• Kellogg's δημητριακά extra μπουκιές βρώμης με φρούτα & ξηροί καρποί 400gr
  • Kellogg's δημητριακά extra μπουκιές βρώμης με φρούτα & ξηροί καρποί 400gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKellogg's

Kellogg's δημητριακά extra μπουκιές βρώμης με φρούτα & ξηροί καρποί 400gr

Η Kellogg's 400gr. με Extra Fruit & Nuts είναι η ιδανική επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό πρωινό! Με την τέλεια ισορροπία φρούτων και ξηρών καρπών, αυτό το δημητριακό θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την υψηλή διατροφική αξία του Kellogg's 400gr. με Extra Fruit & Nuts και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε δείγμα!
37995
5059319020792
4,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food δημητριακά κόκκοι ρυζιού με κακάο 2kg

Οι κόκκοι ρυζιού με κακάο της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Με φρέσκο κακάο και πλούσια γεύση ρυζιού, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το με γάλα ή γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Αγοράστε τώρα τους κόκκους ρυζιού με κακάο της Arion food και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!

Τιμή 10,18 €

Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg. Απολαύστε την τραγανή γεύση της βρώμης σε συνδυασμό με τα γλυκά κομμάτια σοκολάτας και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν από ικανοποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 6,55 €

Peppa pig δημητριακά honey rings 375gr

Τα Peppa Pig δημητριακά honey rings 375gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό! Απολαύστε τη γεύση του μελιού σε κάθε μπουκιά και ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αγαπημένη σας σειρά Peppa Pig σε κάθε πρωινό!
Τιμή 3,08 €

Kellogg's δημητριακά extra μπουκιές βρώμης με σοκολάτα και ξηρούς καρπούς 500gr

Η υπέροχη γεύση του KELLOGG'S 450gr. - (EXTRA CHOCO & NUTS) θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Η συνδυασμένη γεύση του σοκολάτας και των καρυδιών θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα για μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης.
Τιμή 3,98 €

Nestle δημητριακά nesquik duo 325gr

Τραγανές μπαλίτσες δημητριακών ολικής άλεσης NESQUIK® DUO με αυθεντικά σοκολατένια γεύση σε συνδυασμό με μπαλίτσες με επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες Β6, Β3, Β5 και σίδηρο. Περιέχουν βιταμίνη D που βοηθάει στην καλή απορρόφηση του ασβεστίου και στην καλύτερη υγεία των οστών. 

Έτσι, σε συνδυασμό με το γάλα ή το γιαούρτι τα παιδικά δημητριακά της Nestlé αποτελούν ένα θρεπτικό πρωινό γεύμα. 

Τιμή 3,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Essex Touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων 50μεζ 2,40kg

Η Essex Touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων 50μεζ 2,40kg της εταιρίας Essex είναι η τέλεια επιλογή για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα ρούχα σας φρέσκα και αρωματικά. Ξεχάστε τις ανησυχίες για το πλύσιμο των ρούχων σας με την Essex Touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων. Απλά προσθέστε μια μικρή ποσότητα στο πλυντήριο και απολαύστε άψογα αποτελέσματα. Αγοράστε την τώρα και κάντε το ?
Τιμή 5,63 €

Farcom HD color βαφή μαλλιών No1 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε μαύρη απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Arion food σπαγγετίνη νο10 500gr

Η απαλή και νόστιμη σπαγγετίνη νο10 500gr της Arion food θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική της γεύση. Απολαύστε την υψηλής ποιότητας σπαγγετίνη σε κάθε σας γεύμα και δημιουργήστε εύκολα νόστιμες συνταγές που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αφήστε την Arion food να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γεύσης και απολαύστε αξέχαστες γευστικές στιγμές.
Τιμή 0,79 €

Endless παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό πράσινο 1250ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Endless, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Τιμή 1,29 €

Ομοσπονδία ανανάς φέτες σε σιρόπι 565gr

Φρέσκες φέτες ζουμερού ανανά, συσκευασμένες μέσα σε σιρόπι. Σερβίρετε τις κομπόστες φρούτων με παγωτό ή κρέμες για ένα απολαυστικό επιδόρπιο ή με γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό.

Τιμή 2,59 €