• Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr  - 1
  • Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr  - 2
  • Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr  - 3
  • Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr  - 1
  • Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr  - 2
  • Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr  - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΑμελί

Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr

Το Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν φυσικό και γευστικό μέλι υψηλής ποιότητας. Με τις ανθότυπες νότες γεύσης και την απαλή υφή του, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε το σκέτο, πάνω σε γιαούρτι ή σε συνταγές μαγειρικής για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Αγοράστε τώρα και αφεθείτε στη γοητεία του Αμελί μελιού!
23510
5200100552026
21,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 450gr

Απολαύστε τη φυσική γεύση του μελιού ανθέων με θυμάρι 450gr από την Arion food. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη γεύση και την ποιότητά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 7,74 €

Αμελί μέλι ανθέων 450gr

Το Αμελί μέλι ανθέων 450gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τη γλυκιά γεύση του μελιού σε κάθε κουταλιά και ανακαλύψτε τα οφέλη του για την υγεία σας. Με το Αμελί μέλι ανθέων 450gr θα αναβαθμίσετε κάθε γεύμα και γλυκάνετε τις στιγμές σας με φυσικό τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Αμελί!
Τιμή 4,07 €

Κυψέλη μέλι 454gr

Η "Κυψέλη μέλι 454γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μελιού της εταιρείας Κυψέλη, με συνολικό βάρος 454 γραμμάρια.

Το μέλι που προέρχεται από την εταιρεία Κυψέλη πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής της εταιρείας. Η συσκευασία 454 γραμμαρίων είναι κοινή συσκευασία για την πώληση μελιού, η οποία μπορεί να είναι βολική για την καθημερινή χρήση.

Τιμή 4,19 €

Φίνο μέλι ελληνικό σε γυάλινο βάζο 900gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του ελληνικού μελιού Φίνο σε ένα γυάλινο βάζο 900gr. Απολαύστε τη φυσική γλυκύτητα και την αυθεντική γεύση του μελιού από την εταιρία Φίνο. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γευστική εμπειρία που σας προσφέρει το μέλι Φίνο.
Τιμή 9,50 €

Ομοσπονδία μέλι ανθέων 900gr

Η "Ομοσπονδία μέλι ανθέων 900γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μελιού ανθέων από την εταιρεία Ομοσπονδία, με συνολικό βάρος 900 γραμμάρια.

Τιμή 6,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ κρεμάστρα πλαστική 6τεμ

Η κρεμάστρα ρούχων της εταιρείας Cyclops σας βοηθάει να οργανώνετε την ντουλάπα σας και παράλληλα να εξοικονομείτε επιπλέον χώρο. Είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, ένα υλικό ελαφρύ που συνήθως χρησιμοποιείται για μπλούζες, φορέματα, πουκάμισα και άλλα.

Τιμή 1,77 €

Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft

Η Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών τους. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια σας, προσφέρει μια απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα. Αποκτήστε την Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια κάθε μέρα!
Τιμή 3,14 €

D&D σφουγγάρι μπάνιου 1τεμ

Τα σφουγγάρια μπάνιου είναι αξεσουάρ καθαρισμού που χρησιμοποιούνται κατά το μπάνιο για τον απαλό καθαρισμό του σώματος. Συνήθως κατασκευάζονται από μαλακά υλικά που μπορούν να αφαιρέσουν το σαπούνι και τη λεπτή βρωμιά από το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια απαλή μασάζ.

Τιμή 0,36 €

Neomat σκόνη πλυντηρίου ρούχων μπλε 40μεζ 2kg

Η Neomat σκόνη πλυντηρίου ρούχων μπλε 40μεζ 2kg είναι η ιδανική επιλογή για άψογα καθαρά ρούχα. Με τη μοναδική της σύνθεση, εγγυάται αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Αφαιρεί αποτελεσματικά και τους πιο δύσκολους λεκέδες, δίνοντας νέα ζωή στα ρούχα σας. Αφήνει ευχάριστο άρωμα με μακρά διάρκεια, κάνοντας τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα. Αποκτήστε τη Neomat σκόνη πλυντηρίου ρούχων μπλε 40μεζ 2kg και δώστε ένα νέο αέρα στην καθημεριν
Τιμή 6,75 €