• ΠΩΜΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ OP6066C
  • ΠΩΜΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ OP6066C

ΠΩΜΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ OP6066C

Το πώμα με καπάκι OP6066C είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του κρασιού. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την εξαιρετική ποιότητά του, αποτελεί το τέλειο δώρο για τον εαυτό σας ή για αγαπημένα πρόσωπα. Με τον τρόπο που ανοίγει απαλά το καπάκι του μπουκαλιού και τον τρόπο που κλείνει ασφαλώς, θα εντυπωσιάσετε κάθε φίλο σας και θα απολαύσετε το κρασί σας με στυλ και κομψότητα. Αγοράστε το πώμα με καπάκι OP6066C τώρα και απολαύστε την απόλυ
37914
5209800097837
1,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μαλαματίνα ρετσίνα 500ml

Η Μαλαματινα ρετσίνα 500ml είναι ένα εξαιρετικό κρασί που συνδυάζει την παράδοση με την ποιότητα. Με την μοναδική του γεύση και το άρωμά του, σας ταξιδεύει στην ελληνική γη και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Αποκτήστε τη Μαλαματινα ρετσίνα 500ml φιάλη και απολαύστε την σε κάθε ευκαιρία.
Τιμή 1,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ πένες ριγέ 675gr

Πένες της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Διαθέτουν ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο κατανάλωσης. Γεννημένες στην Σικελία και τελειοποιημένες σε όλη την Ιταλία, οι πένες μπορουν να συνδυαστούν με πολλές τροφές, λαχανικά, κρεατικά και ψάρια ή με ποικίλες σάλτσες με βάση τη ντομάτα ή την κρέμα γάλακτος.

Τιμή 1,14 €

Vapona σκοροκτόνα χαρτάκια 20τεμ

Τα Vapona Σκοροκτόνα χαρτάκια (mini thin paper) διασφαλίζουν συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου. Προστατεύουν τα αγαπημένα σας ρούχα όλη την εποχή (3 μήνες) και προσφέρουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα κατά του σκόρου.

Τιμή 1,98 €
Dove αφρόλουτρο fruity nour 720ml
Περιορισμένη προσφορά!

Dove αφρόλουτρο fruity nour 720ml

Η DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (FRUITY NOUR) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα τους χαρίσει αίσθηση αναζωογόνησης και ενυδάτωσης. Η φρουτώδης μυρωδιά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία. Απολαύστε μια πλούσια αφρόλουτρο εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά που θα αφήσουν το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας με το DOVE ΑΦΡ
Κανονική τιμή 3,78 € Τιμή 3,29 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο άνθη ιβίσκου σακούλα 1lt

Η ανταλλακτική σακούλα άνθη ιβίσκου 1lt της Farcom προσφέρει μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία στα υφάσματα. Απολαύστε την αίσθηση της λεπτής αρωματικής νότας του ιβίσκου και ανανεώστε την εμπειρία σας κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας. Αγοράστε τώρα το Farcom arlem κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό σακούλα άνθη ιβίσκου 1lt και αφήστε τα ρούχα σας να μιλήσουν ?
Τιμή 2,09 €