Δημητριακά

Ενεργά φίλτρα

Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 2kg

Τα Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 2kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με φρέσκο μέλι και πλούσια γεύση, αυτά τα δαχτυλίδια θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλαυση και την θρέψη που προσφέρουν!
Τιμή 11,46 €

Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 500gr

Τα Δημητριακά Δαχτυλίδια με Μέλι της Arion Food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό! Με την απαλή γεύση του μελιού να συνδυάζεται με την τραγανή υφή των δαχτυλιδιών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τη γεύση και τη θρεπτική αξία των δημητριακών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρετε στον οργανισμό σας την απαραίτητη ενέργεια για μια γεμάτη μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη ?
Τιμή 2,91 €

Arion food δημητριακά κόκκοι ρυζιού με κακάο 2kg

Οι κόκκοι ρυζιού με κακάο της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Με φρέσκο κακάο και πλούσια γεύση ρυζιού, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το με γάλα ή γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Αγοράστε τώρα τους κόκκους ρυζιού με κακάο της Arion food και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!

Τιμή 10,18 €

Arion food δημητριακά κόκκοι ρυζιού με κακάο 500gr

Οι κόκκοι ρυζιού με κακάο της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Με την πλούσια γεύση του κακάο και τα θρεπτικά συστατικά του ρυζιού, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε το με γάλα ή γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Αγοράστε τώρα τους κόκκους ρυζιού με κακάο της Arion food και απολαύστε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,79 €

Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg. Απολαύστε την τραγανή γεύση της βρώμης σε συνδυασμό με τα γλυκά κομμάτια σοκολάτας και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν από ικανοποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 6,55 €

Arion food δημητριακά με βρώμη, κακάο και κομμάτια σοκολάτας 1kg

Το Arion food δημητριακά με βρώμη, κακάο και κομμάτια σοκολάτας 1kg είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε γεμάτοι ενέργεια και να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση κάθε μέρα. Με την πλούσια γεύση της βρώμης, του κακάο και των κομματιών σοκολάτας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε την καθημερινή ρουτίνα σας και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,67 €

Arion food δημητριακά νιφάδες από ρύζι και σιτάρι ολικής άλεσης 2kg

Οι νιφάδες δημητριακών Arion food από ρύζι και σιτάρι ολικής άλεσης 2kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρουν, θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για μια δυναμική μέρα. Αφήστε τις γεύσεις των Arion food να σας ταξιδέψουν και να σας κάνουν να νιώσετε ότι κάνετε την καλύτερη επιλογή για τη διατροφή σας. Αποκτήστε τώρα τις νιφάδες δημητριακών Arion food και απολαύστε την ποιότητα και τη γεύ?
Τιμή 11,77 €

Arion food δημητριακά νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης 2kg

Οι νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με φυσική γεύση και πλούσια θρεπτικά συστατικά, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια για μια δροσερή και απολαυστική αρχή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τις νιφάδες βρώμης της Arion food και απολαύστε μια νόστιμη και θρεπτική εμπειρία διατροφής.
Τιμή 5,33 €

Arion food δημητριακά νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης 500gr

Οι νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης 500gr της Arion food είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και θρεπτικότητα. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food και ανακαλύψτε τα οφέλη για την υγεία σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια φρέσκια και υγιεινή επιλογή για το πρωινό σας!
Τιμή 1,76 €

Arion food δημητριακά νιφάδες καλαμποκιού 2kg

Οι νιφάδες καλαμποκιού της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση τους θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απολαύστε τις νιφάδες καλαμποκιού της Arion food και ανακαλύψτε την ποιότητα και τη γεύση που θα σας κερδίσει.
Τιμή 7,46 €

Arion food δημητριακά νιφάδες καλαμποκιού 500gr

Οι νιφάδες καλαμποκιού Arion food 500gr είναι η ιδανική επιλογή για υγιεινό πρωινό γεύμα. Με πλούσια γεύση και υψηλή θρεπτική αξία, αυτές οι νιφάδες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για μια ενεργή μέρα. Απολαύστε τις με γάλα ή γιαούρτι και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις νιφάδες καλαμποκιού Arion food και ανακαλύψτε τη γεύση της υγείας!
Τιμή 2,13 €

