• Arion food δημητριακά νιφάδες καλαμποκιού 500gr Arion food - 1
  • Arion food δημητριακά νιφάδες καλαμποκιού 500gr Arion food - 2
  • Arion food δημητριακά νιφάδες καλαμποκιού 500gr Arion food - 1
  • Arion food δημητριακά νιφάδες καλαμποκιού 500gr Arion food - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food δημητριακά νιφάδες καλαμποκιού 500gr

Οι νιφάδες καλαμποκιού Arion food 500gr είναι η ιδανική επιλογή για υγιεινό πρωινό γεύμα. Με πλούσια γεύση και υψηλή θρεπτική αξία, αυτές οι νιφάδες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για μια ενεργή μέρα. Απολαύστε τις με γάλα ή γιαούρτι και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις νιφάδες καλαμποκιού Arion food και ανακαλύψτε τη γεύση της υγείας!
23674
5203159031283
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nestle δημητριακά cheerios honey 375gr

Τα τραγανά δαχτυλιδάκια δημητριακών πρωινού ολικής άλεσης με τη μελένια γεύση περιέχουν 7 βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο και όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης.

Τιμή 3,25 €

Arion food δημητριακά κόκκοι ρυζιού με κακάο 500gr

Οι κόκκοι ρυζιού με κακάο της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Με την πλούσια γεύση του κακάο και τα θρεπτικά συστατικά του ρυζιού, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε το με γάλα ή γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Αγοράστε τώρα τους κόκκους ρυζιού με κακάο της Arion food και απολαύστε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,79 €

Bona Vita crunchy musli με φουντούκι 375gr

Το μούσλι της εταιρείας Bona Vita είναι ένα θρεπτικό μείγμα με βάση τη βρώμη και άλλα συστατικά όπως σπόροι, ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα. Σας δίνει δύναμη και ενέργεια, είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, μετάλλα και ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, ως πρωινό και ως απογευματινό και να το συνδυάσετε με γάλα ή γιαούρτι.

Τιμή 2,42 €

Bona Vita choco shells 375gr

Τα "Bona Vita choco shells 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού που περιέχει καρπούς με σοκολάτα σε σχήμα κοχύλια. Τα choco shells είναι μικρά κοχύλια δημητριακών με επικάλυψη σοκολάτας.

Τιμή 2,42 €

Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 2kg

Τα Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 2kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με φρέσκο μέλι και πλούσια γεύση, αυτά τα δαχτυλίδια θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλαυση και την θρέψη που προσφέρουν!
Τιμή 11,46 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ είναι η τέλεια επιλογή για την προστασία και τη φροντίδα του μωρού σας. Με τη μοναδική σύνθεσή τους που περιέχει αλόη, προσφέρουν απαλότητα και ενυδάτωση στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητά τους εξασφαλίζει αποτελεσματική και ασφαλή χρήση. Αγοράστε τα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,60 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, θα αφήσει τις επιφάνειες λείες και λαμπερές. Αποκτήστε το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που καθαρίζετε τον χώρο σας!
Τιμή 1,90 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 7τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ είναι το τέλειο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και το βρωμιά από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και γρήγορα. Αφήνουν τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα ή υπολείμματα σκόνης. Αγοράστε σήμερα τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο σπίτι σας!
Τιμή 4,53 €