• Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 450gr Arion food - 1
  • Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 450gr Arion food - 2
  • Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 450gr Arion food - 3
  • Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 450gr Arion food - 1
  • Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 450gr Arion food - 2
  • Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 450gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 450gr

Απολαύστε τη φυσική γεύση του μελιού ανθέων με θυμάρι 450gr από την Arion food. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη γεύση και την ποιότητά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
23756
2111776000014
7,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr

Το Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την απαλή γεύση του μελιού και το άρωμα του θυμαριού, θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να το προσθέσετε στο καλάθι σας αμέσως!
Τιμή 13,27 €

Attiki μέλι ελληνικό κλασικό 1kg

Απολαύστε την πλούσια γεύση του ελληνικού κλασικού μελιού Attiki, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στις αρώματα της ελληνικής φύσης. Απολαύστε το σε κάθε σταγόνα και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση του μελιού που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία του Attiki μελιού στον πιο αυθεντικό του ρόλο.
Τιμή 16,97 €

Ομοσπονδία μέλι ανθέων 900gr

Η "Ομοσπονδία μέλι ανθέων 900γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μελιού ανθέων από την εταιρεία Ομοσπονδία, με συνολικό βάρος 900 γραμμάρια.

Τιμή 6,61 €

Όλυμπος μέλι ανθέων 180x20gr

Το Όλυμπος μέλι ανθέων 180x20gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τη γλυκιά απόλαυση του μελιού σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση των ανθέων. Με το Όλυμπος μέλι ανθέων, κάθε στιγμή γίνεται μια γιορτή γεύσης και απόλαυσης. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο γεύμα!
Τιμή 76,73 €

Arion food μέλι ανθέων εισαγωγής 560gr

Το Arion food μέλι ανθέων εισαγωγής 560gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε το σε ψωμί, γιαούρτι ή ακόμα και σκέτο, για ένα γευστικό ταξίδι γεύσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν από την Arion food!
Τιμή 4,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Jannis παστέλι με σουσάμι 40gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,51 €

Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml

Το Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με χαμομήλι θα χαρίσει αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης στα μαλλιά σας, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το Timotei σαμπουάν σήμερα και απολαύστε τα πιο απαλά και λαμπερά μαλλιά που είχατε ποτέ!
Τιμή 2,98 €

Λάβδας καραμέλες γάλακτος 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες γάλακτος 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γλυκές στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Κάθε δαχτυλίδι καραμέλας σας υπόσχεται μια μαγική εμπειρία γεύσης, με την απαλή γεύση του γάλακτος να σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές αναμνήσεις. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και αφεθείτε στη γεύση των Λάβδας καραμέλων γάλακτος, για μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 8,98 €

Jumbo crunchy waves κρέμα και άνιθος χωρίς γλουτένη 90gr

Η Jumbo crunchy waves κρέμα και άνιθος χωρίς γλουτένη 90gr από την Ohonos snacks θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση της. Απολαύστε ένα νόστιμο σνακ χωρίς αναστολές και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της!
Τιμή 1,12 €