Arion food δημητριακά νιφάδες με αποξηραμένα και ζαχαρωμένα φρούτα 1kg

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τις νιφάδες δημητριακών Arion food! Η απολαυστική συνδυαστική γεύση των αποξηραμένων και ζαχαρωμένων φρούτων θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Με το βάρος του 1kg, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια θρεπτική και νόστιμη επιλογή για το πρωινό τους. Αποκτήστε τις νιφάδες δημητριακών Arion food σήμερα και απολαύστε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,14 €

Arion food δημητριακά νιφάδες με σιτάρι ολικής άλεσης 375gr

Οι νιφάδες σιταριού ολικής άλεσης της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με φρέσκο σιτάρι και πλούσια θρεπτικά συστατικά, αυτές οι νιφάδες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αγοράστε τώρα τις νιφάδες σιταριού της Arion food και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,22 €

Arion food δημητριακά ολικής άλεσης με νιφάδες με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος 375gr

Οι νιφάδες από ρύζι και σιτάρι ολικής άλεσης της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με φρέσκο γεύση και υψηλή ποιότητα συστατικών, θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Από την άλλη πλευρά, οι νιφάδες με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος 375gr θα σας κάνουν να χαρείτε μια γλυκιά απόλαυση με κάθε δαγκωνιά. Απολαύστε τις γεύσεις της Arion food και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!

Τιμή 4,08 €

Arion food δημητριακά τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 2kg

Οι τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 2kg της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό. Αφράτες και νόστιμες, αυτές οι νιφάδες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απολαύστε τις μόνες τους ή προσθέστε τις σε γάλα ή γιαούρτι για ένα ακόμα πιο γευστικό γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Arion food!
Τιμή 10,06 €

Arion food δημητριακά τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 500gr

Οι τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 500gr της Arion food είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών. Απολαύστε την πλούσια σοκολάτα που καλύπτει τις τραγανές νιφάδες σιταριού και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα γευστικό και θρεπτικό πρωινό. Αγοράστε τώρα τις νιφάδες σιταριού της Arion food και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,63 €

Bona Vita choco shells 375gr

Τα "Bona Vita choco shells 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού που περιέχει καρπούς με σοκολάτα σε σχήμα κοχύλια. Τα choco shells είναι μικρά κοχύλια δημητριακών με επικάλυψη σοκολάτας.

Τιμή 2,42 €

Bona Vita corn flakes 375gr

Τα "Bona Vita corn flakes 375γρ" είναι ένα δημοφιλές προϊόν δημηλίου δημητριακού. Τα corn flakes είναι λεπτές φλούδες από αλεσμένο καλαμπόκι, που συνήθως ψήνονται για να γίνουν τραγανά και να χρησιμοποιούνται ως πρωινό δημητριακό με γάλα.

Τιμή 2,09 €

Bona Vita crunchy musli με 3 είδη σοκολάτας 375gr

Το "Bona Vita crunchy musli με 3 είδη σοκολάτας 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού, συγκεκριμένα μια ποικιλία μούσλι που περιέχει διάφορα είδη σοκολάτας για ενισχυμένη γευστική απόλαυση.

Τιμή 2,66 €

Bona Vita crunchy musli με αποξηραμένα φρούτα 375gr

Το "Bona Vita crunchy musli με αποξηραμένα φρούτα 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού, συγκεκριμένα μια ποικιλία μούσλι που περιλαμβάνει αποξηραμένα φρούτα για ενισχυμένη γευστική απόλαυση και διατροφική ποικιλία.

Τιμή 2,58 €

Bona Vita crunchy musli με σοκολάτα γάλακτος 375gr

Το "Bona Vita crunchy musli με σοκολάτα γάλακτος 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού, συγκεκριμένα μια ποικιλία μούσλι που περιλαμβάνει σοκολάτα γάλακτος για ενισχυμένη γευστική απόλαυση.

Τιμή 2,42 €

Bona Vita crunchy musli με φουντούκι 375gr

Το μούσλι της εταιρείας Bona Vita είναι ένα θρεπτικό μείγμα με βάση τη βρώμη και άλλα συστατικά όπως σπόροι, ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα. Σας δίνει δύναμη και ενέργεια, είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, μετάλλα και ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, ως πρωινό και ως απογευματινό και να το συνδυάσετε με γάλα ή γιαούρτι.

