• Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 375gr Arion food - 1
  • Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 375gr Arion food - 2
  • Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 375gr Arion food - 1
  • Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 375gr Arion food - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 375gr

Η Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 375gr είναι το τέλειο συνοδευτικό για το πρωινό σας. Με τη φρέσκια, γλυκιά γεύση του ροδακίνου θα αναβαθμίσετε το καθημερινό σας γεύμα. Απολαύστε το σε τοστ, σε γιαούρτι ή ακόμα και σαν γλάσο σε γλυκά. Αποκτήστε την Arion food μαρμελάδα ροδάκινο τώρα και δώστε μια νότα γεύσης στη ζωή σας!
23748
2118778800017
2,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bonne maman μαρμελάδα με φράουλα χωρίς γλουτένη 750gr

Η Bonne maman μαρμελάδα με φράουλα χωρίς γλουτένη 750gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική και υγιεινή επιλογή. Με φρέσκες φράουλες και χωρίς γλουτένη, αυτή η μαρμελάδα θα σας κερδίσει με τη γεύση και την ποιότητά της. Απολαύστε τη σε τοστ, pancakes, γιαούρτι ή ακόμα και σε γλυκές συνταγές. Αποκτήστε τη δική σας γυάλα Bonne maman μαρμελάδα σήμερα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία!
Τιμή 8,46 €

Ζωγράφος μαρμελάδα βερίκοκο με φρουκτόζη 415gr

Με 30% λιγότερες θερμίδες από τις κοινές μαρμελάδες. Για σωστή και φυσική διατροφή. Περιέχει φρουκτόζη αντί για ζάχαρη σαν γλυκαντική ύλη. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της φρουκτόζης. Δεν περιέχει συντηρητικά, ούτε τεχνητό άρωμα ή χρώμα.

Τιμή 3,22 €

Όλυμπος μερμελάδα κεράσι 180x20gr

Η μερμελάδα κεράσι της εταιρίας Όλυμπος είναι ένα νόστιμο και αρωματικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει στην γεύση των φρέσκων κερασιών. Με την πλούσια γεύση και την τέλεια υφή της, αυτή η μερμελάδα θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα γλυκά. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια, για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την παντού και πάντα!
Τιμή 17,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Monster ενεργειακό ποτό energy ultra 500ml

Κάποιοι άνθρωποι δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Μόλις πάρουν αυτό που νόμιζαν ότι ήθελαν, θέλουν πάντα περισσότερα. Οι οδηγοί των ομάδων μας και τα Monster Girls δε διαφέρουν - μας το έλεγαν με υπονοούμενα τώρα τελευταία.Μας ζητούσαν ένα νέο ποτό Monster. Λίγο λιγότερο γλυκό, με πιο ελαφριά γεύση και μηδέν ζάχαρη, αλλά με μια γεμάτη δόση του ενεργειακού μας μείγματος Monster.Χωρίς αμφιβολία, το λευκό είναι το νέο μαύρο. Ορίστε! Monster Energy UltraΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΛΚΟΟΛΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΤΟ ΜΕ ΤΑΥΡΙΝΗ, ΚΑΦΕΪΝΗ, ΙΝΟΣΙΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ (Β2, Β3, Β6, Β12), ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ.ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΦΕΪΝΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΚΥΟΥΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ Η ΑΤΟΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΪΝΗ (32mg/100ml). ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΡΟΠΟ.ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΞΗΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΒΛΕΠΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ.

Τιμή 1,26 €

Lipton ice tea πράσινο τσάι με λεμόνι χωρίς ζάχαρη 1,5lt

Αναζωογονητικό πράσινο τσάι με λεμόνι χωρίς ζάχαρη από την Lipton, σε μεγάλη συσκευασία 1,5lt. Απολαύστε τη δροσιά του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα του λεμονιού, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Το τέλειο ρόφημα για να αναζωογονηθείτε και να απολαύσετε μια ελαφριά αίσθηση γλυκύτητας, χωρίς επιπλέον θερμίδες. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να φέρει στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 1,50 €

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1500gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1500gr 50τεμ της εταιρίας Lux-Plast είναι ο τέλειος τρόπος να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και άνεση. Με μεγάλη χωρητικότητα 1500gr και ποιοτική κατασκευή, αυτό το σκεύος θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε την ποιότητα και την αξιοπιστία της Lux-Plast!
Τιμή 6,43 €

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων classic 60τεμ

Οι ταμπλέτες Finish Classic είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των πιάτων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν λαμπερά και καθαρά αποτελέσματα, αφήνοντας τα πιάτα σας αψεγάδιαστα. Αποκτήστε τώρα το κουτί των 60 ταμπλετών Finish Classic και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα σε κάθε πλύση.
Τιμή 7,88 €

Riso scotti ρύζι vialone nano 1kg

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Riso Scotti ρυζιού vialone nano 1kg. Με αυτό το υψηλής ποιότητας προϊόν, θα απολαύσετε τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης και θρεπτικών οφελών. Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση στο μαγείρεμα και δημιουργήστε υγιεινά και νόστιμα γεύματα για ολόκληρη την οικογένεια.
Τιμή 9,52 €