• ΖΑΝΑΕ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ME ΚΙΜΑ 200gr.  - 1
  • ΖΑΝΑΕ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ME ΚΙΜΑ 200gr.  - 1

ΖΑΝΑΕ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ME ΚΙΜΑ 200gr.

41904
5201051090124
3,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ωμεγα ρυζι 20kg μπονετ σακι εισαγωγησ

Το Ωμέγα ρύζι 20kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και τη θρεπτική του αξία, το Ωμέγα ρύζι θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία του!
Τιμή 35,78 €

Uniglass 91502 ποτηρι γυαλινο νερου 27,5cl 6τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο νερού Uniglass 91502, χωρητικότητας 27,5cl και σε συσκευασία 6 τεμαχίων, είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε σας στιγμή. Με το κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό του, θα αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε το νερό σας και θα δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την εμπειρία σας με το Uniglass 91502!
Τιμή 6,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Borggreve μπισκότα kaffee kranze 250gr

Τα Borggreve μπισκότα kaffee kranze 250gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του καφέ και την τραγανή υφή τους, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα παριζιάνικο καφενείο. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τα Borggreve μπισκότα kaffee kranze 250gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,66 €

Ρέα χυμός 8 φρούτα 1lt

Απολαύστε τον φρεσκοστυμένο χυμό Ρέα με 8 διαφορετικά φρούτα σε κάθε γουλιά! Μια απόλαυση πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά που θα σας δώσει ενέργεια και φρεσκάδα κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,39 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να στύψετε φρέσκο χυμό από φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα. Αυτός ο στίφτης είναι οβάλ στο σχήμα και είναι σχεδιασμένος για να εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια.

Τιμή 0,74 €

Spark καθαριστικό πατώματος με λεβάντα 1lt

Το καθαριστικό πατώματος της εταιρείας Spark, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες των πατωμάτων σας καθαρές. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,25 €