• Ανθέμια μέλι 450gr Regina - 1
  • Ανθέμια μέλι 450gr Regina - 2
  • Ανθέμια μέλι 450gr Regina - 3
  • Ανθέμια μέλι 450gr Regina - 4
  • Ανθέμια μέλι 450gr Regina - 5
  • Ανθέμια μέλι 450gr Regina - 6
  • Ανθέμια μέλι 450gr Regina - 1
  • Ανθέμια μέλι 450gr Regina - 2
  • Ανθέμια μέλι 450gr Regina - 3
  • Ανθέμια μέλι 450gr Regina - 4
  • Ανθέμια μέλι 450gr Regina - 5
  • Ανθέμια μέλι 450gr Regina - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςRegina

Ανθέμια μέλι 450gr

Το "Ανθέμια μέλι 450γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 450 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

1197
5200104490119
2,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το "Ανθέμια μέλι 450γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 450 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

Το μέλι έχει πολλές χρήσεις, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικό σε φαγητά, ποτά, και γλυκίσματα, καθώς και συστατικό για διάφορες συνταγές. Επίσης, το μέλι θεωρείται ότι έχει ορισμένα θεραπευτικά χαρακτηριστικά και ενδέχεται να έχει οφέλη για την υγεία όταν καταναλώνεται με μέτρο.

Το μέλι μπορεί να ποικίλλει στο χρώμα, τη γεύση και την υφή ανάλογα με την περιοχή και τον τύπο των λουλουδιών από τα οποία συλλέγεται ο νέκταρ. Το μέλι Ανθέμια ενδέχεται να έχει ιδιαίτερες γευστικές και αρωματικές ιδιότητες, ανάλογα με την περιοχή παραγωγής και το φυτικό περιβάλλον.

Είναι σημαντικό να ελέγχετε την προέλευση και την ποιότητα του μελιού που αγοράζετε, καθώς η ποιότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εταιρεία και τη διαδικασία παραγωγής.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φίνο μέλι ελληνικό σε γυάλινο βάζο 900gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του ελληνικού μελιού Φίνο σε ένα γυάλινο βάζο 900gr. Απολαύστε τη φυσική γλυκύτητα και την αυθεντική γεύση του μελιού από την εταιρία Φίνο. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γευστική εμπειρία που σας προσφέρει το μέλι Φίνο.
Τιμή 9,50 €

Σίθων μέλι θυμαρίσιο 950gr

Απολαύστε την αυθεντική γεύση του Σίθων μελιού θυμαρίσιου 950gr. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του θυμαριού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας διατροφή με τον πιο νόστιμο τρόπο.
Τιμή 21,99 €

Attiki μέλι ελληνικό κλασικό 1kg

Απολαύστε την πλούσια γεύση του ελληνικού κλασικού μελιού Attiki, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στις αρώματα της ελληνικής φύσης. Απολαύστε το σε κάθε σταγόνα και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση του μελιού που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία του Attiki μελιού στον πιο αυθεντικό του ρόλο.
Τιμή 16,97 €

Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr

Το Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την απαλή γεύση του μελιού και το άρωμα του θυμαριού, θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να το προσθέσετε στο καλάθι σας αμέσως!
Τιμή 13,27 €

Όλυμπος μέλι ανθέων 850gr

Το Όλυμπος μέλι ανθέων 850gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση και τα οφέλη του μελιού στο έπακρο. Με αγνές ανθούς και μοναδική γεύση, αυτό το μέλι δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Απολαύστε το σκέτο, πάνω σε γιαούρτι ή σε συνταγές για να προσθέσετε γλυκύτητα και θρεπτική αξία. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του Όλυμπου μελιού!
Τιμή 10,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml

Το Ajax Expert Καθαριστικό Spray διευκολύνει τον καθαρισμό του μπάνιου σας με 100% καθαριστική δύναμη κατά των αλάτων. Σκοτώνει το 99,99% των βακτηρίων.

Σε μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 3,50 €

Trata τονοσαλάτα με φακές 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με το αγαπημένο ελληνικό όσπριο, τις φακές, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €

Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml

Το Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml της εταιρίας Axion είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με τη φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού και την ισχυρή του σύνθεση, το Axion υγρό καθαριστικό θα αφήσει τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε έναν καθαρισμό που διαρκεί!

Τιμή 2,35 €

Nuvoletta υγρό πλυντηρίου ρούχων marsiglia 3lt

Υγρό απορρυπαντικό ρούχων Nuvoletta με σαπούνι Μασσαλίας. Έχει προσεγμένη σύνθεση με βασικό συστατικό το σαπούνι Μασσαλίας για απαλό καθαρισμό, ώστε να είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων αλλά και στο χέρι. Κατάλληλο για χρωματιστά και ευαίσθητα ρούχα.

Τιμή 3,59 €