• Arion food δημητριακά νιφάδες με σιτάρι ολικής άλεσης 375gr Arion food - 1
  • Arion food δημητριακά νιφάδες με σιτάρι ολικής άλεσης 375gr Arion food - 2
  • Arion food δημητριακά νιφάδες με σιτάρι ολικής άλεσης 375gr Arion food - 3
  • Arion food δημητριακά νιφάδες με σιτάρι ολικής άλεσης 375gr Arion food - 1
  • Arion food δημητριακά νιφάδες με σιτάρι ολικής άλεσης 375gr Arion food - 2
  • Arion food δημητριακά νιφάδες με σιτάρι ολικής άλεσης 375gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food δημητριακά νιφάδες με σιτάρι ολικής άλεσης 375gr

Οι νιφάδες σιταριού ολικής άλεσης της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με φρέσκο σιτάρι και πλούσια θρεπτικά συστατικά, αυτές οι νιφάδες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αγοράστε τώρα τις νιφάδες σιταριού της Arion food και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
23670
2111127200018
2,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr

Τα Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας. Με την εκπληκτική τους γεύση σοκολάτας, αυτά τα δημητριακά θα σας κάνουν να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τα με γάλα για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν και να ανακαλύψετε τη μαγεία των Kellogg's!
Τιμή 4,28 €

Arion food δημητριακά τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 500gr

Οι τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 500gr της Arion food είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών. Απολαύστε την πλούσια σοκολάτα που καλύπτει τις τραγανές νιφάδες σιταριού και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα γευστικό και θρεπτικό πρωινό. Αγοράστε τώρα τις νιφάδες σιταριού της Arion food και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,63 €

Kellogg's δημητριακά coco pops 330gr

Το Kellogg's δημητριακά coco pops 330gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό! Με την τραγανή του υφή και την εκρηκτική γεύση του σοκολάτας, σίγουρα θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,66 €

Mr. Breakfast honey rings 375gr

Τα "Mr. Breakfast honey rings 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού με την ετικέτα "Mr. Breakfast honey rings". Τα honey rings είναι μικρά δαχτυλίδια δημητριακών με επικάλυψη μελιού, προσφέροντας μια εμπειρία γεύσης με μέλι.

Τιμή 1,96 €

Nestle δημητριακά fitness με μέλι και αμύγδαλα 355gr

Tα FITNESS® HONEY & ALMONDS ανανεώθηκαν! Όλα τα δημητριακά FITNESS φτιαχνονται τώρα με σιτάρι και Βρόμη ολικής άλεσης και έχουν βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Έτσι δίνουν ενέργεια στο πρωινό σου!

Τιμή 5,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol power & pure spray καθαρισμού κουζίνας 750ml Dettol - 1 Dettol power & pure spray καθαρισμού κουζίνας 750ml Dettol - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Dettol υγρό καθαριστικό επιφανειών για την κουζίνα spray 750ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Πολυκαθαριστικό Σπρέι Κουζίνας Power & Pure Dettol είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των δύσκολων εργασιών καθαρισμού της κουζίνας, καθαρίζει καλύτερα από το λευκαντικό αλλά αντίθετα με αυτό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων, συμπεριλαμβανομένου του E. coli και του ιού της γρίπης (H1N1).

Κανονική τιμή 2,80 € Τιμή 2,19 €
  • -0,61 €
  • -0,61 €

Viakal καθαριστικό μπάνιου κλασικό spray 750ml

Το Viakal Classic είναι ιδανικό για να αφαιρείτε ακόμη και τα πιο επίμονα άλατα και για να καθαρίζετε τα υπολείμματα σαπουνιού και τα στίγματα νερού στο μπάνιο και την κουζίνα σας. Η συχνή χρήση του Viakal προλαμβάνει την επανεμφάνιση των αλάτων. Η ειδική σύνθεσή του σέβεται τις επιφάνειες και βοηθά στην αποφυγή επανεμφάνισης των αλάτων.

Τιμή 4,43 €

Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ

Τα Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ασφαλή και απολαυστική σεξουαλική εμπειρία. Με την προηγμένη τεχνολογία της Durex, προσφέρουν εξαιρετική προστασία και αίσθηση, ενώ είναι εύκολα στη χρήση. Μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την απόλυτη απόλαυση με τα Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ!

Τιμή 7,03 €

Nivea κρέμα σώματος soft 200ml

H NIVEA Soft είναι αποτελεσματική ενυδατική κρέμα για καθημερινή χρήση. Η ελαφριά σύνθεσή της με Βιταμίνη Ε & Jojoba Oil απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας, αναζωογόνησης και βαθιάς ενυδάτωσης. Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά εγκεκριμένη.

Τιμή 3,34 €

Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 55cm

Η Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 55cm είναι το ιδανικό εργαλείο για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του απόδοση και την αξιοπιστία του, θα αφήσει τα δάπεδα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και όμορφο χώρο ζωής!
Τιμή 2,42 €