Τιμή 2,42 €

Bona Vita crunchy musli με φράουλα 375gr

Το μούσλι της εταιρείας Bona Vita είναι ένα θρεπτικό μείγμα με βάση τη βρώμη και άλλα συστατικά όπως σπόροι, ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα. Σας δίνει δύναμη και ενέργεια, είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, μετάλλα και ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, ως πρωινό και ως απογευματινό και να το συνδυάσετε με γάλα ή γιαούρτι.

Τιμή 2,42 €

Croco δημητριακά μαξιλαράκια γεμιστά με κακάο 100gr

Απολαύστε την τρυφερή γεύση των Croco δημητριακών μαξιλαρακιών γεμισμένων με 100gr κακάο. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να το απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,57 €

Go nutri μούσλι με αποξηραμένα φρούτα 375gr

Το "Go Nutri μούσλι με αποξηραμένα φρούτα 375γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο μούσλι που περιλαμβάνει αποξηραμένα φρούτα, με συνολικό βάρος 375 γραμμάρια. Το μούσλι είναι ένα δημητριακό προϊόν που συνήθως περιέχει συνδυασμό δημητριακών, ξηρών καρπών, σπόρων και συχνά αποξηραμένα φρούτα.

Τιμή 2,39 €

Go nutri μούσλι με κομματάκια σοκολάτας 375gr

Το "Go Nutri μούσλι με κομματάκια σοκολάτας 375γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο μούσλι που περιλαμβάνει κομματάκια σοκολάτας, με συνολικό βάρος 375 γραμμάρια. Το μούσλι είναι ένα δημητριακό προϊόν που συνήθως περιέχει συνδυασμό δημητριακών, ξηρών καρπών, σπόρων και άλλων συστατικών.

Τιμή 2,39 €

Go nutri μούσλι με μπανάνα και σοκολάτα 375gr

Το μούσλι της εταιρείας Go Nutri είναι ένα θρεπτικό μείγμα με βάση τη βρώμη και άλλα συστατικά όπως σπόροι, ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα. Σας δίνει δύναμη και ενέργεια, είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, μετάλλα και ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, ως πρωινό και ως απογευματινό και να το συνδυάσετε με γάλα ή γιαούρτι.

Τιμή 2,39 €

Go nutri μούσλι με ξηρούς καρπούς 375gr

Το μούσλι της εταιρείας Go Nutri είναι ένα θρεπτικό μείγμα με βάση τη βρώμη και άλλα συστατικά όπως σπόροι, ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα. Σας δίνει δύναμη και ενέργεια, είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, μετάλλα και ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, ως πρωινό και ως απογευματινό και να το συνδυάσετε με γάλα ή γιαούρτι.

Τιμή 2,39 €

Kellogg's all bran fibre plus 375gr

Η Kellogg's all bran fibre plus 375gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε ισχυρή δόση φυτικών ινών στη διατροφή σας. Με μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει τη γεύση με την υγεία, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργεια και την ευεξία σας καθημερινά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 4,05 €

Kellogg's all bran flakes 375gr

Τα Kellogg's all bran flakes 375gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες και τα θρεπτικά συστατικά τους, τα flakes αυτά θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη νόστιμη γεύση και τα οφέλη για την υγεία σας!
Τιμή 6,07 €

Kellogg's Corn Flakes 500gr

Τα Kellogg's Corn Flakes 500gr είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας με γεμάτη ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Με την μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, τα Corn Flakes της Kellogg's είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη γεύση που λατρεύετε!
Τιμή 5,77 €

Kellogg's crunchy nut honey & nuts 375gr

Η Kellogg's crunchy nut honey & nuts 375gr είναι ένα απολαυστικό δημητριακό με μέλι και ξηρούς καρπούς που θα σας κάνει να ξυπνήσετε με ενέργεια και να ξεκινήσετε τη μέρα σας με γεύση και δύναμη. Απολαύστε το πρωινό σας με την αγαπημένη γεύση της Kellogg's και ανανεώστε τις δυνάμεις σας για μια δροσερή και γευστική αρχή στην ημέρα σας.
Τιμή 6,52 €

