιο σε γεύση και αρώματα, φτιαγμένο με μεράκι και παραδοσιακές μεθόδους. Κάθε κουταλιά αποτελεί μια εκρηκτική γευστική εμπειρία, που θα σας ταξιδέψει στην ελληνική υπαίθρου. Απολαύστε το σε κάθε πρωινό σας ή σε κάθε γλυκό σας γεύμα και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Ελλάδας.
Τιμή 5,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Felce azzurra αφρόλουτρο νάρκισσος 650ml

Αρωματικό αφρόλουτρο σώματος με νότες από νάρκισσο, βανίλια και πατσουλί. Καθαρίζει απαλά το δέρμα και το αφήνει αρωματισμένο.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,86 €

Misko λαζάνια 500gr

Τα μακαρόνια MISKO Λαζάνια μοιάζουν με σπαγγέτι αλλά είναι πιο πλατιά και φαρδιά και γι'αυτό έχουν διαφορετικό χρόνο βρασμού, αλλά και διαφορετική γεύση. Λόγω του ιδιαίτερου σχήματος τους είναι από τα πιο νόστιμα και χορταστικά είδη ζυμαρικών. Τρώγονται με οποιαδήποτε σαλτσα, αλλά συνηθίζονται περισσότερο με θαλασσινα ή ακόμη και σε σαλατα με λαχανικα.

Τιμή 1,27 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods color 54τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Color 54τεμ είναι η τέλεια επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και λαμπερά χρώματα. Ξεχάστε τον κόπο του μέτρημα και τη διανομή του υγρού, απλά ρίξτε μια κάψουλα στο πλυντήριο και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα άγγιγμα χρώματος. Αποκτήστε τις Ariel All in 1 Pods Color 54τεμ τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο ρούχων!
Τιμή 18,36 €