• Νέο
  • ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1ΤΕΜ ΑΝΟΔΕΙΔΩΤΟ ΑΣΗΜΙ
  • ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1ΤΕΜ ΑΝΟΔΕΙΔΩΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ
  • ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1ΤΕΜ ΑΝΟΔΕΙΔΩΤΟ ΑΣΗΜΙ
  • ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1ΤΕΜ ΑΝΟΔΕΙΔΩΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ

ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1ΤΕΜ ΑΝΟΔΕΙΔΩΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ

50897
5202630120447
0,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτινο κυπελο παγωτου 8oz kraft 50τεμ

Το χαρτί κύπελο παγωτού 8oz Kraft 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για το αγαπημένο σας παγωτό. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί Kraft, δίνει μια φυσική αίσθηση και ανθεκτικότητα στο προϊόν σας. Με μια χωρητικότητα 8 ουγκών, είναι ιδανικό για μια γεύση παγωτού που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα για λίγο καιρό. Απολαύστε το παγωτό σας με στυλ και άνεση χρησιμοποιώντας το χαρτί κύπελο παγωτού 8oz Kraft 50τεμ.
Τιμή 2,24 €

Uniglass σταχτοδοχείο γυάλινο τετράγωνο 102mm 24τεμ 60075

Το Uniglass σταχτοδοχείο γυάλινο τετράγωνο 102mm 24τεμ 60075 της εταιρίας Uniglass είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του. Με τις εκλεπτυσμένες γραμμές του και την κομψή εμφάνισή του, αυτό το σταχτοδοχείο θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομμάτι για τον χώρο σας και να ξεχωρίσετε με το στυλ και την ποιότητά του.
Τιμή 21,68 €

Φαιδων βουτηματα dreamfeel 350gr, γεμιστα βουτυρου

Ανακαλύψτε τη μοναδική απόλαυση των φαγητών με τα Φαιδων βουτηματα dreamfeel 350gr, γεμιστα βουτυρου της εταιρίας Φαίδων. Αφήστε τις γεύσεις να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση και ικανοποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 4,00 €

MILKA BISCUITS CAKE & CHOC 35g

Το MILKA BISCUITS CAKE & CHOC 35g είναι ένα νόστιμο γλυκό που σίγουρα θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για γλυκό. Με τον μοναδικό συνδυασμό γεύσεων μπισκότου και σοκολάτας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική γεύση που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 0,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava acer σφυράκι κρέατος ανοξείδωτο 24,5cm

Το Nava acer σφυράκι κρέατος ανοξείδωτο 24,5cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα πιο νόστιμα κρέατα με ευκολία και άνεση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 3,14 €

Pino Silvestre αφρόλουτρο για άνδρες με άρωμα πεύκο 1lt

Ανδρικό αφρόλουτρο καθημερινής χρήσης με άρωμα πεύκου που περιποιείται και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και αφήνει απαλό το δέρμα σου.

Τιμή 2,90 €

Sidirela αποχνουδωτής ρολό με ανταλλακτικό

Ανακαλύψτε τον αποχνουδωτή ρολό Sidirela με το ανταλλακτικό της εταιρίας Sidirela και απολαύστε απόλυτη άνεση και πρακτικότητα στο μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Sidirela, ο αποχνουδωτής ρολό θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας ρουτίνας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 1,52 €

Amita χυμός με βύσσινο 250ml

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένο πολτό βύσσινου. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 0,81 €