• Arion food δημητριακά με βρώμη, κακάο και κομμάτια σοκολάτας 1kg
  • Arion food δημητριακά με βρώμη, κακάο και κομμάτια σοκολάτας 1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food δημητριακά με βρώμη, κακάο και κομμάτια σοκολάτας 1kg

Το Arion food δημητριακά με βρώμη, κακάο και κομμάτια σοκολάτας 1kg είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε γεμάτοι ενέργεια και να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση κάθε μέρα. Με την πλούσια γεύση της βρώμης, του κακάο και των κομματιών σοκολάτας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε την καθημερινή ρουτίνα σας και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
23677
5203159056606
6,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mr. Breakfast cocoa balls 375gr

"Mr. Breakfast cocoa balls 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού με την ετικέτα "Mr. Breakfast cocoa balls". Τα cocoa balls είναι μικρά σφαιρίδια δημητριακών με επικάλυψη κακάο, που προσφέρουν μια γευστική εμπειρία με την προσθήκη της σοκολατένιας γεύσης.

Τιμή 1,96 €

Kellogg's δημητριακά coco pops 330gr

Το Kellogg's δημητριακά coco pops 330gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό! Με την τραγανή του υφή και την εκρηκτική γεύση του σοκολάτας, σίγουρα θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,76 €

Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 500gr

Τα Δημητριακά Δαχτυλίδια με Μέλι της Arion Food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό! Με την απαλή γεύση του μελιού να συνδυάζεται με την τραγανή υφή των δαχτυλιδιών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τη γεύση και τη θρεπτική αξία των δημητριακών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρετε στον οργανισμό σας την απαραίτητη ενέργεια για μια γεμάτη μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη ?
Τιμή 2,91 €

Evergreen νιφάδες βρώμης 500gr

Οι νιφάδες δημητριακών της εταιρείας Evergreen Organics προέρχονται από ολόκληρο τον κόκκο των δημητριακών. Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα.

Τιμή 1,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Bonduelle gold καλαμπόκι 300gr

Καλαμπόκι της εταιρίας Bonduelle, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Ιδανικό για σαλάτες και για πιάτα stir fry με νουντλς, λαχανικά, κρέας και θαλασσινά.

Τιμή 2,47 €

Κύκλωψ καπάκι για φούρνο μικροκυμάτων μικρό 25x10cm

Το καπάκι για φούρνο μικροκυμάτων Κύκλωψ μικρού μεγέθους 25x10cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον φούρνο σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και λειτουργικό. Με το Κύκλωψ καπάκι, μπορείτε να προστατέψετε τα φαγητά σας από τις σπλάτες και τις εκρήξεις μικροκυμάτων, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη γεύση τους. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε εύκολα και γρήγορα μαγειρεμένα φαγητά με τον φούρνο μικροκυμάτων σας!
Τιμή 1,58 €

K2r colour catcher χρωμοπαγίδα 15τεμ

Η χρωμοπαγίδα Colour Catcher Max Protect διασφαλίζει την προστασία των ρούχων σας κατά το πλύσιμο. Πλέον είναι δυνατή η ανάμειξη όλων των χρωμάτων στην ίδια πλύση.

Προστατεύει την ζωντάνια των χρωμάτων, αποτρέπει το γάριασμα και παγιδεύει την βαφή και τα κατάλοιπα βρωμιάς.

Είναι αποτελεσματική σε όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές λειτουργίας του πλυντηρίου και όλα τα υφάσματα.

Επιπλέον, είναι κατασκευασμένη από ίνες 100% φυτικής προέλευσης χωρίς μικροπλαστικά ενώ η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη και κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτί.

Τιμή 1,72 €

HF αρωματικό κερί λεβάντα & λεμόνι 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €