• QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΡΥΠΗΤΗ
  • QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΡΥΠΗΤΗ

QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΡΥΠΗΤΗ

50482
8693395003811
1,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TRATA ΤΟΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ 80gr. - (2+1ΔΩΡΟ)

Ανακαλύψτε την απόλυτη γεύση με τον καπνιστό τόνο Trata 80gr. Με πλούσια γεύση και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτός ο καπνιστός τόνος θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση του. Μην χάσετε αυτήν την προσφορά - αγοράστε τώρα 2 τεμάχια και πάρτε 1 ΔΩΡΟ! Αφεθείτε στην απόλαυση και απολαύστε υπέροχες γεύσεις με τον καπνιστό τόνο Trata.
Τιμή 4,65 €

NIVEA ROLL ON 50ml WOMEN FOR BLACK & WHITE INVISIBLE ACTIVE 48h

Το NIVEA ROLL ON 50ml WOMEN FOR BLACK & WHITE INVISIBLE ACTIVE 48h είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης που θα σας κρατήσει φρέσκια και απαλή για πάνω από 48 ώρες. Η μοναδική του φόρμουλα προστατεύει από τους λεκέδες και τις κηλίδες, ενώ το άρωμά του θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 2,37 €

ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12

Η ιδανική λύση για την ψύξη του υπολογιστή σας είναι εδώ! Το ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12 θα σας παρέχει την απόλυτη απόδοση και αξιοπιστία που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας σε άριστη κατάσταση. Μην αφήνετε τον υπολογιστή σας να υπερθερμαίνεται, επενδύστε στο ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12 και απολαύστε την απρόσκοπτη λειτουργία του!
Τιμή 1,45 €

SPIRA SPRAY ΓΙΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΕΝΤΟΜΑ 300ML - (-0.50€)

Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο να προστατεύετε το σπίτι σας από τα ιπτάμενα έντομα με το SPIRA SPRAY 300ML! Με μια μοναδική φόρμουλα που αποτρέπει την είσοδο των ενοχλητικών εντόμων, αυτό το spray είναι το απόλυτο απαραίτητο για κάθε σπίτι. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ήσυχο χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα! Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει!
Τιμή 2,08 €

Κορυφαία προϊόντα

17 delicatessen ketchup 540gr

Η Κέτσαπ 17 Delicatessen που παράγεται από διαλεχτές Ελληνικές ντομάτες είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός με τηγανιτές πατάτες, λουκάνικα, μπιφτέκια, σάντουιτς και ζυμαρικά που μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Τιμή 1,36 €

Arion food ρεβύθια χονδρά 500gr

Απολαύστε την αυθεντική γεύση των Arion food ρεβύθια χονδρά 500gr! Ανακαλύψτε τη νοστιμιά και την ποιότητα των προϊόντων της Arion food και απολαύστε ένα υγιεινό γεύμα γεμάτο θρεπτικές ουσίες. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τη διατροφή σας με τα Arion food ρεβύθια χονδρά 500gr!
Τιμή 1,82 €

Roshen γλειφιτζούρια μιξ φρούτων με μαστίχα 920gr

Τα γλειφιτζούρια Roshen με μίξη φρούτων και μαστίχα είναι γλειφιτζούρια που συνδυάζουν διάφορες φρουτώδεις γεύσεις με την μοναδική γεύση της μαστίχας. Προέρχονται από την εταιρεία Roshen, γνωστή για τα γλυκίσματά της και τη σοκολάτα.

Τιμή 5,36 €

Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr

Το Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr της εταιρίας Minos είναι μια απολαυστική γεύση που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Πόλης. Με την πλούσια γεύση του και τη μοναδική υφή του, το Minos τσουρέκι πολίτικο είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας ή το τσάι σας. Απολαύστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,94 €

Luxe υγρό πιάτων λεμόνι 1lt

Το Luxe υγρό πιάτων με άρωμα λεμόνι είναι ένα προϊόν που καθαρίζει αποτελεσματικά τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και αρωματισμένα με το δροσερό άρωμα του λεμονιού. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει χωρητικότητα 1 λίτρο και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή στην επαγγελματική κουζίνα.
Τιμή 1,27 €