• Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 330gr
  • Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 330gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKellogg's

Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 330gr

Τα Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 330gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό. Η μοναδική τους γεύση θα σας κάνει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και χαμόγελο. Απολαύστε τα με γάλα ή γιαουρτί για ένα νόστιμο γεύμα που θα σας δώσει την απαραίτητη δόση ενέργειας για όλη την ημέρα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση τους!
37992
5059319024653
3,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food δημητριακά με βρώμη, κακάο και κομμάτια σοκολάτας 1kg

Το Arion food δημητριακά με βρώμη, κακάο και κομμάτια σοκολάτας 1kg είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε γεμάτοι ενέργεια και να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση κάθε μέρα. Με την πλούσια γεύση της βρώμης, του κακάο και των κομματιών σοκολάτας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε την καθημερινή ρουτίνα σας και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,67 €

Bona Vita crunchy musli με σοκολάτα γάλακτος 375gr

Το "Bona Vita crunchy musli με σοκολάτα γάλακτος 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού, συγκεκριμένα μια ποικιλία μούσλι που περιλαμβάνει σοκολάτα γάλακτος για ενισχυμένη γευστική απόλαυση.

Τιμή 2,42 €

Nestle δημητριακά nesquik σοκολάτας 375gr

Οι τραγανές μπαλίτσες δημητριακών ολικής άλεσης με την αυθεντικά σοκολατένια γεύση NESQUIK®, που λατρεύουν τα παιδιά, αποτελούν πηγή φυτικών ινών.

Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες Β6, Β3, Β5 & Σίδηρο.

Τιμή 3,31 €

Bona Vita corn flakes 375gr

Τα "Bona Vita corn flakes 375γρ" είναι ένα δημοφιλές προϊόν δημηλίου δημητριακού. Τα corn flakes είναι λεπτές φλούδες από αλεσμένο καλαμπόκι, που συνήθως ψήνονται για να γίνουν τραγανά και να χρησιμοποιούνται ως πρωινό δημητριακό με γάλα.

Τιμή 2,09 €

Kellogg's δημητριακά all bran fibre plus 375gr

Η Kellogg's all bran fibre plus 375gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε ισχυρή δόση φυτικών ινών στη διατροφή σας. Με μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει τη γεύση με την υγεία, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργεια και την ευεξία σας καθημερινά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 4,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns συλλέκτης υγρασίας κρεμάστρα 250gr

Η κρεμάστρα υγρασίας Tns 250gr είναι η ιδανική λύση για να διατηρείτε τα ρούχα σας πάντα φρέσκα και χωρίς άρωμα. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Tns, η κρεμάστρα αυτή απορροφά την υγρασία στον αέρα, προστατεύοντας έτσι τα ρούχα σας από τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η υγρασία. Αγοράστε τώρα τον Tns συλλέκτη υγρασίας και απολαύστε πάντα φρέσκα και αναίσθητα ρούχα!
Τιμή 0,99 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, το Lime σφουγγάρι εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας πίσω του ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,92 €

Colorato ξύλινα κουτάλια φαγητού συσκευασμένα 1/1 16cm 100τεμ

Ανανεωτικά, οικολογικά κουτάλια φαγητού από βιοδιασπώμενο υλικό, ιδανικά για την προστασία του περιβάλλοντος. Με μήκος 16cm και πιστοποίηση FSC, είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα σε συσκευασία 100 τεμαχίων και απολαύστε την βιώσιμη εμπειρία φαγητού!
Τιμή 4,45 €

Fa αφρόλουτρο men amazonia spirit 250ml

Το Fa men αφρόλουτρο amazonia spirit 250ml θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φυσική αίσθηση και ενέργεια. Αφήστε το αρρενωπό άρωμα του να σας ανανεώσει και να σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος με το Fa men αφρόλουτρο amazonia spirit 250ml.
Τιμή 1,64 €