Kellogg's miel pops loops 330gr

Τα Kellogg's miel pops loops 330gr είναι ο ιδανικός συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας. Με την τραγανή υφή τους και την εκλεπτυσμένη γεύση του μελιού, αυτά τα δημητριακά θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα για πρωινό ή σαν ενδιάμεσο γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε δακτυλίδι.
Τιμή 6,05 €

Kellogg's δημητριακά krave choco nut 410gr

Τα Kellogg's δημητριακά krave choco nut 410gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γευστικό πρωινό γεμάτο ενέργεια. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας και των ξηρών καρπών θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το με γάλα ή yogurt για ένα νόστιμο γεύμα που θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για όλη την ημέρα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 6,67 €

Kit kat δημητριακά 330gr

Τα Kit Kat δημητριακά 330gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως ένα γευστικό πρωινό ή ως ένα γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Kit Kat και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,66 €

Mr. Breakfast cocoa balls 375gr

"Mr. Breakfast cocoa balls 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού με την ετικέτα "Mr. Breakfast cocoa balls". Τα cocoa balls είναι μικρά σφαιρίδια δημητριακών με επικάλυψη κακάο, που προσφέρουν μια γευστική εμπειρία με την προσθήκη της σοκολατένιας γεύσης.

Τιμή 1,96 €

Mr. Breakfast fitgrain chocolate 375gr

Τα "Mr. Breakfast fitgrain chocolate 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού με την ετικέτα "Mr. Breakfast fitgrain chocolate". Το fitgrain μπορεί να αναφέρεται σε μία ποικιλία δημητριακών που είναι εμπλουτισμένα με σπόρους, ξηρούς καρπούς και/ή άλλα συστατικά για να προσφέρει μια θρεπτική και γευστική επιλογή για το πρωινό.

Τιμή 2,48 €

Mr. Breakfast fitgrain dark chocolate 375gr

Τα "Mr. Breakfast fitgrain dark chocolate 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού με την ετικέτα "Mr. Breakfast fitgrain dark chocolate". Το fitgrain μπορεί να αναφέρεται σε μία ποικιλία δημητριακών που είναι εμπλουτισμένα με σπόρους, ξηρούς καρπούς και/ή άλλα συστατικά για να προσφέρει μια θρεπτική και γευστική επιλογή για το πρωινό.

Τιμή 2,58 €

Mr. Breakfast honey rings 375gr

Τα "Mr. Breakfast honey rings 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού με την ετικέτα "Mr. Breakfast honey rings". Τα honey rings είναι μικρά δαχτυλίδια δημητριακών με επικάλυψη μελιού, προσφέροντας μια εμπειρία γεύσης με μέλι.

Τιμή 1,96 €

Nestle cheerios honey cereals 625gr

Τα Nestle Cheerios Honey Cereals 625gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο, υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Η γλυκιά γεύση του με μέλι θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά, ενώ η υψηλή διατροφική του αξία θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και δύναμη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο πρωινό που θα σας κρατήσει ενεργούς και γεμάτους μέχρι το επόμενο γεύμα!
Τιμή 7,40 €

Nestle δημητριακά fitness με μαύρη σοκολάτα 375gr

Δημητριακά έτοιμα προς κατανάλωση με 5 βιταμίνες, ασβέστιο και σίδηρο. Φτιαγμένα με σιτάρι και βρόμη ολικής άλεσης, πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β σας δίνουν την ενέργεια που χρειάζεστε.

Τιμή 3,07 €

Nestle δημητριακά fitness με μέλι και αμύγδαλα 355gr

Tα FITNESS® HONEY & ALMONDS ανανεώθηκαν! Όλα τα δημητριακά FITNESS φτιαχνονται τώρα με σιτάρι και Βρόμη ολικής άλεσης και έχουν βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Έτσι δίνουν ενέργεια στο πρωινό σου!

Τιμή 5,96 €

Nestle δημητριακά fitness με σοκολάτα γάλακτος 375gr

Τα FITNESS® Milk Chocolate φτιάχνονται με σιτάρι, Βρόμη ολικής άλεσης, Βιταμίνες του συμπλέγματος Β, Ασβέστιο και Σίδηρο. Είναι πηγή Φυτικών Ινών.

Χωρίς Φοινικέλαιο. Χωρίς προσθήκη χρωστικών και αρωματικών υλών.

