• Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 2kg Arion food - 1
  • Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 2kg Arion food - 2
  • Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 2kg Arion food - 1
  • Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 2kg Arion food - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 2kg

Τα Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 2kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με φρέσκο μέλι και πλούσια γεύση, αυτά τα δαχτυλίδια θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλαυση και την θρέψη που προσφέρουν!
23676
5203159046782
11,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης fytro νιφάδες βρώμης με super fruits 500gr

Οι νιφάδες βρώμης Γιώτης fytro με super fruits 500gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό πρωινό. Απολαύστε την πλούσια γεύση των super fruits σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφική αξία της βρώμης, για ένα ενεργητικό ξεκίνημα της ημέρας σας. Αποκτήστε τώρα τις νιφάδες βρώμης Γιώτης fytro με super fruits και ανανεώστε την διατροφή σας με ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με την πρώτη γεύση.
Τιμή 3,25 €

Kellogg's δημητριακά corn flakes κόκορας 375gr

Τα Kellogg's Δημητριακά Corn Flakes Κοκόρας 375gr είναι ένα υπέροχο προϊόν που θα σας κερδίσει με την απίστευτη γεύση του. Με την τραγανή υφή των κοκοράδων και την πλούσια γεύση του καλαμποκιού, αυτά τα δημητριακά θα σας προσφέρουν έναν νόστιμο και θρεπτικό τρόπο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Απολαύστε τα μόνα τους ή με γάλα για ένα γευστικό πρωινό που θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για όλη την ημέρα.
Τιμή 2,92 €

Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr

Τα Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας. Με την εκπληκτική τους γεύση σοκολάτας, αυτά τα δημητριακά θα σας κάνουν να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τα με γάλα για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν και να ανακαλύψετε τη μαγεία των Kellogg's!
Τιμή 4,28 €

Arion food δημητριακά με βρώμη, κακάο και κομμάτια σοκολάτας 1kg

Το Arion food δημητριακά με βρώμη, κακάο και κομμάτια σοκολάτας 1kg είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε γεμάτοι ενέργεια και να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση κάθε μέρα. Με την πλούσια γεύση της βρώμης, του κακάο και των κομματιών σοκολάτας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε την καθημερινή ρουτίνα σας και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,67 €

Κορυφαία προϊόντα

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (8000 PUFFS) BLUEBERRY ICE 15ML Nicotine FREE

Αποκτήστε το νέο VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Blueberry Ice 15ml χωρίς νικοτίνη και απολαύστε 8000 τζούρες γεύσης! Ανακαλύψτε τη δροσερή γεύση του μπλε μύρου και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 18,54 €

Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg

Οι Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εργασία! Με την αξιοπιστία και την αντοχή τους, θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και τη δουλειά σας πιο αποτελεσματική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg και να βελτιώσετε τις εργασίες σας άμεσα!
Τιμή 7,58 €

Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226

Ο Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας καθήκον. Με την ανθεκτική του κατασκευή και τις βολικές ρόδες, σας παρέχει άνεση και ευκολία στις καθημερινές σας εργασίες. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τον Κύκλωψ κουβά πλαστικό σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τις μετακινήσεις σας!
Τιμή 3,89 €

Gliss conditioner supreme length 200ml

Για μαλλιά ταλαιπωρημένα χρησιμοποιήστε το Conditioner προστασίας Gliss Supreme Length, με ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΟΤΙΝΗΣ + ΠΑΙΩΝΙΑ. Επανορθώνει τις φθορές των ταλαιπωρημένων μακριών μαλλιών. Άμεση απαλότητα από τις ρίζες έως τις άκρες.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,38 €