• Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr Arion food - 1
  • Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr Arion food - 2
  • Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr Arion food - 3
  • Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr Arion food - 1
  • Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr Arion food - 2
  • Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr

Το Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την απαλή γεύση του μελιού και το άρωμα του θυμαριού, θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να το προσθέσετε στο καλάθι σας αμέσως!
23757
2113706400017
13,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ανθέμια μέλι 450gr

Το "Ανθέμια μέλι 450γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 450 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

Τιμή 2,39 €

Σίθων μέλι θυμαρίσιο 950gr

Απολαύστε την αυθεντική γεύση του Σίθων μελιού θυμαρίσιου 950gr. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του θυμαριού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας διατροφή με τον πιο νόστιμο τρόπο.
Τιμή 21,99 €

Όλυμπος μέλι ανθέων 850gr

Το Όλυμπος μέλι ανθέων 850gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση και τα οφέλη του μελιού στο έπακρο. Με αγνές ανθούς και μοναδική γεύση, αυτό το μέλι δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Απολαύστε το σκέτο, πάνω σε γιαούρτι ή σε συνταγές για να προσθέσετε γλυκύτητα και θρεπτική αξία. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του Όλυμπου μελιού!
Τιμή 10,31 €

Arion food μέλι θυμαρίσιο 950gr

Το Arion food μέλι θυμαρίσιο 950gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γλυκιά γεύση του θυμαριού. Με τη φρεσκάδα και την ποιότητα της Arion food, αυτό το μέλι θα σας καταπλήξει με την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το σε φρυγανισμένο ψωμί, γιαούρτι ή ακόμα και στον καφέ σας. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία του!
Τιμή 19,66 €

Arion food μέλι κωνοφόρων ανθέων 950gr

Το Arion food μέλι κωνοφόρων ανθέων 950gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα κερδίσει την αγάπη σας. Με γεύση πλούσια και αρωματική, αυτό το μέλι θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν από την Arion food!
Τιμή 13,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml

Το Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, το Balsamico ξύδι θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ενδιαφέροντα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις μαγειρικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,19 €

Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα 20cm 25τεμ

Το Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα 20cm 25τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την εξαιρετική του ποιότητα και αντοχή, εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας θα είναι πάντα τέλεια ψημένα και χωρίς να κολλάνε. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μαγείρεμα χωρίς το άγχος του καθαρισμού μετά! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,26 €

Lux σφουγγάρι μπάνιου massage 07-70

Το σφουγγάρι μπάνιου Lux Massage σας προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Η ειδική του σχεδίαση, σε συνδυασμό με την απαλή υφή του, επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα απαλό μασάζ κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Τιμή 0,46 €

Fly οικολογική μυγοπαγίδα καρουλάκι 4τεμ

Παγίδα για μύγες σε χάρτινη κορδέλα με επικάλυψη κόλλας. Διατηρεί την κολλητική της ικανότητα για αρκετό διάστημα, χωρίς να ξεραίνεται και δεν επηρεάζεται από την υγρασία.

Τιμή 0,91 €