Τιμή 3,31 €

Nestle δημητριακά fitness ολικής άλεσης 375gr

Τα δημητριακά FITNESS προσφέρουν ενέργεια στον οργανισμό καθώς παρασκευάζονται με σιτάρι, Βρόμη ολικής άλεσης και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Είναι ιδανικά για πρωινό αλλά και ως σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τιμή 3,07 €

Nestle δημητριακά fitness ολικής άλεσης με φρούτα 375gr

Δημητριακά έτοιμα προς κατανάλωση με 5 βιταμίνες, ασβέστιο και σίδηρο. Φτιαγμένα με σιτάρι και βρόμη ολικής άλεσης και πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β σας δίνουν την ενέργεια που χρειάζεστε.

Τιμή 3,13 €

Nestle δημητριακά lion triple crunchy 300gr

Τα Nestle δημητριακά lion triple crunchy 300gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό. Με την τριπλή του υφή και την απίστευτη γεύση του σοκολατένιου και κρεμώδους γέμισης, αυτά τα δημητριακά θα σας κάνουν να ξεκινήσετε τη μέρα σας με χαμόγελο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,68 €

Nestle δημητριακά lion wild με σοκολάτα & καραμέλα 410gr

Δημητριακά έτοιμα προς κατανάλωση με γέμιση 47,2%, γεύσης σοκολάτας 5,2% και καραμέλας 3%.

Τα παιδιά και οι έφηβοι χρειάζονται ένα θρεπτικό και γευστικό πρωινό για να ξεκινήσουν την ημέρα τους με ενέργεια και να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό τους πρόγραμμα. Κάθε λαχταριστή κουταλιά από τα τραγανά μαξιλαράκια δημητριακών πρωινού με σιτάρι ολικής άλεσης LION® WILD περιέχει 5 βιταμίνες, σίδηρο και όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης.

Τιμή 4,70 €

Nestle δημητριακά lion με καραμέλα και σοκολάτα 400gr

Οι τραγανές νιφάδες δημητριακών πρωινού ολικής άλεσης με τον συνδυασμό σοκολάτας και καραμέλας περιέχει 7 βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο και όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης.

Τιμή 4,41 €

Nestle δημητριακά nesquik duo 325gr

Τραγανές μπαλίτσες δημητριακών ολικής άλεσης NESQUIK® DUO με αυθεντικά σοκολατένια γεύση σε συνδυασμό με μπαλίτσες με επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες Β6, Β3, Β5 και σίδηρο. Περιέχουν βιταμίνη D που βοηθάει στην καλή απορρόφηση του ασβεστίου και στην καλύτερη υγεία των οστών. 

Έτσι, σε συνδυασμό με το γάλα ή το γιαούρτι τα παιδικά δημητριακά της Nestlé αποτελούν ένα θρεπτικό πρωινό γεύμα. 

Τιμή 3,33 €

Nestle δημητριακά nesquik σοκολάτας 375gr

Οι τραγανές μπαλίτσες δημητριακών ολικής άλεσης με την αυθεντικά σοκολατένια γεύση NESQUIK®, που λατρεύουν τα παιδιά, αποτελούν πηγή φυτικών ινών.

Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες Β6, Β3, Β5 & Σίδηρο.

Τιμή 3,31 €

Nestle δημητριακά nesquik σοκολάτας 625gr

Οι τραγανές μπαλίτσες δημητριακών ολικής άλεσης με την αυθεντικά σοκολατένια γεύση NESQUIK®, που λατρεύουν τα παιδιά, αποτελούν πηγή φυτικών ινών.

Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες Β6, Β3, Β5 & Σίδηρο.

Τιμή 8,24 €

Peppa pig δημητριακά choco balls 375gr

Τα νέα Peppa Pig δημητριακά choco balls 375gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο πρωινό γεύμα για τα παιδιά! Με γεύση σοκολάτας που λατρεύουν τα παιδιά και υγιεινά συστατικά που εγγυώνται μια ισορροπημένη διατροφή, τα Peppa Pig δημητριακά choco balls θα γίνουν αμέσως η αγαπημένη επιλογή των μικρών σας! Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στα παιδιά σας ένα νόστιμο και υγιεινό πρωινό που θα τους δώσει ενέργεια για όλη την ημέρα!
Τιμή 5,67 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού